Günlük Yemek Burç Yorumları 3 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Mayıs Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, yoğun zaman alan veya karmaşık projelere odaklanmayacaksınız. O yüzden olabildiğince yavaş hareket etmekte sorun yok. Her şeyi basit tutun; akşam yemeğinde ızgara peynirli sandviçler ve domates çorbası bile sadeliğin eşiğinde olabilir.


Boğa Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayvani bir çöküş dönemi olacak. Bazıları için kulağa Fellini benzeri gelebilir. Ama senin için Belçika çikolataları demek olacak! Çikolata Kaplı Kiraz! Ve tüm yozlaşmış zevklerin büyükbabası: çikolata fondü! Daha sonra soğuk bir duşa ihtiyacınız olacak.


İkizler Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bazı zor sorularla karşılaşacaksınız. Sorgu odasında olacaksın ve oğlum o kadar hafif mi! Sadece bu kadar dayanabileceksin ve sonra o güveçteki yengecin Dungeness olmadığını ve zar zor gerçek olduğunu itiraf ederken ağlayarak kırılacaksın.


Yengeç Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen çılgın fikirler en iyi çözümleri geliştirir. Sarımsaklı dondurma, dana tartarı ve Turducken’i düşünün. Birisi negatifi nefis bir pozitife çevirmiş. O yüzden bugün en tuhaf fikirlerinizi serbest bırakın. Bir sonraki Rocky Mountain Oyster’ı tutuyor olabilirsiniz.


Aslan Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, geçen hafta sonu başladığınız projeleri bitirmek için iyi bir gün olabilir. Onları bitirmek için geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalabilirsiniz, ancak bu size dışarı çıkmak için bir bahane verecektir. Sıkı çalışmanızın ödülü, lezzetli sıcak ve ekşi çorba ve ballı cevizli karides olacak.


Başak Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tamamen çılgın ve sorumsuz olmak için güçlü bir dürtüye sahip olacaksınız. Bu pervasız arzuların kaynağını bilmeyeceksin ama o kaşıntıyı kaşımak isteyeceksin. Öyleyse bugün suçluluk duymadan çökmekte olan bir muz dilimini kazın. Gerçekten çıldır ve fazladan jimmy al.


Terazi Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yiyecek, çok fazla olduğu gibi, bugün bir sorun olabilir. Tatlı, tuzlu ve sevimsiz cazibeler her yerde olacak, bu yüzden güçlü kalın! Öğle yemeğinde her şeyle doldurulmuş pizza yerine tavuk dolgulu Sezar salatası yediğiniz için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz.


Akrep Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir kase ateşli beş alarmlı acı biberin meydan okumasından sağ çıktınız, ancak bu habanero biberlerinin kötü bir kalıcı etkisi var. O ateşi söndürmek için çabalayacaksınız ama bunu yapmak için ekmek veya diğer nişastalı yiyecekleri yemelisiniz, çünkü su sadece ısıyı dağıtacaktır.


Yay Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün ağır temposu bugün pek hoşunuza gitmeyecek. Öyleyse gürültücülerin arkadaşlığını ara. Bir İrlanda barı mükemmel olacak. İrlanda kuzu güveç ve soda ekmeğini bir kupa kuru şişman ve bir bardak neşeyle yiyebilirsin.


Oğlak Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günaha açık bir şekilde kendini gösterdiği için sadakatiniz bugün test edilecek. Öğle yemeği için bir taco kamyonuna giderseniz kontrolü elinizde tutun. Hemen önünüzdeki nacho dağına dalmak yerine tavuklu taco yerseniz kendinizi serseri gibi hissetmezsiniz.


Kova Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Herhangi bir konuda gelişmenin en iyi yolu öğrenmek, öğrenmek, öğrenmektir! Bu nedenle, yeni pişirme seviyelerine ulaşmak için gereken tek şey biraz sabır ve çok sayıda yemek programıdır. Hepsi önünüzde ve coq-au-vin’in sandığınız kadar karmaşık olmadığını göreceksiniz.


Balık Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam evde dinlenerek hafta sonunu tamamlayın. Kendiniz için güzel bir akşam yemeği hazırlayarak kendinizi şımartın. Tavuk cacciatore, harika bir akşam yemeği ve yarın daha da iyi yemek artıkları verecek basit ama lezzetli bir yemektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.