Günlük Yemek Burç Yorumları 23 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mayıs Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm aile birlikte çalışırsa sinir bozucu ev işleri bugün daha hızlı yapılabilir. Bu, öğleden sonra başka şeyler için boş zaman bırakacaktır. Akşam yemeği için, yanında makarna olan köfte kıyma makinesi gibi herkesin sevdiği eğlenceli bir şey yapın.


Boğa Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün herkes istediğini elde etmek isteyeceği için güç mücadeleleri patlak verebilir. Akıllı olmazsan onları beslemek bir kabusa dönüşebilir. Bir smorgasbord bunu çözebilir. Orada herkesi mutlu etmeye yetecek kadar tavuk, jambon, hindi ve salata olacak.


İkizler Burcu

23 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evden çıkın ve derin bir düşünce seansı için sessiz bir yere gidin. Bir kahve dükkanı mükemmel bir mekan olabilir. Çin’in Fujian eyaletinden bir fincan beyaz çay sipariş edin. Tatlı tadı ve ceviz kalitesi oldukça yatıştırıcı olabilir.


Yengeç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çocuğunuzun ev dekorasyon fikirlerini dinleyin; size ihtiyacınız olan atılımı sağlayabilirler. Onlara teşekkür olarak akşam yemeği pişirin ve menüyü seçmelerine izin verin. Makarna ve peynir, soğan ve domuz pastırması ile iyi gidersiniz, yeter ki işin içinde salata olsun.


Aslan Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sabır bugün bir erdem olacak. Bir şeyi elde etmek tüm gününüzü alabilir, ancak getirisi çok önemlidir. Yani oturup beklemekten başka seçeneğiniz olmayabilir. Kırmızı biber soslu yavaş pişirilmiş çekilmiş domuz eti yerken yaklaşık sekiz saat içinde buna değecek.


Başak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün rutininizle uğraşmak eğlenceli ve teşvik edici olabilir. Kahvaltıda suşi, akşam yemeğinde ise krep ve sosis yiyin. Ama öğle yemeğinde geleneksel hindi kulübünüze bağlı kalın. Aşırıya kaçmak istemezsin.


Terazi Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aslında herkes anlaştığı için bugün evde huzurlu olacak. Yani bu, aileyi bir İtalyan yemeğine götürmek için iyi bir gece olabilir. Ancak çok fazla seçenek herkesin çekişmesine neden olabilir. Bu yüzden bütün bir lazanya ve bir sürü ravioli sipariş edin ve bitirin.


Akrep Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evde öfke nöbetleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Aile üyeleri istediklerini elde edemezlerse mantıksız davranacaklardır. Peynirli dana eti ve makarna güveci yaparak durumu etkisiz hale getirin. Yatıştırıcı etkiler onları sakinleştirebilir.


Yay Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeni insanlarla tanışabileceğin ücra bir yere git. Cazip bir kahve dükkanı, sohbeti canlandırmak için iyi bir yer olabilir. Birkaç fincan oolong çayı ve bir tabak ıspanaklı kişten sonra kendinizi müdavimlerinden biri gibi hissedebilirsiniz.


Oğlak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün biraz para kazanabilirsiniz, o yüzden kendinize özel bir şey ısmarlayın. Deniz ürünleri dükkanına doğru yürüyün. Deniz ürünleri çorbası için istiridye, deniz tarağı, midye ve morina satın almak iyi harcanmış para olacaktır.


Kova Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün parlaklığınızın evde parlamasına izin verin. İster boya, ister tamir veya tadilat olsun, yaptığınız işte en iyisi olacaksınız. Ancak köfte ve ezici gibi basit bir şey bir sanat eseri gibi olduğunda mutfakta gerçekten parlayacaksınız.


Balık Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünceler kafanızda langırt gibi dönerken bugün odaklanmak zor olacak. Bu, yoğun geçen birkaç günün kalıntıları olabilir. Limonlu buzlu çay, ton balığı ile doldurulmuş pide ve bir avuç badem ile rahatlamak için birkaç dakika ayırın. Ahhh, tatlı huzur!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.