Günlük Yemek Burç Yorumları 2 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Mayıs Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir haftalık sıkı çalışma için rahatlayarak kendinizi ödüllendirin. Gününüz açık bir kitap olacak. Bu yüzden acele etmeyin ve günün deneyimlerinin tadını çıkarın. Bir kase Fransız soğan çorbasını bitirmek saatler alabilir ve tüm o yapışkan peynir yüzünden değil.


Boğa Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dünya bugün paletiniz olacak. Bu yüzden fotoğraf veya çizim ile içinizdeki sanatçıyı serbest bırakın. Bu gece mutfakta yaratıcılığınızı kullanın. Bir sanat eseri olmasa bile en azından ilginç sayılabilecek bir yengeç ve peynir güveci üreteceksiniz.


İkizler Burcu

2 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aşırı düşkünlükten kaçınmak için gizli güç rezervlerinize dokunun. Bu yüzden Oreos veya Japon balığı krakerlerini bile açmayın. Biri biraz olacak ve sonra çanta boşalacak ve bir tane daha açacaksın.


Yengeç Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar, bu akşamki çılgın yemek fikirlerinizden bazılarına inanılmaz derecede açık olacak. Bira sırlı kimyonla kurutulmuş kuzu, gangbuster gibi geçecek ve tatlı olarak servis edeceğiniz peynir dolgulu ızgara incirlerde çılgınca bir şey olmayacak.


Aslan Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnatçı egonuz, toplum içinde kendinizi aşırı şımartmanıza izin vermez. Ama kapalı kapılar ardında yaptıkların başka bir hikaye. Ancak ziyaretçiler gizlenmiş tüm boş pizza kutularını bulduklarında akıllanabilirler. Ve sarımsak kızartması nefesi senin mahvolmana neden olacak.


Başak Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, analitik zihninizi dinlendirmek için iyi bir gün olacak. Bu yüzden hiçbir şeyi sorgulamayın, incelemeyin veya değerlendirmeyin. Sadece bugünlük, eritilmiş İsviçreli bir köfte öğütücüdeki kalori ve yağ sayısı önemli olmayacak, bu yüzden kendinizi bayıltın.


Terazi Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Derin yağda kızartılmış, peynirli veya tereyağlı yiyecekleri geri çevirmek bugün zor olacak. Ancak irade ile bunu yapabilirsiniz. Bir Sezar salatasını gagalamak, tavuklu parm’ı makarnayla ezmek kadar tatmin edici olmayacak, ancak uzun vadede kendinize teşekkür edeceksiniz.


Akrep Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kudretli bir Golyat’ın Davud’u olacaksın. Dövüş acımasız olacak ama yara bere içinde ama galip çıkacaksın. Çift şekerlemeli sıcak şekerleme dondurmasından uzaklaşmak kolay olmayacak, ancak bunun yerine buzları tıraş ederek düşmanınızı alt edeceksiniz.


Yay Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Büyük şeyler genellikle küçük paketlerde gelir. Küçültülmüş tarçın çubuğunu düşünün. Tarçın, şeker metabolizmasını yüzde 20 artırarak kan şekerini kontrol etmeye yardımcı olur ve böylece kalp hastalığı riskini azaltır. Bu yüzden yulaf ezmesi veya kahve üzerine bolca serpin.


Oğlak Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu ekonomide pazarlık aramak için ödeyecek. Bu yüzden bugün süpermarkette akıllıca alışveriş yapın ve kendinize biraz para kazandırabilirsiniz. On doların altında bir fiyata tavuk sosisli fırında makarna yapabilir ve birkaç öğün daha yetecek kadar yemek artığı yiyebilirsiniz.


Kova Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eksantrik akşam yemeği seçenekleriniz, aileniz ve arkadaşlarınız arasında bir efsane haline geldi. Ancak bugün zeytin çorbası ve ardından tatlı olarak çikolatalı biber ve kabak kremalı brüle servis ettiğinizde kendinizi aşacaksınız. Ve efsane büyüyor…


Balık Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İç güzelliğiniz bugün ışıl ışıl parlarken insanlar bunu fark edecek. Bu bariz gönül rahatlığı, egzersizin ve sağlıklı beslenmenin doğrudan sonucu olabilir. Spor salonunda bir saat ve mantarlı ve ıspanaklı yumurta akı omletinin yapabilecekleri inanılmaz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.