Günlük Sağlık Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mayıs Pazar gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün herkesin size ihtiyacı olabilir. Oyunun yönü, insanları her zamankinden daha duygusal hale getirmenin bir yolunu sunuyor ve rahatsız edici, zorlayıcı ve düpedüz korkutucu olanı işlemeye yardımcı olmak için en yakın kişiye koşma eğilimindeler. Kendi derin duygularınızın kabardığını deneyimleyebilirsiniz ve içinizde neler olup bittiğini fark etmek için zaman ayırmanız önemlidir. İşte ideal bir senaryo: Sevdikleriniz için güzel bir akşam yemeği hazırlayın ve ardından uzun bir yürüyüş yapın.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün işler planladığın gibi gitmeyebilir. Tam da işler yolunda gitmeye başladığında, tüm resmi alt üst edecek bir şey olabilir. Böyle bir durumda yaptıkların senin hakkında çok şey söylüyor. İhtiyacınız olan sabır ve dayanıklılığa sahip olmak için aerobik egzersiz yaptığınızdan emin olun. Kan dolaşımınızdaki oksijen doğrudan sabra dönüştürülür! Ve biraz baharatlı yiyecek de toksinleri kanınızdan çıkarmak için iyidir!


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün bir duvara toslayabilirsiniz. Yani, başarmak için en çok çabaladığınız şey, bir tür doruğa ulaşabilir. Belki geçersin, belki yıkılırsın. Gerçeği istikrarlı bir şekilde kavrayarak meydan okumayı veya kutlamayı karşılamaya hazır olun. Çalışırken ihtiyaçlarınıza özellikle dikkat edin: gün boyunca su içmek şarttır. Masa sandalyenizi ve bilgisayar kurulumunuzu inceleyin. Ergonomik olarak doğru mu? Bu tür düşünceler, sizi neyin geleceğine dair daha büyük bir farkındalığa yönlendirecektir.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün hayatın zevklerinden çok zorluklarını hissediyor olsanız da, engebeli yollarda eyerde yüksekte oturarak geçmeye çalışın! Evet, yalnızca güç ve kararlılık kıyameti ve kasveti yenebilir. Egzersizi bir öncelik haline getirmenizi tavsiye ederim, ancak hafif gitmekte sorun yok. Her zamanki rutininizden daha eğlenceli yapabileceğiniz bir şey varsa – her zamanki koşunuzdan ziyade tenis oynamak – bu iyi bir hamle olacaktır.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün biraz yer açın. Bir güç duygusuyla dolusunuz ve bununla ne yapacağınızı başkalarıyla değil, kendiniz çözmeniz gerekiyor. Bu enerjiyle yapabileceğiniz çok şey var. Bir kere, yaptığınız fiziksel egzersiz sizi bilinçaltınızdan önemli mesajlar alacağınız bir trans durumuna sokabilir. Bunu kaçırmayın! İçinizde çok fazla şifa enerjisi var ve bu geçiş, o enerjiyi şimdi ve gelecekte kullanmak üzere kullanmanın bir yolu.


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İçinizdeki sabır, bağırsaklarınızın derinliklerinden gelir ve bugün kendinizi oralarda dolaşırken bulabilirsiniz! Durumlar yapışkanlaşabilir ve insanlara ulaşmaya yönelik olağan yöntemleriniz aniden işe yaramaz görünebilir! Başkalarına, duruma ve her şeyden önce kendinize karşı sabırlı olun. Her şeyi yoluna koymanın size bağlı olmadığını unutmayın. Kendiniz için elinizden geleni yapın – işler zorlaştığında, zor olanlar yoga yapın!


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Oldukça içine kapanık biri olarak görülüyorsunuz ama aslında yoğun ve tutkulu da olabilirsiniz. Bugünün gezegen hizalaması ile tutkularınız kolayca alev alabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmayı ve hissetmeyi ve başarmaya hazır ve istekli olduğunuz şeylerle kendinizi şaşırtmayı bekleyin. Enerjiniz yüksektir ve kolayca pozitif ifadeye yönlendirilir. Kendine çok iyi bakmanın seksi, seksi, seksi olduğunu herkesten çok sen anlıyorsun! Bu nedenle, günlük antrenmanınızı atlamayın!


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Başkaları için büyük anlayış, oyununuzun adıdır. Bugünün oyundaki yönüyle, başkalarının ne hissettiğini daha net görebileceksiniz. Bununla birlikte, zayıf yönlerinizden biri, nasıl hissettiğinizi açıkça bilmemenizdir. Bu kulağa garip gelebilir, ancak biriyle kendi duygularınız hakkında konuşmayı deneyin ve ayakkabının diğer ayağa tam olarak uymadığını göreceksiniz. Gizli duygularınızı açığa çıkarmaya başlamanın bir yolu: bir rüya günlüğü tutun.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sonunda senden kaçan vahye sahip olabilirsin! Niyetleriniz ve eylemleriniz, fikirlerinizin seslendirilmesiyle bir araya gelir. Başkalarına yardım etme arzunuz güçlüyse ancak bunu ifade etmek için yardıma ihtiyacınız varsa, saygı duyduğunuz birine danışın. Düşüncelerinizi ifade ederek, onları başkalarıyla paylaşılabilecek bir gerçekliğe yaklaştıracaksınız. Cesaretinizi toplamak için uzun bir yürüyüşe çıkmak genellikle yardımcı olur.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Ne demek istediğini söylemek bugün çok daha kolay görünecek. Hiç beklemediğiniz bir anda duygularınız kabarabilir ve hatta farkında olmadan ağzınızdan iğneleyici bir söz bile atabilirsiniz. Bilge, egzersizle vücuttaki enerjiyi yakmak için ekstra özen gösterecek ve uygun şekilde dinlenmeye dikkat edecektir. Beden şartlandırıldığında, zihin daha öngörülebilir bir yol izler ve başkalarıyla ilişki kurmak daha uyumlu hale gelir.


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kullandığınız kelimelerin büyük etkisi olabilir. İletişim kurmaya çalışmadan önce kendi içinizde dürüst ve net olun. Meditasyon veya yoga yaparak, koşarak veya dağınık bir masayı düzenlemek için biraz zaman harcayarak zihninizi boşaltın. Birinin sizi anlamadığını düşünüyorsanız, herhangi bir yanlış iletişim için ilk özür dileyen siz olun. Birinin sizi kasten yanlış anladığını hissedebilirsiniz! Soğukkanlılığını koru ve duygularını yeniden ifade et. Bugün çatışmadan kaçınmak için kendi yönünüzü bulmaya çalışın.


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi derin bir sohbetin içinde bulabilirsiniz. Alışılmadık ifadelere yer var – belki komik, ya da başka şekillerde şaşırtıcı. Su baskınına maruz kalmamak için yerde kalmak ve radarın altından uçmak önemlidir. Alışılmadık bir açlık hissedebileceğiniz veya alışılmadık bir tat veya baharat için can atabileceğiniz için vücudunuzla uyum içinde kalın. İçgüdülerinizi takip edin ve kendinizi tatmin edin, yeniyi keşfedin. Ayrıca, bu gece erken yatmaya çalışın. Vücudunuz ekstra dinlenmeyi takdir edecektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.