Günlük Yemek Burç Yorumları 10 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Mayıs Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün fiziksel, neredeyse vahşi bir güç sergileyeceksiniz. Bu, bir sabah antrenmanının ve maço bir biftek ve yumurta kahvaltısının sonucu olabilir. Bugün aktif olarak fizikselliği devam ettirin. Daha sonra acıkırsanız kalın bir hamburgerle kendinizi şımartın.


Boğa Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evdeki güç mücadeleleri bu gece oldukça gergin geçebilir. Ancak bu ikilemi kan dökülmeden çözebilirsiniz. Aileyi eski moda bir smorgasbord’a götürün. Herkes için bir şeyler olacak ve o tuhaf İsveç köftelerini kim sevmez ki!


İkizler Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güney yarımküredeki insanlar bugün eski moda bir sahil midyesi yapabilirler. Diğer iklimlerde olanlar için, belki değil. Ancak deniz tarağı deneyimini evde simüle etmek kolaydır. Sadece bol miktarda kabuklu deniz ürünü, yengeç ve bira alın. Yere kum atmak yardımcı olur.


Yengeç Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinize biraz savurganlık yapmanızda bir sakınca yok. Finansal olarak muhafazakar olmak, fazla harcamazsınız. Otantik İsviçre çikolatalarından oluşan kutulu bir koleksiyon bütçenizi fazlasıyla karşılar. Ama tüm bu ekstra kalorileri karşılayabilir misin? Sorun burada yatıyor.


Aslan Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Öğleden sonraya kadar çok şey başaracaksınız. Bu yüzden günün geri kalanını arkadaşlarınızla dinlenerek geçirin. Birkaç bira Çin yemeğinin habercisi olabilir. Herkesin paylaşabileceği birçok yemek alın ama sarımsaklı tavuğun çoğunu kendinize saklayın.


Başak Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile çok fazla olmaya başladığı için şovunuzu bugün yola çıkarın. Huzur içinde okuyabileceğiniz yumuşak bir kahve dükkanı bulun. Nane ile birkaç fincan organik oolong çayı, akşam yemeği için tam zamanında sinirlerinizi yatıştırabilir. Pizza gecesi olabilir.


Terazi Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Mutfakta yaratıcılığınızı ifade etme dürtünüz olacak. Ve bugünün menüsü kendi bahçenizden gelebilir. Solmuş karahindiba salatası, güneşte kurutulmuş domatesli tavuk göğsü ve kızarmış turp, Tabiat Ana’nın bayılacağı eşsiz bir yemek olacak.


Akrep Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gösterişli insanlar bugün sinirlerinizi çalıştıracak. Bu nedenle, dansözlü Yunanlılar, gezici İtalyan şarkıcılar veya yemekli tiyatrolar gibi teatralliğe doğru eğilen yerlerde yemek yemekten kaçının. Evde mac ve peynir yemek daha geleneksel bir mola olabilir.


Yay Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Seyahat bugün mali tablonun dışında olabilir. Bu yüzden seyahatlerinizde topladığınız bazı tariflerle uğraşın. Filipinli tilapia, Toskana pizzası, Philly peynirli biftekleri ve diğerleri, evden uzaktaki evlerinizi özlemenize neden olacak.


Oğlak Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Normalde sakin aile üyeleri bugün huysuz ve huysuz uyanacaklar. Ama bu alayları nasıl alt üst edeceğini biliyorsun. Sıcak tarçınlı rulolarla başlayın, ardından hindistan cevizi çırpılmış krema ile balkabağı krepleri yapın. Ahhhh, bu daha çok hoşuma gitti.


Kova Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Rutininizdeki ani değişiklikler bugün dengenizi bozabilir. Gazeteler tükenecek, kafeinsizden başka bir şey kalmamış olacak ve brunch’a oturduğunuz zaman yengeç Benedict de gitmiş olacak. Yatağa geri dönmek en iyisi olabilir.


Balık Burcu

10 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün duygusal bir girdabın içinde yüzebilirsiniz. Bu yüzden akışla gitmek en iyisi olabilir. Kendinize sorunlu zihninizi yatıştıracak yiyecekler hazırlayın. Tavuklu börek yapmak kafanızı dertlerden uzaklaştıracak, içinizi ısıtacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.