Günlük Sağlık Burç Yorumları 21 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mayıs Pazar gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel enerjisi iş başındayken, insanların sizden çok şey istediğini hissedebilirsiniz! Size ait olanla büyük bir gösteriş oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz – ve bu hiç iyi hissettirmiyor! Üzülmeyin – bu sadece geçici bir anlaşma. Bölgenizi geri kazanmak için zekanızı kullanmaktan korkmayın. Alanınıza sahip çıkmanızı engelleyen hiçbir şey yok ve bugünün göksel konfigürasyonuyla, hiç kimse kızgın hissettiğiniz için sizi suçlayamaz.


Boğa Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi yetersiz hissettiğinizde başkalarını suçlama eğiliminde olabilirsiniz ve bugün sizin için özel bir hassasiyet günü olabilir. Kendinize karşı nazik olun ve başkalarını suçlamadan duygularınızı ifade etmeye çalışın. Sağlıklı bir dozda yeşil sebzeler (brokoli, taze ıspanak salatası, Brüksel lahanası) size olumsuz duygularla savaşmak için ihtiyacınız olan ekstra enerjiyi verecektir. Umutsuzluğa kapılmayın – kendinize düşündüğünüzden daha fazla yardımcı olabilirsiniz! Bugün beslenmenize çok dikkat edin.


İkizler Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Geriye doğru kaydığınızı düşünüyorsanız, toynaklarınızı büyük bir yeşil salataya koymayı deneyin – tercihen içinde biraz avokado ile! Belki ciddi bir sorununuz yok, ancak “dışlanmış olma” veya “noktayı kaçırma” duygusu bugün canınızı sıkabilir. Huysuz ve “bıkmış” hissediyorsanız, yarına yol açmak için bir galon su içmeyi deneyebilirsiniz. Sıcak su soğuktan iyidir.


Yengeç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Canınızı sıkan bir şey olduğunda (bugünkü gibi), ancak neye parmağınızı koyamadığınız zaman, vücudunuzun aşırı uzamış olup olmadığını kontrol edin. Günlük olarak gerçekleştirdiğiniz dengeleme eyleminin vücudunuzu çok yıpratıcı olabileceğini unutmayın. Taze meyve sularından dengenizi koruyabilirsiniz: ve ben sert şeylerden bahsediyorum: havuç, elma ve zencefil, böbrekleri (vücudumuzu dengelemekten sorumlu organlar) temizlemek için harika bir karışımdır. Ayrıca, evde ya da işte tartışmalardan uzak durmak isteyebilirsiniz; Bir tartışmanın veya yanlış anlaşılmanın ortaya çıktığını görürseniz, kendinize bunu düzeltmenin sizin sorumluluğunuz olmadığını söyleyin.


Aslan Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Işığı seven bir canlı için, oyunun bugünkü yönü size biraz tüy dökmek ve biraz yayılmak için çeşitli seçenekler sunuyor. Sevdiklerinizle yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız, bu, o kişinin bakış açısını nihayet görebileceğiniz gün olabilir. Benzer şekilde, yanlış anlaşıldığınızı hissediyorsanız, bu duygularınızı iletmek için iyi bir gün. Eğer bir sevgilin varsa, normalde ışığı kapatacağın ışığı açık bırakmalısın – bununla biraz eğlen!


Başak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün, öngörülemeyen herhangi bir ruh hali değişikliğine şüpheyle yaklaşılmalıdır – bu, iş arkadaşları veya aile üyeleriyle tartışmalara girmek için pek iyi bir zaman değil. Canınız istemese bile, egzersiz rejiminizi sürdürün. Gerçekleşmemiş arzu duygusu ancak kendinize büyük bir özenle davranarak ve öz-farkındalığı kullanarak ortadan kaldırılabilir. Ayrıca, şeker alımınızı sabahları sınırlamayı deneyin.


