Günlük Sağlık Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mayıs Cumartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegensel hizalanma, bunu kucaklaşmak, mümkünse sevdiklerinize yakınlaşmak veya sadece iyi bir ebeveyn, eş ve arkadaş olmak için iyi bir gün yapar. Sizi etkilemeyen ilişkilere odaklanmadığınızı fark edebilirsiniz: Gerçekten uyum sağlamadığınız insanlar veya sokaktaki sıradan insanlar bugün gülümsemenizin alıcısı olmayabilir. Eve yakın kalın ve duygusal gerçeğinizin yanında olun.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kalp atış hızınızı artırabilirseniz, bugün elinizden gelenin en iyisini hissedeceksiniz. Egzersiz rutininize odaklanmak için iyi bir gün – özellikle de bir süredir yapmıyorsanız. Egzersiz, çalışma kelime dağarcığınızda tam olarak bir kelime değilse, buna bir göz atmanın zamanı geldi. Gösterişli bir şey yapmanıza gerek yok – yatmadan önce birkaç mekik çekerek iyi bir alışkanlığa sahip olmayı deneyebilirsiniz. Abartılı yiyecekleri canınız çekse bile makul bir şekilde yiyin. Sevişme zamanı değil.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün genel atmosferde büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Çalışanlarınıza erken ayrılma izni vermek veya çocuklarınızın fazladan tatlı yemesine izin vermek için iyi bir gün. Genelde başkalarına karşı çok titizsin, ama özellikle kendine karşı. Biraz da eğlenmek için kendinize izin vermeye çalışın! Sevdiğiniz birini biraz daha tanımak için iyi bir gece bile olabilir – hayal gücünüzün yolu göstermesine izin verin!


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Romantizm için harika bir gün! Normalde çok dengeli ve tarafsızsınız, ancak bugün tüm endişeleri bir kenara bırakmak ve her şey ve her şey hakkındaki en derin duygularınızı ifade etmek için doğru zaman. Bu, elbette, birçok şekilde gerçekleştirilebilir. Köpeğinizi dışarı çıkarın ve tutkulu bir oyun oynayın! Ya da en sevdiğiniz filmi izleyin ve karanlıkta sevgilinizin elini tutun. Daha iyi bir şey düşünebiliyorsan – yap! Kaybetmeyeceksin.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün olayların çok az direnç gösterdiğini fark etmelisiniz. Yoğunluktan rahatsız olduğunuzdan değil ama günün enerjisinin duygusal olarak genişlemesini azaltmak için çok su içmeniz çok önemlidir. Algılanamaz bir enerji düzeyinde, test ediliyorsunuz ve anda kalmanız çok önemli. İçme suyu, duygusal benliğinizi “kaygan” tutmanıza yardımcı olacaktır. Güven bana.


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün biraz daha iyi hissediyorsun. Duygusal olarak konuşursak, işler daha istikrarlı. Bir kez olsun çevrenizdekilerin tüm enerjinizi tükettiğini hissetmiyorsunuz. Yine de bu aynı zamanda rahatsız edici çünkü ihtiyaç duyulduğu hissinden hoşlanıyorsunuz. Odağı kendinize çevirmeniz fayda sağlayabilir! Başkaları için yaptığınız şeyi kendiniz için çok iyi yapın. Güzel bir akşam yemeği hazırlamak veya hızlı bir yürüyüş yapmak gibi küçük bir hedef belirleyin ve bunu yaptıktan sonra sırtınızı hafifçe sıvazlayın.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Tüm sıkı çalışmanız eninde sonunda meyvesini verecek ve bugün ödülü bir an için alacaksınız! Fiziksel zindelik rutininiz açısından bağlı kaldığınız disiplin size bazı olumlu sonuçlar göstermelidir. Ama çoğunlukla hissettiğin içsel bir tatmindir. Disiplin, ilham almaya hazır olmanıza yardımcı olur. Bugün rüzgarın arkanızda olduğunu görebilirsiniz. Bir nefes almak için oturmayın, ancak olumlu pekiştirmenin taze esintisinin tadını çıkarın!


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İşler normalde size bu kadar sıcak ve bulanık gelmez. Alışılmadık derecede duygusal bir gün ve arkadaşlarınız için özellikle minnettar hissedebilirsiniz. Bu duyguyu paylaşın ama ihtiyaçlarınızı da dahil edin. Mümkünse, bir arkadaşınızı sizinle hızlı bir yürüyüşe davet edin ve ardından ikinizin de keyifle yiyebileceği bir salata yapın. Bugün enerjinizi aklınızda tutun ve ağır yiyecekler yemekten veya alkol almaktan kaçının. Sizin için doğru olanı yapma bağlamında arkadaşlarınızın sevgisini hissetmek önemlidir.


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu hatırlanacak bir gece olabilir! En azından, gerçekten iyi vakit geçirmek için iyi bir gece – bu sizin için ne anlama geliyorsa. Bugün kendinizi elementinizde hissediyorsunuz ve kararları siz veriyorsunuz! Arkanıza yaslanın ve mükemmel gününüzü, öğleden sonranızı, akşamınızı hayal edin ve ardından devam edin ve gerçekleşmesini sağlayın. Bir yerde fiziksel enerjiniz için bir salınımı hesaba katmayı unutmayın. Temel rutininize bağlı kalmak önemlidir, ancak gecenin geri kalanı size kalmış.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İyi haber şu ki, bugün elinden gelenin en iyisini yapacaksın! Yüzünüzdeki parıltı gizemli bir iç kaynaktan gelecek ya da en azından başkaları bunu böyle algılayabilir. İçinizde tam olarak dengeli hissetmeyebilirsiniz, ancak harika göründüğünüzün söylenmesinden kesinlikle keyif alabilirsiniz. Devam edin ve saçınızı farklı şekillendirerek veya banyoda biraz daha fazla zaman geçirerek kendinizi toparlayarak geliştirin. Oh, ve bu arada, kötü haber yok!


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün işler tam olarak istediğiniz gibi olmayabilir, ancak gerçekten düşündüğünüzde aslında oldukça iyidirler. Olaylara biraz bakış açısı getirmeye çalışmak önemlidir. İlk olarak, görünüşünüz hakkında kendinize biraz müsamaha gösterin. Görünüşünüz söz konusu olduğunda çok fazla yükünüz var (hepimizin var) ve hayattaki en önemli şeylerin vücudunuzun içinde olduğunu hatırlamanız gerekir. Bunu akılda tutarak, iç organlarınıza aerobik egzersizin faydasını sağlayın.


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün biraz gözyaşı dökersen şaşırmam. Ağlamanın yanlış olduğunu kim söyledi? Bunaldığınızda hiçbir şey hissetmiyormuş gibi mi davranıyorsunuz? Bugün gerçekten de ağladığınız bir günse, mutlu olun! Engellenmiş duygular size ağırlık verir ve yaşadığınızı hissetmenizi zorlaştırır. Nazik bir yoga veya meditasyon sınıfına gidebilirseniz, orada olduğunu bile bilmediğiniz bazı ifade edilmemiş duyguları keşfetmenize yardımcı olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.