Günlük Yemek Burç Yorumları 4 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Mayıs Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınıza iyi davranmanız, her şeyin istediğiniz gibi gittiği bir haftayı başlatacak. Simitlere, hamur işlerine ve iyi Kolombiya kahvesine harcayın. Herkese güzelliklerin nereden geldiğini hatırlatın ve ardından birçok iyilik şeklinde geri ödeme işine geçin.


Boğa Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanları korkutacak kadar yoğun bir enerjiyle mücadele edeceksiniz! Bu, Red Bull ve Snickers Bar kahvaltınızın sonucu olabilir. Biraz gerçek yemek ye çünkü bu vızıltı uzun sürmeyecek. Öğle yemeğine kadar yoğurt, meyve ve kuruyemiş size doğal enerji verecektir.


İkizler Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün eğlenceli yiyecek gerçeği: Havuç gerçekten de görme yeteneğiniz için iyidir. Karanlıkta görmenize yardımcı olmazlar, ancak içlerindeki beta-karoten görme yeteneğinizin yüzde 35 oranında bozulmasını önleyebilir. O halde bugün havuçlarınızı yiyin; bu fazladan bir dilim havuçlu kek anlamına gelebilir!


Yengeç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gemiye kaptanlık yaparak dolu dolu ve doyurucu bir iş çıkaracaksınız. Ekibiniz, liderliğinizi takip etmenin herkes için başarı ile sonuçlanacağını biliyor. Böylece akşam yemeğinizi ısmarlamalarını sağlamakta zorlanacaksınız. Deniz ürünleri, tabii ki bol kabuklularla.


Aslan Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yalnız çalışmanın zorluğunu isteyeceksiniz. Ve kimsenin sana ne yapman gerektiğini söylemesini istemezsin. Bu yüzden basit bir tarif alın ve işe koyulun. Restorana layık bir Lobster Thermador’a servis yaptığınızda, insanlara bunu tek başınıza yaptığınızı söyleyebilirsiniz.


Başak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yabancı bir şey deneyimlemek istiyorsanız Mısır mutfağına göz atın. Pek çok cezbedici ürün göreceksiniz, ancak aromatik Mulukhiya yahnisi için gidin. Kişnişte kızartılmış ebegümeci yaprakları ve sarımsak ile pilav üstü tavuk ile servis edilir.


Terazi Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Marvin Gaye ve Kim Weston bir keresinde ‘It Takes Two’ şarkısını söylediler. Bu ruhla, bugün birlikte iyi çalışan yiyecek seçimlerini seçin. Krep ve sosis, çavdar ve köfte üzerinde rosto ve eziciler, birlikte güzel müzik yapan ünlü düetlerdir.


Akrep Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sabırsızlık sizi ele geçirdiğinden, bu akşam sizin için mikrodalgada TV yemekleri olacak. Bu bile çok uzun sürebilir ve onları erken çıkarırsınız. Salisbury bifteği yumuşak olacak ve çikolatalı puding katı bir buz parçası olacak ama garip bir şekilde umursamayacaksın.


Yay Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün ayrıntıları arasında gezinmek, bir çörekten haşhaş tohumu koparmak gibi olacak: neredeyse imkansız. Bu yüzden molalarınız sırasında işleri basit tutun. Izgara tavuklu sandviç veya çavdarlı rosto dana eti mükemmel olacaktır. Salata ya da tohumdan gelen herhangi bir şey yok.


Oğlak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir çocuğun yaramaz doğasına sahip olacaksınız. Yani ilk içgüdünüz eğlenmek olacak. Ancak iş arkadaşlarınız, özellikle öğleden sonra Spaghetti-O’ları yüksek sesle höpürdetmeye başladıktan sonra, alaycı maskaralıklarınızdan kısa sürede sıkılabilir.


Kova Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Denenmiş ve gerçek favorilerin bunca yıldan sonra hala işe yaramasının bir nedeni var. Mükemmel akşam yemeği menüsü için büyükannenizin tariflerine bakın. Patates ve soslu rosto, lezzetli ev yapımı lezzetlerinin sadeliği ile karmaşık olacak.


Balık Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eski aşk mektuplarını gözden geçirmek, bugün çok fazla boş kelime okumanıza neden olacak. Ama duygularınızı kontrol altında tutun çünkü o zamandı ve bitti. Kendinizi yemekle rahatlatın. Fırında ziti ve sarımsaklı ekmek sizi şimdiki zamana geri götürecek.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.