Günlük Sağlık Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mayıs Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Seni neyin mutlu ettiğini bulduğunda, onu yapmaya devam etmek kolaydır. Sizi neyin mutlu ettiğini bulamadıysanız, ne olduğunu bulmaya çalışmak önemlidir. Hızlı iyi hissetmenin en kolay yolu çok su içmektir: Etkisini sadece birkaç gün içinde bağırsak hareketlerinizde, cildinizde ve daha az yeme ve daha fazla enerjiye sahip olma becerinizde hissedeceksiniz. Hayatınıza bunun gibi alışkanlıklar eklerseniz, genel refahınız yavaş yavaş değişmeye başlar.


Boğa Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Harika fikirleriniz var, ancak önceliklendirmek önemlidir! İlk önce: Vücudunuz bugünlerde sizin için nasıl çalışıyor? Beden bizim için çok iyi bir arkadaştır; bize olduğu kadar ona da iyi olmaya çalışmalıyız! Şu anda sizin için neyin iyi olacağını düşündüğünüzü düşünün: daha fazla veya daha az egzersiz? Az mı çok mu uyuyorsunuz? Belirli yiyeceklerden az mı çok mu? Görselleştirmeden hedef belirleme gelir; hedeflerden günlük eylemde bulunma gücü gelir.


İkizler Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Zihninizi diyet ve egzersiz rejiminizin ne olabileceğine açtığınızda birçok olasılık göreceksiniz. Neyin gerekli olduğunu sezgisel olarak kavrarsınız. Bu nedenle, size en çok yardımcı olacağını düşündüğünüz şeyleri bulduğunuzda, bunları bir kağıda iki sütun kullanarak yazın: bir sütun daha önce hiç denemediğiniz uygulamalar için, diğer sütun zaten yaptığınız veya yapmış olduğunuz şeyler için. geçmişte. Bu öğelerin hayatınıza ne kadar kolay dahil edilebileceğini anlayın.


Yengeç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Dikkatinizin dağıldığını hissettiğinizde dengeyi sağlamak zordur. Sizin için doğru olan yiyecek ve egzersiz türünü seçmek önemlidir. Dengeye bağlı bir birey olarak, biraz meditasyon pratiği öğrenmeniz iyi olabilir – uygulama ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, size çok yardımcı olacaktır. Yoganın bazı yönleri meditasyon içerir ve ihtiyaçlarınıza uygun çevrimiçi sınıflar veya öğreticiler bulabilirsiniz. Daha genişletilmiş bir teknik, Transandantal Meditasyon veya TM’dir.


Aslan Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Refahınız için uyumlu bir ortam şarttır. Bu ihtiyaçla ilgilenmek, günlük yaşamınızı dengelemek anlamına gelir. Ve bu çok hoş bir girişim olabilir! Ev, emekli olduğunuz ve günlük streslerden kurtulmak için rahatladığınız yerdir. Bu yüzden çevrenizde size hitap eden renklere, hoşunuza giden kokulara ve sevdiğiniz müziğe sahip olmaya çalışın; eviniz, hayatın zorluklarıyla yüzleşmeye hazır olmak için dünyaya adım attığınız mükemmel mutluluk yeri haline gelecektir.


Başak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Reform ve değişim, bu dönemde hayatınızda stresli bir atmosfer yaratabilecek zorluklardır. Bu strese karşı koymak için, değişime uyum sağlama yeteneğinizi öğrenin. Nadiren hasta olmanıza rağmen, bir kaza sizi buna zorlayacak kadar bitkin düşmeden önce dinlenme ve rahatlama ihtiyacınıza boyun eğmeniz daha iyidir. Sadece, zihniniz ana uğraşınızdan uzaklaştığında gelen o çok ihtiyaç duyulan zihinsel molayı alabilirseniz. Güçlü hissettiğin alternatif bir ilgi alanı bul!


Terazi Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sen doğuştan gezginsin – macerayı takip eden ve aydınlanmaya çalışan bireysin. A’dan B’ye gitmenin en güzel yolunu bulabilir ve yolunuza çıkan hiçbir macerayı umursamazsınız. Kendinizi iyi hissetmek için hayatınızda düzenli bir aktivite olması gerekiyor ve maceracı ruhunuz sizi en çok cezbeden şeyin riskli olabileceğini gösteriyor. Arzu ettiğiniz hareket özgürlüğünün tadını çıkarmak için kendinizi her zaman formda tutun.


Akrep Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Mevcut astral konfigürasyon, içe bakma ve size hizmet edip etmediklerini belirlemek için sağlık alışkanlıklarınızın değerlendirmesini yapma konusunda size ek güç sağlar. Sorgulayıcı bir tavır takın ama yargılamayı askıya alın. Genel sağlığınızı iyileştirmek için diyetinizin neye ihtiyacı var? Bol miktarda içme suyu? Daha fazla taze meyve ve sebze? Daha fazla mineral, daha fazla vitamin? Vücudunuzun size ne söylemeye çalıştığını dinleyin. Güç bilmekte!


Yay Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gerçek şu ki, burada olmayı değil, başka bir yerde olmayı tercih etme ihtimaliniz çok yüksek! Maceracı doğanız, evrenin dış bölgelerine seyahat etmek istemenize neden oluyor. Yoga ve meditasyon gibi sağlık uygulamaları, huzuru bulmanıza yardımcı olabilir. Diyet endişeleriniz sizi topraklamaya odaklanmalıdır. Sağlıklı bir bağışıklık sistemi zayıflığı önleyecektir. Bu nedenle bol su içmenin yanı sıra taze limon suyu ve ekinezya tüketmeniz önerilir.


Oğlak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gücünüzü artıran şeylere boyun eğmek iyi bir fikirdir. Bu kesinlikle bir tür hareketi içerir. Uzuvlarınızı esnetirken kalp atış hızınızı artıran her türlü egzersiz önerilir: koşma, Bikram yoga, Ashtanga yoga, Pilates, vb. Enerjiniz kazan-kaybet dinamiklerinden olumsuz etkilenebileceğinden, günümüzde rekabetçi sporlar önerilmemektedir. Konuşmadan önce acele etmeyin; tam olarak ne istediğini bilirsen, kelimelerle bir yolunu bulabilirsin.


Kova Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aklınıza bir şey koyduğunuzda, yapmaya başladığınız şeyi başarma ihtimaliniz çok yüksektir. Günümüzün astral konfigürasyonunda, bu özellikle hedeflediğiniz “bir şey” erdemli bir hedefse doğrudur. Sağlığınızı ilgilendiren, kendiniz için belirlediğiniz hedefleri düşünün. Diyet, dinlenme veya egzersiz olsun, taahhüdünüzü yerine getirmek ve yenilemek için bu yön tarafından destekleneceksiniz.


Balık Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Meraklı ve parlak bir bireysiniz, bu yüzden bu niteliklerden yararlanmaya çalışın ve bu ay onları diyetinize uygulayın. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, vücut sistemlerinize bakmanız ve onlara özenle davranmanız gerekecek. Mevcut ürünler değişecek – mevcut olanlarla ve bunları nereden alabileceğinizle ilgileniyor musunuz? Organik ürünlerin fiyatı biraz daha yüksek – nedenini merak ediyor musunuz ve buna değip değmeyeceğini düşünüyor musunuz? Kendinizi bu ve diğer diyetle ilgili konularda bilgilendirmeye başlayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.