Günlük Yemek Burç Yorumları 14 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mayıs Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlham bugün uzaktaki bir şimşek gibi parlayacak. Bu nedenle, bu fikirlerin akmasını sağlamak için daha çok çalışmayı bekleyin. Bugün öğle yemeğinde buğday ekmeği üzerinde ton balıklı sandviç yiyin. Balıktaki omega-3’ler, gri maddenizin çok ihtiyaç duyduğu uyarımı sağlayabilir.


Boğa Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günler uçup gidiyor, bu yüzden bugün kendinize şık yeni kıyafetler alın. Hazır oradayken kendinize öğle yemeği ısmarlayın, ancak hafif sos ve süzme peynir ile yeşil bir salata yapın. Yarın gelen yeni topluluğa uyum sağlamak isteyeceksiniz.


İkizler Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlarda romantik partnerinize daha yakın olduğunuzu hissedebilirsiniz. O yüzden bu akşam ev yapımı bir akşam yemeği gibi özel ve beklenmedik bir şey yapın. Mükemmel hazırlanmış hardal kabuklu kuzu kaburganız mum ışığında daha da çekici görünecek.


Yengeç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerinde işler iyi gitmeyebilir ama bu gece acısını ailenden çıkarma. Bunun yerine size verdikleri desteği ve sevgiyi takdir edin. Bu yüzden akşam yemeği için Tex-Mex tavuk güveci yapın. Bu şekilde, siz sıkıntılı ruhunuzu yatıştırırken aile bir tedavi görür.


Aslan Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu aksiyon dolu gün siz farkına varmadan sona erecek. O yüzden çeteyi akşam yemeğine çıkararak günün başarılarını kutlayın. Çin restoranında hesabını almaktan mutlu olacaksın, bu yüzden tüm ballı cevizli karidesleri kendine saklamana aldırış etmeyecekler.


Başak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün düşünmeden harcamanız gerekiyorsa gerçekten kullanacağınız şeyleri satın alın; yüksek fiyatlı butiklerden kaçının ve bunun yerine markete gidin. Orada dondurma, meyve ve çikolata sosuyla savurganlık yapabilir ve eve geldiğinizde harika bir sundae yapabilirsiniz.


Terazi Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayatın güzelliğini takdir etmek, stresli bir günü yumuşatmaya yardımcı olacaktır. Güzelliği deneyimlemek, vergilendirilmiş sinirlerinizi yatıştırmaya yardımcı olacaktır. Her yerde bulacaksınız ama bugün sizin için çilek soslu büyük bir dilim cheesecake Mona Lisa gibi olacak.


Akrep Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sorunların çözümü bugün zor olabilir. Ancak devam edin, çünkü ileriyi düşünmek sizi oraya götürecektir. Yumurtalı salatalı sandviç yemek de yardımcı olacaktır. Yumurtalar, beyin gücünü artırdığı kanıtlanmış olan besin kolini içerir.


Yay Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün tüm kararları vermek için size bakacak. Devam et – kendi gündemini zorlamana izin verecek. Öğle yemeği için bir Tayland restoranı seçin. Onlar için çok baharatlı olabilir ama erişte ile köri patlıcan tam olarak doğru olacak.


Oğlak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işinize ara verin ve bir süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla öğle yemeği yiyin. İşinizle nasıl evli olduğunuz hakkında şaka yapacaklar ve haklı da olabilirler. Bugün bir ayrılık iste. Arkadaşlarla bira ve cips bütün öğleden sonrayı alabilirdi.


Kova Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün egzotik yemekler için iyi bir gün olacak. Singapur mutfağı, diğer Asya ülkelerinden büyük ölçüde etkilenmiştir, bu nedenle aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey olacaktır. Hokkien Mee’yi deneyin, çünkü kim erişteyi karides ve mürekkepbalığı ile sevmez ki?


Balık Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın borçlarını ödemelerini sağlamanın akıllıca yollarını düşünün. Onlardan sana yemek ısmarlamalarını istemek iyi bir fikir olabilir. Ancak makarna veya pizza ile yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Size borcunuzu ödeyemiyorlarsa, kesinlikle biftek ve ıstakoz almayı da göze alamazlar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.