Günlük Yemek Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mayıs Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşe yaramaz iş arkadaşlarınız bugün ruh halinizin alevlenmesine neden olacak. Ama soğukkanlılığını koru çünkü işte kaybetmek profesyonelce değil. Akşam yemeğinde duygularınız kadar yanıcı bir şeyler yiyerek hava atabilirsiniz. Baharatlı fajitas flambe, birden fazla şekilde ateşli olacak.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanların seni acele etmesine izin verme. İyi işler zaman alır ve işleri hızlandırmak sizi hatalara açık hale getirir. Yine de öğle yemeğinde bir tazı gibi Yahudi şarküterisine koşacaksınız. Ama sonra bir Reuben ve patates kızartması yiyerek güzel ve tatlı zamanınızı alacaksınız.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün fikirlerinizi yüksek ve ateşli tonlarda ifade edeceksiniz. Arkadaşların yanında sorun olmaz ama toplum içinde buna dikkat et. Restorandaki şef, Cajun tavuk fricassee’si ve elindeki bıçağın çok keskin görünmesi hakkındaki değerlendirmenizi takdir etmeyebilir.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygularınız bugün kolayca uyanacak ve her şey sizi harekete geçirebilir. O yüzden soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yap. Sakinleştirici bir fincan Japon yeşili gyokuro çayı ve birkaç su krakeri, kaynayan ruh halinize soğuk su getirebilir.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çalışma ekibinizi bugün oyunun en yoğun noktasına götürün ve zafer sizin olsun! Doyurucu bir hip-hip-yaşasın ile sizi omuzlarına alacaklar! Öyleyse bir spor barında bir zafer kutlaması yapın. Yengeç pufları ve bira, ödülleriniz olacak.


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün moraliniz yüksek olacak ve her şey mümkün olacak. Richard Simmons’ın canlılığı ve gücüyle gün boyunca hızla ilerleyin! Hindiba yapraklı sağlıklı bir yengeç salatası için işten sonra kendinizi güzel bir restorana götürün, sadece dar şort ve ışıltılı atlet giymeyin.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne bir çocuğun pırıl pırıl coşkusuyla yaklaşacaksınız. Olaylara daha parlak gözlerle bakmak size farklı bir bakış açısı kazandıracak ve birçok başarıya yol açacaktır. Daha sonra akşam yemeği ile kutlayın; devam edin ve bir Tater Tot güveç yapın.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işe metodik bir şekilde yaklaşın. Bu zihniyet, hatalardan ve gözden kaçırmalardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır. İşten sonra bir restoranın menüsünü incelerken aynısını yapın. O kadar baharatlı olacak ki yemek için bütün gece sürecek bir Szechuan Sarımsaklı karides yemeğine karar vereceksiniz.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ürkütücü bir enerjiyle yaklaşacaksınız. Bu kaba davranış, iş arkadaşlarınıza sizi sevdirmeyebilir. Bu yüzden ne kadar nazik olabileceğinizi göstermek için onları yemeğe davet edin. Ama T-bone bifteğini kanlı olacak kadar çiğ sipariş etmeyin ve elinizle yemeyin.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş sorumlulukları, uzun bir öğle yemeğinde iş arkadaşlarınıza katılmanızı engelleyecektir. Karardan dolayı parçalanacaksınız, ama sonunda bu en iyisi olacak. Ofis sessiz olacak ve calzone ve marinara dip soslarınızın tadını kesintisiz çıkarabilirsiniz.


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugüne gevşek bir şekilde gayri resmi bir tavırla yaklaşmak isteyeceksiniz, ancak işe giderken batik bir panço giymek aşırıya kaçmış olabilir. Yine de, ofis kafeteryasında sebzeli burrito bulmakta zorlansanız da, avangart geçmişinizle özdeşleşmek sizi özgürleştirecek.


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir sisin içindeymiş gibi hissedeceksin. Pusu yarıp geçerken düşünceler bulanıklaşacak ve karar vermek zor olacak. Öğle yemeğinde doğru seçimleri yapın yoksa işler daha da kötüye gidebilir. Ezici ve kalın soslu hindi kroketleri sizi neredeyse komaya sokabilir!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.