Günlük Sağlık Burç Yorumları 26 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Mayıs Cuma gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Karnınız bugün biraz hassas olabilir. Mide rahatsızlığını yatıştırmak için nane veya papatya çayı kullanın. Egzersiz yapabileceğinizi hissetmiyorsanız, karnınız boyunca hafif esneme yapmak için biraz zaman ayırın. Dikkatinizi sindirim sürecinize yöneltin ve hafif yiyin: Çorbalar ve pişmiş sebzeler midenizi dinlendirecektir. Organik sebze kullanabiliyorsanız, bu her zaman tercih edilir. Kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak nasıl besleyeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için Web’de organik tarım araştırmaktan keyif alabilirsiniz.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün sizin için önemli olanı savunmak için risk almaya hazırsınız. Yine de kendinizi kaptırmayın ve temel ihtiyaçlarınızı unutmayın. İlgi odağı olma eğilimindeyseniz, toplum içinde dans etmek veya boks hareketleri yapmak, sahip olduğunuz “cüretkar” duyguyu tatmin ederken size ihtiyacınız olan antrenmanı verecektir. Diğer “cesaret” ne yediğinizi içerebilir. Kuru üzümü hazırlayabileceğiniz bir et yemeğine koyun. Kalbiniz için harikalar ve tat kombinasyonu şaşırtıcı!


İkizler Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Zamanınız ve enerjiniz konusunda çok korumacı olmanız gerekir – bu yüzden sıklıkla başkalarına verir ve kendinizden mahrum kalırsınız. “Çocuk durumuna” dönün ve bugün kendinize odaklanın. Biraz egzersiz yapın ve ihtiyacınız olduğunda bir profesyonelden rehberlik isteyin. Sağlıklı bir yemeğin sizin için bir başkası tarafından hazırlanması harika olurdu. Aksi takdirde, birçok organik market, “gitmek için” alınabilecek harika yemekler hazırlar. Bugün sakin ol.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanmasıyla, aile ve çocuklara özel bir vurgu yaparak, özellikle başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı olacaksınız. Ev ortamınızı besleyici bir şekilde geliştirmeyi düşünebilirsiniz. Mutfağınızı yenilemenin zamanı gelmedi mi? Kendi evinizde yetiştirilen sağlıklı otlar, yemek yemenin yanı sıra yemek pişirme zevkini artırmanın harika bir yoludur. Mutfak pencerenizin yanındaki basit bir saksı kutusu çekici ve pratiktir. Biberiye, maydanoz ve fesleğen bazı önerilerdir.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

“Saw palmetto berry” bitki özüne aşina değilseniz, onunla tanışmanızın tam zamanı. Kadınlarda karın kramplarını azalttığı ve erkeklerde prostat sağlığını iyileştirdiği klinik olarak kanıtlanmıştır. Acıyı hafifletme teması, hayatınızın diğer yönleri için de geçerlidir. Sırt ağrısı, boyun ağrısı, baş ağrıları, en azından kısmen, içtiğiniz su miktarını ve ara sıra yoga dersini artırarak hafifletilebilir. Bunlar basit ama derin tavsiyeler.


Başak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinizi hasta hissetmeye başlıyorsanız tavsiye edilebilse de, yoğunluk sizin tarzınız değildir. Örneğin, şu anda şiddetle tavsiye edilen bir şey olan su tüketiminizi yoğunlaştırmayı düşünebilirsiniz. Sabah kahveniz veya çayınızdan önce birkaç bardak ılık su içmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışın. Hücrelerinizi daha fazla nemlendirmek ve beslemek için bir meyve sıkacağına yatırım yapın ve taze meyve ve sebzelerden sağlıklı içecekler yapın.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir tür perspektifte bir artış yaşayabilirsiniz. Vücudunuzu olduğu kadar zihninizi de besleyen sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir diyete odaklanmak şimdi özellikle önemlidir. Yediğiniz işlenmiş gıda miktarını gerçekten sınırlayın – evinizi o zayıf anları bekleyen sağlıksız gıda kaynaklarından arındırmak isteyebilirsiniz. Yerel organik bakkalınıza, düzenli olarak organik ürün elde etmenin ekonomik bir yolu olan, katılabileceğiniz bir “çiftçi kulübü” olup olmadığını sorun!


Akrep Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegen hizalanması size yeni bir şey keşfetme dürtüsü veriyor! Kendilerini sunan olasılıkları keşfedin ve bu fırsatlara verdiğiniz duygusal tepkilere özel dikkat gösterin. Duyguları entelektüelleştirme eğilimi artacaktır. İleriyi düşünme yeteneğinizi kullanın ve kararların duygularınızı nasıl etkileyeceğini tahmin edin. Şimdi sağlıklı beslenme ve egzersiz programınıza sadık kalmanız akıllıca olacaktır.


Yay Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Birçok yerde yıkıma uğradığı için dünyanın kötü durumuna karşı çok duyarlısınız. Sakinleştirici meditasyon uygulaması (uzun bir yürüyüş de bir meditasyon olabilir) veya hafif egzersiz yoluyla kendi iç huzurunuzu destekleyin. Kendinizi hastalığa yatkın hissediyorsanız, tümü yerel sağlıklı gıda mağazanızda kolayca bulunabilen altınmühür, ekinezya ve astragalus gibi önleyici bitkisel ilaçları kullanın. Vücudumuzun en uyumlu psişik organı olan epifiz bezini sakinleştirmek için papaya meyvesi tavsiye edilir.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün sizi neşelendiren bir çeşit egzersizle stres seviyenizden kurtulun. Bedenin için yaptığını ruhun için de yapmalısın. Bir arkadaşınızla koşmak veya en sevdiğiniz disko şarkılarıyla dans etmek, kalp atış hızınızı ve mizah duygunuzu artıracak bir şey. Sahip olduğumuz enerji büyük ölçüde katılmayı seçtiğimiz etkinliklerden gelir – sizi gülümseten bir şey seçin!


Kova Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün mazlumlara karşı sempatik hissedeceksiniz. Ayrıca kendinizi o kadar hassas hissedebilirsiniz ki, bir tür yanlış anlama nedeniyle duygularınızı incitebilirsiniz. Savunma mekanizmalarınızı “koruyucu” önlemlerle güçlendirin. Çevrimiçi bir kendini savunma sınıfına kaydolun. Dövüş sanatlarına, repertuarınıza entegre etmek için yeni bir egzersiz biçimi olarak bakın. Kendinize bol su içmenin ve kahve yerine bitki çayını sık sık değiştirmenin faydasını sağlayın. Ekinezya ve papatya tavsiye edilir.


Balık Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Konsantrasyon sorunu yaşıyorsanız, vücudunuzu çalıştırmanız ve zihninizi dinlendirmeniz gerekebilir. Bikram yoga tavsiye edilir, ancak korkaklara değil! Bu yoğun uygulama öncesinde ve sırasında bol su içtiğinizden emin olun. Alternatif olarak, evdeki birinden derin doku masajı talep etmek isteyebilirsiniz – ne kadar uzun olursa o kadar iyi! Kendinize derinden rahatlatıcı bir fiziksel deneyimin zevkini ve faydasını verin. Adaçayı yaprağının iyileştirici etkilerinin devamı: ister yemeklerde, ister cildinizde adaçayı yağı kullanabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.