Günlük Yemek Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mayıs Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İçinden bir şey yapmak gelmiyor ama bu elbette imkansız olacak. Bu yüzden kahvaltıda bir şeyler yiyerek kendinize iyi bir başlangıç ​​yapın. Buğdayları ve tostu hazırlamak toplayabildiğiniz tüm enerjiyi alabilir ama bu yeterli olacaktır.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bazı iş arkadaşlarınızda benzer düşünen müttefikler bulacaksınız. Yoğun bir günde yanınızda insanların olması iyi olacaktır. Ancak öğle yemeği için getirdiğiniz ev yapımı Çoban Turtasını denemek istediklerinde bu ittifak bozulabilir ve siz kesinlikle reddedersiniz.


İkizler Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bulanık bir zihin bugün üretkenliğinizden ödün verebilir. Jetlerinizi hızlandırmak için bir şeye ihtiyacınız olabilir. Birkaç fincan yoğun sert Thai Oliang kahvesi, sizi yörüngeye göndermek için ihtiyacınız olan roket yakıtı olabilir.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aklınız karışacak ve bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey olmayacak. Sonra tekrar, sıradan bir iş gününe sapmayı memnuniyetle karşılayacaksınız. Öyleyse devam edin ve bütün gün pişen lezzetli kısa kaburgaları kazacağınız birkaç saati düşünün.


Aslan Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşları bugün işler gerginleştiğinde duygusal davranabilir. Bununla birlikte, bir salatalık kadar soğuk kalacaksın. Belki de bunun nedeni, onlar birbiri ardına sert Etiyopya kahvesini yudumlarken sizin yatıştırıcı Afrika rooibos çayını yudumluyor olmanızdır.


Başak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün sizin için çok yavaş hareket edecek. Ama belki de gün içinde hızla ilerlerken hız sorunu yaşayan sizsiniz. Bugün büyük bir kaza yaptığınızda iki fincan süper sert espresso içmemiş olmayı dileyeceksiniz.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kesintiler, bugün çok şey yapmanızı engelleyecektir. Bu senin için bir şaşkınlık kaynağı olacak, ama soğukkanlılığını koru. Öğle yemeğinde sakin bir yere tek başınıza giderek huzur bulun. Orada rahatsız edilmeden ton balıklı ve sebzeli dürümlerinizin tadını çıkarabilirsiniz.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aynaya bakacaksınız ve ne yazık ki geriye bakan bir podyum mankeni görmeyeceksiniz. Fantezi için çok fazla. Bu, diyete başlamanız için gereken uyandırma çağrısı olabilir. Bu yüzden yoğurt, salata malzemeleri ve tofu stoklayın. Uzun süre içinde kalabilirsin.


Yay Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ayaklarınız ve kafanız bugün çimento gibi hissedecek. Oh, oğlum, o günlerden biri olabilir. Ancak doyurucu bir kahvaltı yardımcı olabilir. Kepek gevreği, buğday tostu ve meyve sizi tüy kadar hafif hissettirebilir. Bu işe yaramazsa, her zaman eski bir güvenilir vardır: kahve.


Oğlak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Açların durumu bugün sizi harekete geçirecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Bu yüzden bol miktarda mısır gevreği, ekmek, fıstık ezmesi ve konserve ürünleri satın alın ve bunları yerel gıda sürücünüze bağışlayın. Umarım bu şefkat gösterisi başkalarını da aynı şeyi yapmaya teşvik eder.


Kova Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Banka hesabınız bugün size yalan söyleyecek. Düşündüğünden daha azına sahip olabilirsin ama çok geç olmadan bilemezsin. Garson kartınızı geri verdiğinde utanç verici olacak, bu yüzden Dungeness yengeç risottonuzu ve pahalı şarabınızı ödeyecek kadar paranız olsa iyi olur.


Balık Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yüksek enerjili bir gün, bugün belirli bir tavşanın enerjisini gerektirecek. Bu yüzden dışarı çıkmadan önce yakıtınızın iyi olduğundan emin olun. Yaban mersini ve keten tohumu ile bir kase yulaf ezmesi ve buğday ekmeği dilimleri sizi öğle yemeğine ve sonrasına kadar canlandıracak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.