Terazi Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen diğer işaretlerin yaptığı gibi “sınırlamaların” stresini gerçekten hissetmiyorsunuz. Aslında, genellikle zorlu koşullar altında çabalar ve gelişirsiniz. Bugün gök cisimleri karşı karşıya gelirken, kemerinizi sıkmakta ve burnunuzu bileği taşında tutmakta zorluk çekmemelisiniz. Diyetinizde veya egzersiz rejiminizde ilerleme kaydetmek için iyi bir zaman. Okumak istediğin bir şey varsa, o gece bu gece.


Akrep Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Her gün olduğu gibi bugün de size alışılmışın dışında hareket etme fırsatları sunacak. Kendinizi konuşmak veya başkalarının “ilerleme” dediği şeyin önünde durmak için can atarken bulduğunuzda, bunu dikkatle yapın. İnançlarınızda haklı olabilirsiniz, ancak karşılaşabileceğiniz reddedilme veya eleştiriye dayanmaya hazır mısınız? Bazen düşüncelerinizi kendinize saklamak ve konuşma zamanı inkar edilemez bir şekilde üzerinize gelene kadar onları beslemek daha iyidir. Biraz yeşil çay için ve derin nefes alın.


Yay Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün tutkulu hissettiğiniz hiçbir şey yokmuş gibi veya tutkulu hissettiğiniz hiçbir şey ulaşılmaz gibi hissedebilirsiniz. Kendinize fiziksel tatminin faydasını verin. Tok hissetmek için bol su için, doğal enerjiniz bol olsun diye hafif yiyin, fazla tuzlu ve yağlı yiyeceklerden uzak durun. Enerjiniz ve motivasyonunuz önümüzdeki günlerde geri gelecek ve gitmeye hazır olacaksınız!


Oğlak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün havada kaçınmak isteyeceğiniz düzeyde bir hayal kırıklığı var. Zihninizi sorumluluklarınız ve hedefleriniz üzerinde tutarak baştan çıkarıcı şeylerden (işlenmiş şeker gibi) uzak durun – dört gözle beklemeniz gereken her şey. Bugün bir irade savaşı yapmakta ısrar ediyorsanız, bunu değer verdiğiniz biriyle değil, dondurma yeme arzunuzla yapın! Muzaffer olmak, yarın pişman olacağınız, kendinize zarar verecek küçük şeyleri yapma dürtüsüne direnmek demektir.


Kova Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün, deneyimlediğiniz zıtlık günlerinden olumlu bir değişim olarak sosyal hissediyor olabilirsiniz. Hayatınıza davet ettiğiniz şeyin gerçekten tutmak istediğiniz şey olduğundan emin olun. Hala ekstra hassas olma eğilimi var ve bazı köşelerde büyük sürprizler bekliyor. Dikkatle ilerle! Herhangi bir öngörülemezlik, iyot açısından zengin gıdaların alımını artırarak hafifletilebilir: aralarında yosun ve salatalık. Belki de bu gece en sevdiğin sushinin tadına varacağın gecedir!


Balık Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu dönemde ciğerlerinizin sağlığına özellikle dikkat etmeye çalışın. Sigara dumanından kaçınmanızı ve bezelyeleri görselleştirmenizi tavsiye ederim! (Anladınız mı?) Bezelye tiamin (B1 vitamini) açısından zengindir – tam da akciğerlerinizin sağlığını düzenlemek için ihtiyacınız olan şey. Ayrıca, iş arkadaşlarınızla iletişim ve diğer günlük ilişkiler bugün zorlayıcı olacak. Tamamen açık ve hatta hoşgörülü olduğunuzu hissedebilirsiniz, ancak bazı insanlar bunu anlamıyor gibi görünüyor! Kendinizi hayal kırıklıklarınızı bastırırken bulursanız, kendinizi yaratmak istediğiniz dünyada hayal etmeye çalışın ve çevrenizdekilerin beceriksizliği sizi yıldırmasın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.