Günlük Sağlık Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mayıs Pazartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi aşırı hassas hissedebilirsiniz. Melankolinizle kendinizi hırpalamamaya çalışın. Acılarınızı büyük bir dondurma kabında boğmak isteyebilirsiniz, ancak bunun sonunda kendinizi daha kötü hissetmenize neden olacağını bilirsiniz. Rahatlatıcı bir müzik açmayı ve yere uzanarak kaslarınızı nazikçe esnetmeyi düşünün. Bunu kişisel bir rutin haline getirmeye çalışın ve birkaç hafta boyunca buna bağlı kalın. Yaptığına sevineceksin.


Boğa Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi en alışılmadık şekillerde arkadaş edinirken bulabilirsiniz! Kendinizden ve başkalarından beklenmeyeni bekleyebilirsiniz. Yine de bunun geçici olduğunu unutmayın – bu bir fikir değişikliği değil – daha çok kıyafet değişikliği gibi! Bu arada, kalbin biraz ilgi görmekten her zaman mutlu olur – ve ben iyi bir kardiyo antrenmanına girmekten bahsediyorum. Yeni tanıdıklarınızın sağlıklı bir açık hava ortamında kalp atışlarını hızlandırmaktan keyif alıp almadıklarını görün. Belki yapanlar kalıcı arkadaş olurlar.


İkizler Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Şu anda size verebileceğim en iyi tavsiye, bağırsak yolunuzu temizlemenizdir. Nazikçe başlayın, bol miktarda yıkama (su ve meyve ve sebzelerden taze sıkılmış meyve suları) ile sürece yardımcı olun. Süt ve yumurtayı bırakın ve proteininizi fasulye ve tofudan almaya çalışın. Ayrıca kafein alımını azaltmak için harika bir zaman. Vücudunuzdaki inanılmaz mutlu farkı hemen fark edeceksiniz!


Yengeç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel enerjisi sizi biraz melankolik hissettirebilir. Geri çekilmek ve kendinize biraz sessiz zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ailenizdeki herhangi bir olaydan veya hatta korkunç küresel olaylardan dolayı üzülüyorsanız veya geçtiğimiz aylarda yapmak istediklerinizi başaramadığınızı hissediyorsanız, gün boyunca bazı düzenli derin nefes egzersizleri yapmak yararlı ve arındırıcı olacaktır. önümüzdeki birkaç hafta


Aslan Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aynı anda sayısız yöne çekilmenin stresini hissediyorsanız, durun! Derin bir nefes alın ve kenara çekilin. Derin nefes alma ve rahatlama zamanı. Sorguları, endişeleri, endişeleri ve stresi bugün bir kenara bırakın. Sürücü koltuğunda değilseniz hiçbir yere gitmenin bir anlamı yok ve sürücü koltuğunda olmadığınızda kendinizi sürücü koltuğunda olduğunuza inandırmanın da ciddi bir anlamı yok.


Başak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu günlerde her zamankinden biraz daha fazla eğleniyor olabilirsiniz! Ya da belki bu alışılmadık bir eğlencedir? Yapabileceğinizi düşündüğünüzden daha fazlasını yapmak ve daha fazlasını tolere etmek için enerjiniz var. Sonuç olarak özel dikkat göstermeniz gereken organı unutmayın. Bu parti odaklı zamanda karaciğerinize yardımcı olmak için şunları yiyebilirsiniz: böğürtlen, domates, taze, genç karahindiba – eğer bulabilirseniz – ve pancar. Çiftçi pazarına veya bakkala gidin ve buzdolabınızı sağlıklı yiyeceklerle doldurun!


Terazi Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Cildiniz hakkında konuşma zamanı. Gerekli bakımı yapıyor musunuz? Bol su içmek, kendinizi nemle yenilemek ve kendinizi güneşten korumak? Unutmayın, SPF’nizi yıl boyunca kullanmaya devam etmek çok önemlidir. Ve bu konudan bahsederken mümkünse bu dönemde derin doku masajı önerilir. Sıcak banyolar da. Kendinizi rahat hissettiğiniz her türlü üstyapı fayda sağlayacaktır.


Akrep Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Manevi anlamda, gözlerinize inanamıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün insan ırkında eksik olduğunu hissettiğiniz şeylere iç gözlerinizi odaklamanın zamanı geldi. Demlenmiş çayda “göz otu” olarak bilinen bitkiyi veya havuç, kayısı ve kavunda bulunan beta-karoteni tüketmek, gördüklerinize güvenme yeteneğinizi güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Sezgileriniz, talihsiz bir durumdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


Yay Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gerçeğe her zamankinden daha yakınsınız. Neye inandığınız konusunda bir tavır almanız sizin için önemlidir. Empati ve şefkat ancak bir yere kadar gidebilir – bazen insanların daha fazla itmeye ihtiyacı vardır! Doğru olduğunu bildiğiniz şeyleri dünyanın geri kalanıyla paylaşmak önemlidir. Nereye giderseniz gidin, kesinlikle takipçi çekeceksiniz. Yorgun ayaklarınızı birkaç damla lavanta özü ile sıcak bir şekilde ıslatın!


Oğlak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu, yumuşak, kadınsı ve içe dönük olan her şeyi ciddiye almanın faydasını göreceğiniz bir dönem. Astral enerji anlayışı vurguluyor ve evet, TLC. Vücudunuza iyi davranın ve bol su içtiğinizden emin olun. Ayrıca – kolay yolu seçmek yerine, ihtiyacı olanlara yardım etme taahhüdünüzü güçlendirmeniz gerekir. Önce kendinize iyi bakın, sonra etrafınıza biraz sevgiyi yayın.


Kova Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yoldan çıkma arzunuz güçlü. Sizin için iyi olduğunu bildiğiniz şeyin tam tersine doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Burada yargılama yok, ancak biraz farkındalık önümüzdeki birkaç hafta içinde size yardımcı olabilir – biraz denge uzun bir yol kat edebilir. Bu nedenle, gün ne kadar telaşlı ve kafa karıştırıcı olursa olsun, toplanmış ve sakin kalmaya çalışın. Bir dondurma külahı istiyorsanız, arabaya binmek yerine markete koşmak daha iyi olur!


Balık Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hindilerin seni üzmesine izin verme. İşler zorlaştığında, zorlar devam eder. Tüm bu klişeler, ciddiye almasanız bile şu anda geçerli! Kendinizi bir tutum ilacına ihtiyaç duyarsanız, şunları deneyin: maydanoz, nane ve takkeyi (bir sağlıklı gıda mağazasında veya internette bulabileceğiniz bir bitki) bir tencerede biraz suyla demleyin. Karışımı bir kavanozda buzdolabında saklayın. Uyumadan önce birkaç yudum alın veya sıcak bir banyoya dökün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.