Günlük Yemek Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mayıs Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tam bir enerji eksikliğine sahip olmak bu yumuşak günde iyi olacak. Brunch için arkadaşlarla buluşmak için yeterince buhar toplayabileceksiniz. Bu yüzden bir veya iki mimoza alın ve ayranlı krep ve muzlu brulee’nin tadını çıkarmak için ihtiyacınız olduğu kadar zaman ayırın.


Boğa Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantizm bugün tam yüzünüze bakabilir. Ama başka bir şeye sabitlenmiş olabilirsiniz. Ama Eggs Benedict ve yaban mersinli kekinizden yeterince uzun süre bakarsanız ve sonunda yan masadaki tatlının size hadi bakışlarını attığını görebilirsiniz.


İkizler Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi dağınık ve dağınık bulabilirsiniz. Bir şeyleri yanlış yere yerleştirecek ve cümlenin ortasında ne söylediğinizi unutacaksınız. O yüzden bugün uçarı kişiliğinizi yansıtan bir şeyler yiyin. Tavuk şehriye çorbası ve hindi kroketleri mükemmel olacak.


Yengeç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile üyelerini bugün öğle yemeğine davet edin. Bu genellikle Sopranolarla vakit geçirmek gibi olabilir. Bu nedenle, jambonlu frittata veya alla checca gibi uygun bir şey servis edin. Herkesin yeterince yiyeceği olduğundan emin olun ve umarız akşam yemeğine kalmazlar.


Aslan Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dikkatinizi sevdiklerinize verin. Ailenizi bir müzeye veya filme götürün. Günü akşam yemeği ile kapatmak eğlenceli olacaktır, hele ki pizza yerseniz. Hamsi seçmeyeceklerini bilerek çocukların sosları seçmelerine izin vereceksiniz.


Başak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün seyahat etme zahmetine girmeden yabancı bir şeyi deneyimlemek kolay olacak. Pommes Anna ve steak au poivre öğle yemeği tıpkı bir Paris bistrosunda olmak gibidir ve garson da bir o kadar kibirli olabilir.


Terazi Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlişki sorunları bugün yüzeyin hemen altında kaynıyor olabilir. Ancak bunları konuşmak, işleri düzeltmek için gereken tek şey olabilir. Bu yüzden ikinizi de rahatlatacak bir akşam yemeği hazırlayın. Çoban Turtası ve dondurma gibi bir gece gibi görünüyor.


Akrep Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün biraz atletik hareket için iyi bir gün olabilir. Voleybol veya basketbol oynamak, rekabetçi canavarınızı serbest bırakabilir. Daha sonra hayvani içgüdülerinizi şımartın, o kadar nadir olan fileto mignon’u parçalayarak pratikte mırıldanır.


Yay Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sizi ayağa kaldıran küçük detaylar olabilir. Ancak işleri nasıl hallettiğinize dikkat etmek, muzaffer girişimleri garanti edebilir. Doğru miktarda hamsi ve kapari eklemek, Pasta Puttanesca’nın heyecan verici bir başarı olmasını sağlayacaktır!


Oğlak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi şımartmak için iyi bir gün olacak. Bir masaj, yüz bakımı veya yeni kıyafetler almak kendinizi özel hissetmenizi sağlayacaktır. Çökmekte olan bir deniz ürünü yemeği ile bunu bir adım daha ileri götürün. İstiridye kumarhanesi ve Dungeness yengeç kekleri nihai ödülünüz olacak.


Kova Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir aile yemeğine ev sahipliği yapmak için iyi bir gün olacak. Yaşlı akrabalarla geçen günleri yad etmek eğlenceli olacak. Akşam yemeği için büyükannenizin kızarmış tavuğu ve kremalı ıspanaklı mantıyı hazırlayın, tıpkı eski güzel günlerdeki gibi olsun.


Balık Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eski aşk mektuplarını okumak bugün moralinizin bozuk olmasına neden olabilir. Orası olmak için iyi bir yer değil, o yüzden kendini neşelendirmek için elinden geleni yap. Televizyonda bir komedi izlemek yardımcı olacaktır. Peynir sosunda hamburger ve makarna yemek sahneyi tamamlayacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.