Günlük Yemek Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mayıs Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızdan yararlanmaya çalışacaksınız ama bundan paçayı sıyıramayacaksınız. Sizin için çok ince olmayan yollarla bilge olduklarını bilmenizi sağlayacaklar. Bu, ton balığınızı Tabasco’ya bulanmış halde bulduğunuzda ve çikolata sosu olmasını umduğunuz bir şey olduğunda olur.


Boğa Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Mümkün olduğunca az yiyerek bugün insanlık durumunu daha iyi anlayın. O zaman birçok insanın her gün neler yaşadığını anlayabilirsiniz. Gününüzü bir kase tavuk çorbası ve bir dilim ekmekle tamamlayın. O halde yarın yola çıkın ve yardım etmek için elinizden geleni yapın.


İkizler Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partneriniz bu gece kararları vermek isteyebilir, ancak sizin başka fikirleriniz olabilir. Yarı yolda buluşmak zorunda kalabilirsiniz. İtalyan restoranında yengeçli ravioli yiyin ama yanınızda biraz Vietnam usulü acı sos getirin. O zaman ikiniz de istediğinizi alacaksınız.


Yengeç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün limonları limonataya çevireceksiniz. Partnerinizin köftesi kül gibi olabilir, ancak bir ton ketçapın tadını daha iyi hale getiremeyeceği hiçbir şey yoktur. Ancak bu aşırı bir durum olabilir, bu yüzden yaban turpunu da atsan iyi olur.


Aslan Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşamki randevunuzda iyi bir izlenim bırakmak isteyeceksiniz. Bu yüzden eğlenceli ama çok gürültülü olmayan bir restoran seçin. Bir Tex-Mex yeri mükemmel olacak. Enchiladas ve flautalar sayesinde birbirinizi daha iyi tanıyabilir ve hatta Texas Two-Step’i bile öğrenebilirsiniz.


Başak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yulaf ezmesi, meyve ve buğday tostu ile başlarsanız bugün iyi bir gün olacak. Ama aç karnına evden çıkarsan öğlene kadar kaza yapabilirsin. Yüzü açık sıcak rosto biftekli sandviçle iyileşmeye çalışacaksınız, ancak çok geç kalmış olabilirsiniz.


Terazi Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İzin verirseniz, insanlar bugün üzerinizde otorite sahibi olacaklar. Öyleyse yerinizi koruyun ve tüm rekabeti üstlenin. Gücünüze şaşıracaklar ve sonunda geri adım atacaklar. İyi ki kahvaltıda buğday yemişsin yoksa tost olursun.


Akrep Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karşıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Geri adım atabilirsin ama bu korkakça olur. Bu yüzden istediğinizi elde etmek için bugün dayanın. İş arkadaşlarınız kararlılığınızı görecek ve öğle yemeği pizzasında hamsi yemenin iyi bir fikir olmadığına karar verecek.


Yay Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş yerinde muhafazakar hissedeceksiniz. Ama gece geldiğinde farklı bir hikaye olacak. İşte o zaman sıra dışı bir özlem duyacaksın — Kore sannakjisi mükemmel olacak. Canlı ahtapot yeme olasılığı, içinizdeki cesareti ortaya çıkarır.


Oğlak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günü birçok iş projesinin olumlu sonuçlarıyla sonlandıracaksınız. Bu yüzden akşama arkadaşlarla akşam yemeğinde ciddi bir şekilde başlayın. Vietnam mutfağı hafif ve lezzetlidir, bu yüzden kişniş ve kırmızı biber soslu domuz eti yiyin. Sekmeyi alarak herkesi şaşırtın.


Kova Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yeri bugün adeta bir savaş bölgesi olacak. Dramanın bir parçası olmayacaksın, o yüzden başını eğ ve bu işin dışında kal. Öğle yemeğinde de kendinize bağlı kalın. İş arkadaşlarının çekişmeleri ve kavgaları sizi ev yapımı hindi çizburgerinden hemen soğutabilir.


Balık Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Her zamanki akşam yemeği uğraklarınızdan sıkılmış olabilirsiniz, bu yüzden bu gece yeni ve sıra dışı bir yer arayın. Otantik bir Avustralya restoranı eğlenceli olabilir. Izgara timsahtan kuzu pirzolaya kadar seçenekleriniz olacak. Ve bira, ah bira!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.