Günlük Yemek Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Mayıs Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün büyük resmi görmeden önce küçük şeylerle uğraşmanız gerekecek. Ancak bu sandığınız kadar zahmetli olmayabilir. Fileti di tonno’yu kazmadan önce meze ve gnocchi’nin tadını çıkarmak kadar lezzetli bir şey olabilir.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Fazladan yol kat etmek bugün tüm farkı yaratacak. Sizi sürüden farklı kılacak olan sevgi dolu ayrıntılardır. Ancak aileniz, bir miktar dereotu ve nanenin ızgara somon filetolarını yumuşaktan nasıl muhteşem hale getirebileceğini fark edeceğinden emin olacaktır!


İkizler Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öğle tatilinde ayak işlerini yapmamaya çalış. Düşündüğünüz kadar vaktiniz olmayabilir ve öğle yemeği kaçacaktır. Bu etkinlikte bir tavuk veya hindi dürümü ve bir muz alın. Yürüyen merdivende salata yemek zor olacaktır.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İletişim becerileriniz bugün keskin olacak. Mesajlarınızı karşı tarafa iletecek ve insanları işleri sizin tarzınıza göre yapmaya ikna edeceksiniz. Bu nedenle, iş arkadaşlarınızı öğle yemeğinde suşi yapmaya ikna etmekte sorun yaşamazsınız. Ama onları satın almaya ikna etmek… o başka bir hikaye.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Garip bir içedönüklük büyüsü, bugün sürüden kaçmanıza neden olacak. O yüzden mümkünse tek başınıza çalışın. İş arkadaşlarınız beden diliniz aracılığıyla yalnızlık dürtünüzü algılayacak ve bu nedenle öğle yemeğinizi odanızda tek başına tavada kızartılmış sığır eti ve kırmızı biberle yiyeceksiniz.


Başak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yoğun bir güne başlamadan önce çalışma alanınızı düzenleyin. O kadar yoğun olabilir ki öğle yemeğini masanızda yemek zorunda kalacaksınız. Baharatlı Szechuan karidesleri ve mantı çorbası gibi kolay bir şeyler için gidin. Bu şekilde, yeni bir boş paket servis kapları koleksiyonu başlatabilirsiniz.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüz bunaltıcı geçebilir. Ancak masanızın altında cenin pozisyonunda kıvrılmak yardımcı olmaz. Limonlu ve naneli bir fincan Earl Grey çayı rahatlatıcı olabilir, özellikle yanında bir dilim portakallı çikolata varsa.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir arkadaşınıza sağlık sırlarınızı öğretin. Arkadaşınızı spor salonuna ve ardından sağlıklı bir öğle yemeğine götürün. Bir antrenmanın canlandırıcı etkilerini ilk elden görecekler, özellikle de ızgara tavuk ve sebzeli pilav kasesi ile takip edildiğinde.


Yay Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız bugün sizi deli edecek, bu yüzden kendinize hakim olmaya çalışın. Ancak yalnızlık başlayabilir, bu yüzden gönülsüzce onlara öğle yemeği için katılın. Ama ev yapımı calzone ve marinara daldırma sosunuzu paylaşmak için can atmaya başladıklarında hatanızı kısa sürede anlayacaksınız.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeteneklerinize olan güven, bugün çok şey başarmanıza yardımcı olacaktır. Doğru insanlar bunu fark edecek ve gelecekte havalı bir öğle yemeği olabilir. Bu yüzden biftek ve ıstakozu özel sipariş edin. Patronlar bir sonraki yöneticilerinden başka bir şey beklemezler.


Kova Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Karmaşık iş projelerinde ilerlemeden önce ayrıntıları bugünden öğrenin. Bu, kendisini karmaşık olmayan bir güne ödünç verecek. Ancak akşamları işlerin yoluna girmesine izin verin ve her şeyin derin yağda kızartılmasından endişe etmeden bir deniz ürünleri kombinasyonunun tadını çıkarabilirsiniz.


Balık Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Doğaçlama eylem, bugün işte başarının anahtarı olacaktır. Savaşa dalmak, nasıl ilerleyeceğinizi düşünmekten daha iyi olacaktır. Ama akşam yemeğinde biraz daha dikkatli olun. Kolay ve derin yağda kızartılmış bir şey yerine buğulanmış sebzelerle ızgara alabalığı tercih edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.