Günlük Yemek Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mayıs Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Jetlerinizi biraz soğutmanız gerekebilir. Gün boyunca yarışırken tükenmişlik bir faktör olabilir. O yüzden bugün kendinize biraz zaman ayırın. Bir dilim mantarlı kiş ve bir fincan çay içebileceğiniz sakin bir kafe bulun. Yaptığına sevineceksin.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Nadir bulunan yumuşak bir gün olacak. Yavaş tempodan yararlanın ve biraz dışarı çıkın. Canlı bir bahar gününde öğle yemeğini dışarıda yemenin, karides salatalı sandviçi daha da lezzetli yapan bir yanı var.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kafa karıştırıcı gizli akımlar gününüze nüfuz edecek. İnsanlar iki yüzlü olacak ve kime güveneceğinizi bilemeyeceksiniz. O yüzden bugün öğle yemeğini kendi başına ye. Barbekü patates cipsi ile rosto biftek alt hakkında gerçekten güvenebileceğiniz bir şey var.


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işteki sorunlar sizi hayal kırıklığına uğratacak ve hatta belki de kızdıracak. Ama orada kal – işten sonra işler daha iyi olacak. İşte o zaman evde güzel bir akşam yemeği pişirerek rahatlayabilirsiniz. Penne makarnalı tavuk parmesan sizi çok mutlu edecek.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çalışanlarınızı zora sokacaksınız, bu yüzden dinlenme zamanı geldiğinde onları ödüllendirin. İşten sonra mezeler, bira ve birkaç tur bilardo için herkesi bir spor barına götürün. Nachos ve patates kabukları söz konusu olduğunda bağ her zaman daha iyidir.


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bekarsanız, bugün iş yerinde gözlerinizi dört açın. Aşk tanrısı koridorlarda gizleniyor olabilir ve oklarla dolu. Bu nedenle, öğle yemeği sırasında birinin size aylak gözlerle baktığını görürseniz, bunun tütsülenmiş hindi tortilla dürümünüze hayran olduğu için olmadığını varsayın.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün beyniniz karmakarışık hissedecek ve odaklanmanız zor olacak. Hemen kendinize biraz glikoz ve potasyum alın! Her ikisinin de zihinsel odaklanmayı teşvik ettiği kanıtlanmıştır, bu nedenle bugün en az iki kez muz, elma ve sebze yiyin.


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir robotun lazer benzeri odağına sahip olacaksınız. Yine de, bir teneke makinenin aksine, günü atlatmak için beslenmeye ihtiyacınız olacak. Öğle yemeğinde zencefilli somon köfteli sandviç yemeyi deneyin. Omega-3’ler beyninizi sonsuzluğa ve ötesine götürecek!


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bütçeniz bu günlerde kısıtlı olabilir, bu yüzden her kuruşunu sayın ve nereye gittiğini izleyin. Kendi öğle yemeğinizi yapmak size büyük paralar kazandırabilir. Akıllı alışveriş, sağlıklı ve çeşitli bir öğle yemeği menüsü oluşturmanızı sağlayacaktır. Her gün fıstık ezmesi ve jöle olmak zorunda değil.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün olimpik bir sporcunun dayanıklılığına sahip olacaksınız. Bu nedenle, bol miktarda enerji üreten karbonhidrat ve protein tüketerek ateşleri yakmaya devam edin. Bunun için spagetti ve köfteden daha iyisini yapamazsın. Sadece makarnanın tam buğday olduğundan emin olun.


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ayartmanın karanlık çukuruna düşmemek için disiplin gerekecek. Nachos, pizza ve çikolatalar her köşenin arkasında gizlenecek. Ama tekrar ışığa çıkmanız için sadece bir ızgara tavuklu Sezar salatası yeterli olacaktır.


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınıza bazı zorlu sıkıntılardan kurtulmanıza yardımcı olabilirsiniz. Ama sizi öğle yemeğine çıkarmayı teklif ederlerse kararları verin. Unagi, ebi ve futomaki gibi beyin gıdalarını atıştırabileceğiniz bir suşi restoranı seçin. Pahalı olabilir, ancak yardımınız ucuza gelmiyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.