Günlük Yemek Burç Yorumları 11 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mayıs Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aktif geçen birkaç günün ardından kendinizi oyunun zirvesinde hissetmiyor olabilirsiniz. Ama yine de öğle yemeğinde egzersiz yapın. Bunu çavdarlı ton balıklı sandviç, bir kase yoğurt ve bir muz ile takip edin ve güçlerinizin büyüdüğünü… büyüdüğünü… büyüdüğünü hissedin!


Boğa Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dünyevi zevkler sizi tahrik edecek. Bu yüzden bugün diyetinizi Tabiat Ana’ya dayandırın. Balkabagi çorbası, karışık yeşillik salatası ve patlıcanlı lazanya onu gerçek tutacak ve sizi köklerinize geri götürecek.


İkizler Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Büyük resme odaklanmadan önce bugün küçük şeylerle ilgilenin. Bazen en ilginç kısımlar olabilirler. Öyleyse devam edin ve çikolatalı kekten o jimmy’leri teker teker seçin. Bir sürü var, ama senin zamanın dışında hiçbir şeyin yok.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızın kişisel sorunları çözmelerine yardımcı olacaksınız. Kulak vermeye ve tavsiye vermeye hazırsınız ve karşılığında hiçbir şey beklemiyorsunuz. Yine de, sana yemek ısmarlamak onları öldürür mü? Yengeç kekleri ve çorbası, bir terapi seansından çok daha ucuza mal olacak.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dürtülerinizi kontrol altında tutmak, birçok doğum günü, yıl dönümü ve veda partisinden geçmenizi sağlayacaktır. Bir dilim pizza yemek sorun değil, o yüzden tadına bakın! Ekstra peynirli, sucuklu ve pestolu olanı alın.


Başak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok fazla düşünmek sizi yeni projelere başlamaktan alıkoyabilir. Ama içgüdülerinizi dinleyin ve topu yuvarlayın. Her şey sorunsuz ilerleyecek ve size rahatlamanız için zaman tanıyacak. Ödülünüz küçük bir yeşil salata ve yaban mersinli bir kase yoğurt olacaktır.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kafanın içindeki o dırdırcı ses bugün seni dondurmacıya gitmeye zorlayacak. Ama başka bir ses size teriyaki somonlu pirinç kasesi ikram edecek. Bu ses o kadar iğrenç olmayabilir, ancak bir o kadar ısrarcı olabilir. Seçim senin.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sırlarınızı bugün, özellikle de öğle yemeğinde gizli tutun. Otantik Meksika baharatlı tavuk güveçinizi sıfırdan yaptığınız için övüneceksiniz. Onlara salsanın bir şişeden geldiğini ve New York’tan geldiğini söylemenize gerek yok.


Yay Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Erken bir yoga seansı, güne başlamanın olumlu bir yolu olacaktır. Bunu yoğurt, meyve ve buğday tostundan oluşan hafif bir kahvaltı ile takip edin ve Zen’i olumlu hissedeceksiniz! Bir fincan oolong çayı ile bitirin ve dünyanın zirvesinde, yaratıya yukarıdan bakacaksınız.


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendiniz için sağlıklı bir şey yapmak bir ton çalışma gerektirmez. O halde güne sabah egzersizi ile başlayın. Kendi öğle yemeğinizi hazırlayarak sağlık durumunuzu koruyun. Yoğurt ve portakal dilimleri ile çavdar üzerinde hindi veya ton balığı beyinsizdir.


Kova Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gündemler farklı olacağından bu akşam arkadaşlarla yemek yemek zor olacak. Müzakereler sonuçlanmayabilir, bu nedenle ızgara tofu ve sebzeli kebap yiyebileceğiniz bir yer bulun. Herkes pizza yemeye gittiği için kendi başına yemek zorunda kalacaksın.


Balık Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm detayları bilmeniz gerektiğini düşünmeyebilirsiniz. Ancak küçük, zararlı gizli unsurlar pusuda olabileceğinden, bu taktiksel bir hata olacaktır. Bu yüzden, kazmadan önce o rosto biftek denizaltısının kaputunun altını kontrol edin. Mayo içinde yüzüyor olabilir!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.