Günlük Yemek Burç Yorumları 19 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Mayıs Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hassasiyet, bugün insanlarla iyi geçinmenin anahtarı olacak. Belirli eylemleri gerçekleştirmeden önce başkalarının duygularını düşünün. Örneğin, kilo vermeye çalışan bir iş arkadaşınıza çörek ve simit yemeyi teklif etmek kaba ve desteksiz görünecektir.


Boğa Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Açlık bugün bilinçaltınızı harekete geçirebilir. Bu nedenle, iş arkadaşlarınızı o küçük bacaklar üzerinde koşan tavuklar olarak hayal edeceksiniz. Ancak bu size akşam yemeğinde bir beyin fırtınası yaşatacak ve bir pirinç yatağındaki Cornish av tavukları gerçek olacak.


İkizler Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir ofis fırın satışı başlatmak için ilham alabilirsiniz. Bu nedenle iş arkadaşlarınızı ev yapımı kekler, kurabiyeler, kekler ve hatta kiş satmaya teşvik edin. Ardından parayı yerel bir yemek kampanyasına bağışlamak için konserve ürünler satın almak için kullanın. Bu şekilde herkes kazanır.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sizi bencil olmakla suçlayan insanlar haklı olabilir. Ama senin olanı paylaşmanın mantığını göremeyeceksin. Öyleyse devam edin ve öğle yemeğinde herkesin önünde ev yapımı yengeç bisque’inizin tadını çıkarın. Son damlasına kadar iyi olacak!


Aslan Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Uyandığınızda sahip olacağınız enerji, sabah ilerledikçe kaybolacaktır. Çabuk bir şeyler yapsan iyi olur yoksa öğleden sonra uyumuş olursun. Mercimek çorbası, salata ve hindi kulübü gibi önemli bir öğle yemeği enerji rezervlerinizi yenileyebilir.


Başak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tekneyi sallayacak biri değilsin ve genellikle akışla gidersin. Ama bugün cesur ol ve akıntıya karşı yüz. Sıkıcı jambonlu ve peynirli sandviç öğle yemeğinizden kaçının ve tuhaf bir şeyler için gidin. Öğle yemeğinde krep ve sosis? Tam bir asisin!


Terazi Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Mevcut iş projeleri bugün çok yüksek olabilir ve size bol bol zaman ayırabilir. Öyleyse kendinize uzun bir öğle yemeği ısmarlayın. Bir kase biber ve Buffalo kanatları alabileceğiniz bir yere gidin, o kadar sıcak ki onları yemek bütün öğleden sonranızı alır.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İkna edici insanların bugün sizi isteğiniz dışında şeyler yapmaya ikna etmesine izin vermeyin. Diyetinizi unutup öğle yemeğinde pizza yemenizi söyleyen iş arkadaşlarınıza kulak asmayın. Sıkıcı ama oldukça sağlıklı ton balığınızı buğday üzerinde yerken onlara el sallayın.


Yay Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün forma girmek için ilham alacaksınız. Şimdi gerçekten yap! Daha sağlıklı bir diyet benimsemek de bu sürecin bir parçasıdır. Bu yüzden öğle tatilinde spor salonuna git. Bunu baharatlı bir tavuklu pilav kasesi ile takip edin. Her yolculuk bir ilk adımla başlamalıdır.


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İdeal kilo hedefleriniz bugün uzak bir yıldız gibi görünebilir. Ama içten içe, fedakarlığın ve sıkı çalışmanın karşılığını alacağını biliyorsun. Sıkıcı salatalardan, yoğurttan, tofudan ve tavuk göğsünden bıkmış olabilirsiniz. Ama birkaç ay içinde başınızı çevirdiğinizde kendinize teşekkür edeceksiniz.


Kova Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün geniş ve dışa dönük hissedeceksiniz. Ama kötü niyetli insanların balonunuzu patlatmasına izin vermeyin. Herkesi mutlu etmek için ofise ev yapımı kekler ve çikolatalı kurabiyeler getirin. Ve insanlar bundan hoşlanmazsa, senin için çok daha fazlası olacak.


Balık Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerindeki sorunlar bugün size büyük bir baş ağrısı yaşatacak. Bu nedenle, tüm kafein ve peynir ürünlerinden kaçının – her ikisi de semptomları yoğunlaştıracaktır. En iyi çareniz, mümkünse bir fincan organik papatya çayı ve birkaç dakikalık huzur ve sessizlik olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.