Günlük Yemek Burç Yorumları 13 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Mayıs Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarına verin ve iyi karma sizin olsun. Cömertliğinizi bugün ön plana çıkarın ve zenginliği paylaşın. Sadece ofise ev yapımı yengeç ve ıspanaklı kiş getirmek, ezilen iş arkadaşlarının moralini yükseltecek.


Boğa Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi romantik hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden eşinizi veya ilgilendiğiniz kişiyi bugün pikniğe götürün. Peynir ve krakerler, hindili kulüp sandviçleri ve bir şişe güzel şarap, hava biraz soğuk olsa bile aşkınızı anlatacaktır.


İkizler Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi yaratıcı ve yenilikçi fikirlere açık tutun. Hayatınıza çok ihtiyaç duyulan lezzet katabilirler. Bu yüzden bu gece yemek programlarını izleyin. Porcini-kestane soslu tavada kızartılmış tavuğun bilmecesini sonunda çözebilirsiniz.


Yengeç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeni bir şeye başlama. Günlük tarifinize taze malzemeler eklemek, tencereyi tatlandırmayabilir. Bu yüzden statükoyla kalın. Buğulanmış ıspanak ve kahverengi pirinç ile basit bir ızgara tavuk yemeğini süslü ve baharatlı bir şeye tercih edeceksiniz.


Aslan Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ihtiyaçlarınızın başkaları tarafından karşılanması için yola çıkacaksınız. Söylemeye gerek yok, aşırı önyargıyla geri çevrileceksiniz. Kendinize olan saygınızı korumak istiyorsanız, bir yüz ifadesi uygun olabilir. Bunun yerine çeteyi pizza ve hoagies için dışarı çıkarın. Ve sosları eksik etmeyin.


Başak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Küçük aksilikler bugün dengenizi bozabilir. Ancak nasıl iyileşeceğini bilmek günü kurtarabilir. Bu nedenle, bir ofis iş yemeği pizza ve sarımsaklı ekmekten başka bir şey sunmuyorsa endişelenmeyin. Egzersiz ve işten sonra bir akşam yemeği salatası her şeyi yoluna sokacaktır.


Terazi Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Başkalarının dikkatinden beslenmek egonuz için önemli olacaktır. Ancak eriştelerinizi tüm ofisin duyacağı şekilde yüksek sesle höpürdetmeniz, size aradığınız türden ilgiyi toplamaz.


Akrep Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Diyet, irade gücünüzün zorlu bir testi olacak. Genellikle çok kararlısın ama bugün zor olacak. Peynirli pizza ya da nachos’a teslim olmak kolay olurdu. Ama bunun yerine teriyaki tavuklu pilav kasesi alarak kendinizle gurur duyun. Bunu yapabilirsin.


Yay Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karar vermek zor olabilir. Ama bunun seni kelepçelemesine izin verme – tüm seçimlerin hoş olacak. Bu nedenle, akşam yemeğinde baharatlı Szechuan sarımsak karidesleri ve kızarmış ördek arasında dikkatli bir şekilde düşünün ve bunun bir kazan-kazan durumu olduğunu bilin.


Oğlak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir maaş zammı gelmediğinde hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bu yüzden hayal kırıklığınızı yumuşatmak için yemeğe dönün. Akşam yemeğine gidin ve ızgara kılıç balığı ve bir şişe chardonnay sipariş edin. Bir süre sonra satın aldığın son pahalı şey olabilir.


Kova Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kişisel meseleler bugün zihninizi oldukça meşgul edecek. Ancak işteki odağınızı dağıtmalarına izin vermek, gününüzü daha da kötüleştirebilir. Köfte ve ezici mavi tabağı öğle yemeğinde özel yapın ve her şey daha iyi olabilir.


Balık Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dengeyi korumak gününüzün önemli bir parçası olacaktır. Bir denge bulmak, dünyanızı mükemmel bir perspektifte tutacaktır. Bu nedenle, işten sonra spor salonuna giderseniz öğle yemeğinde mantarlı burger ve sarımsaklı patates kızartması yemekte bir sakınca yoktur. Her şey dengede.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.