Günlük Yemek Burç Yorumları 21 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mayıs Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başarıya ulaşmak için yol tarifi istemeniz gerekecek. Size yolu gösterebilecek bir yolcu alın. En yakın lokantaya uğrayıp yardımcınıza Blue Plate spesiyalitesi ikram ederek teşekkür edin: kuzu yahnisi ve büyük bir dilim elmalı turta.


Boğa Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün uçakla seyahat etmeniz gerekiyorsa yanınızda yiyecek getirmeyi planlayın. Patika karışımı, granola ve belki de ekşi mayalı rulo üzerinde rosto biftek sandviçi sizi besleyecek ve güçlendirecek ve havayolunun size sunduğu her şeyden çok daha iyi tadacaktır.


İkizler Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Amiriniz bugün sıkı çalışmanızı takdir edecek, bu nedenle bir öğle yemeği daveti gelebilir. Ancak sipariş verirken biraz sağduyu gösterin. Biftek, ıstakoz ve pahalı bir şişe şarap seçerseniz patron o kadar minnettar olmayabilir.


Yengeç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Asık suratlı iş arkadaşlarınız bugün nazik hareketlerinizi yanlış yorumlayabilir. Ev yapımı yengeç kişinizi ve quesadillas’ınızı bir ofis öğle yemeğinde paylaştığınızda, getirdikleri tek şey cips ve salsa olduğunda hakarete uğrayabilirler.


Aslan Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Egonuzu bir kenara bırakın ve bugün arkadaşlarınızın size yardım etmesine izin verin. Sağlığınız için endişelenebilirler ve işleri nasıl tersine çevireceklerine dair öneriler sunmak isteyebilirler. Bu yüzden diyet ipuçlarını ciddiye alın. Her zaman meyve ve sebze yemelerinin bir nedeni var.


Başak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıkı çalışmanız bugün finansal bir ikramiye şeklinde karşılığını verebilir. Çoğunu bankaya yatırmak akıllıca olur, ancak kendinizi ödüllendirebilmek için bazılarına tutunun. Istakoz Thermador yemeği güzel bir ziyafet olacak. Güzel bir şişe chardonnay atın ve büyük yaşayacaksınız!


Terazi Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kayıp aşk için üzülmek, bugün sadece moralinizi bozmaya hizmet edecek. Geçmişi değiştirmek mümkün değil, bu yüzden şimdiki zamanda rahatlatıcı bir şeyler yapın. Kızarmış tavuk ve hamur tatlısı, özellikle tatlı olarak çikolatalı dondurma varsa, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.


Akrep Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Patron bugün harika bir ruh halinde olacak ve bunun için teşekkür edilmesi gereken kişi sen olacaksın. İş arkadaşlarınız bunun, önerdiğiniz harika iş fikirleri yüzünden olduğunu düşünecekler. Ama aslında ona öğle yemeği için aldığın mantarlı calzone yüzünü gülümsetecek.


Yay Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Mutfak zevkleriniz eklektik olarak adlandırılabilir ve her şeyi bir kez deneyeceksiniz. O yüzden bu akşam yemekte çok farklı bir şeyler yiyin. Tarhun soslu tavşan bu tarife çok yakışacak ama onu yerken böcekleri düşünmemeye çalışın.


Oğlak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın bugün hak ettikleri takdiri almalarına yardımcı olacaksınız. Karşılığında onlar hakkında düşündüğünüz için sizi tanıyacaklardır. Sizi pizza ve bira yemeye götürecekler, ancak eserlerle gerçekten bir Maine ıstakoz yemeğini hak ettiğinizi hissedeceksiniz.


Kova Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün alışılmadık derecede yorgun hissedebilirsiniz. Bunu yaklaşan bir soğuğun uyarı işaretleri olarak kabul edin. İşler daha da kötüye gitmeden önce C vitamininin bir yığın yardımına ihtiyacınız olabilir. Portakal suyu mantıklı bir kaynaktır, ancak sığır ciğeri, her ne kadar iğrenç olsa da, aslında onunla doludur.


Balık Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün kolay geçecek ve bir değişiklik olsun diye dinlenmek güzel olacak. Yarın için hazırlanmak için bu zamanı kullanın. Erken atlarsan patron umursamayabilir. Nachos ve pizza için yerel bir spor barına gidin. Kim bilir? Patron zaten orada olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.