Günlük Sağlık Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mayıs Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün işler biraz acı verici olabilir. Mide rahatsızlığınız varsa veya kilo sorunları nedeniyle biraz suçluluk duyuyorsanız, kendinizi özellikle savunmasız hissedeceksiniz. Bugün içinde kalmak istediğiniz duygusal açıdan güvenli yeri bulmanız ve kendinizi korumanız önemlidir. O güvenli yerden küçük adımlar atın ve biraz egzersiz yapın, güvendiğiniz kişilerle biraz sosyalleşin ve en sevdiğiniz beş para etmez derginizle erkenden yatağa atlayın. Kendinize sıradan bir gün olduğunu hatırlatın ve erken yatın.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. Aniden sizin için parlama zamanı gelebilir – bulutların arasından gözetleyen güneş gibi, hiç beklemediğiniz bir anda bir odayı aydınlatabilirsiniz. Bununla iyi eğlenceler! Belki de kendinize biraz çevrimiçi alışveriş yapmanın zamanı gelmiştir. Yeni bir nemlendirici iyi bir fikir olabilir, belki birkaç küpe veya yeni bir şapka. Isı enerjinizin yayıldığı başınızı vurgulayacak bir şey.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün mutlaka daha iyi günlerinizden biri olmayacak. Dışarıda zevkinize göre çok fazla düzensiz enerji var. Ne yapabilirsin? Büyük soruları bir kenara bırakın ve Teşekkür notları göndermek veya son tatilinizde çektiğiniz fotoğrafları düzenlemek gibi bazı kolay ama moral verici görevlere katılın. Önemsediğiniz temel şeyler hakkında organize olun ve dünyayı ve onun dağınık sorunlarını bugün için düşüncelerinizden uzak tutun.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün inanılmaz derecede stresli olabilirsiniz. Bazen kendinizi herkesin terapisti gibi hissediyor musunuz? Başkaları size gelip üzüntülerini ve endişelerini bir kenara bırakır mı, ama siz onları ihtiyaç anında reddedemeyecek kadar iyi bir arkadaş mısınız? Durum buysa, aceleyle kullanılamaz hale gelmelisiniz! Kendiniz için özel bir şey yapın. Kendinizi iyi hissettirmek için yaptığınız küçük şeyler, geçirdiğiniz haftaya bakıldığında lüks değil, gereklilikler olabilir. Arada sırada kendinize bir destek vermekte sorun yok!


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Herkes kötü bir gün geçirdiklerinden şikayet ederken, siz zafer hamlenizi planlıyor olabilirsiniz! Örneğin patronu gerçekten çabalamadan etkilemek için güzel bir gün. Bugün, tamamen şanstan başka bir sebep olmaksızın, işlerin lehinize döndüğünü görebilirsiniz. Olayların akışına kendi temel ihtiyaçlarınızı gözden kaçıracak kadar kapılmamaya dikkat edin. Öğle yemeğini yemeyi unuttuğunuz ve moraliniz bozulduğu için tekneyi tamamen kaçırırsanız çok trajik olur!


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün ilham alacaksınız ve her şey size kolay gelecek. Aşırı yemediğinizden emin olun ve alkolden uzak durmaya özen gösterin. Yaptığınız her şey, sağlık rutininizin bir parçası olarak gelişmiş hissedecektir. Çevrimiçi bir fitness dersi, sizi alışılmadık bir güven ve sakinlik yerine taşıyabilir. Bugün sağlığınızın kıymetini bilin ve hayatınızdaki konforların kıymetini bilin. Tamamen canlı hissetmek için bir gün!


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi zorlama arzusu bugün özellikle güçlü olabilir. Bu zihinsel ve duygusal olarak olduğu kadar fiziksel olarak da anlamına gelir. Bu duyguya teslim olmamaya çalışın ve bunun yerine geri adım atın ve ne olduğunu fark edin: işler sizin için kafa karıştırıcı veya bunaltıcı olduğunda kendinize karşı sert olma eğilimi. Gerçekten yapmanız gereken, güzel bir fincan çay içmek veya biraz canlandırıcı egzersiz yapmak ve bol bol dinlenmek. Kendinizi zorlama dürtüsü, gerçek duygularınızı örtmenin bir yoludur.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Şu anda kendinizi özellikle güçlü hissedebilirsiniz, bu nedenle bu geçişten tam olarak yararlanmak için fiziksel rutininizi sürdürdüğünüzden emin olun. Bugünün gezegensel etkisi, artan zihinsel kapasite duygunuzun ve başkalarıyla iletişim kurma yeteneğinizin büyük ölçüde artmasının nedeni olabilir. Bugün sadece onlara bir iltifat ederek insanlara kendilerini daha iyi hissettirebilirsiniz. Bu geçişin tadını çıkarın ve bunu gerçekten eğlenceli bir antrenmanla kutlayın!


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Akılda tutulması gereken bir şey, yanınızda zamanın olduğudur. İşler gerçekten kavranamayacak kadar hızlı ilerliyor gibi göründüğünde, zarar görmemeye çalışın ve içinizdeki öğütlere kulak verin. Son zamanlarda araştırmak istediğiniz özel bir ilginiz oldu mu? Çömlek atmayı, dikiş dikmeyi veya kendi ellerinizle yapabileceğiniz başka bir yaratıcı projeyi öğrenmek mi istiyorsunuz? Bu, şu anda sizin için temel oluşturacak türden bir çalışma ve ihtiyacınız olan da bu.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu gece bol miktarda enerjiniz olacak ve bu size çok fazla zevk getirecek gibi görünüyor. Fiziksel veya şehvetli bir şey yapmak için iyi bir gece. Bu, dans etmek veya evde harika bir yemek yapmak olabilir. Değeri ne ise onu kabul edin – şehvetli olanın kendi başına bir dünya olduğunu ve mutlaka romantik çağrışımlara sahip olması gerekmediğini unutmayın. Bu enerjiyi sevdiklerinize doğrudan ve basit bir şekilde sevginizi göstermek için kullanın. Sağlıklı ve basit bir şekilde fiziksel temas kurun ve alın.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yakın ilişkilerinizde bu sizin için iyi bir gün. Enerji, ihtiyacınız olan tüm güvenliği hissetmek için oradadır ve aynı zamanda size en yakın olanların biraz alana ihtiyaç duyabilecekleri gerçeğini de kabul eder. Bu tür bir deneyime yardımcı olmak için yapabileceğiniz her şey tavsiye edilir: Çiçekleri teslim ettirin, kendinizi ifade edecek kelimeleriniz olmadığında derin bir nefes alın ve diğer kişinin ne söyleyeceğini görmek için bekleyin. Bu kendi içinde kendinizi rahat ve iyi hissetmenizi sağlayabilir.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kararları sen veriyorsun. Diğer insanların düşüncelerini okuma konusundaki psişik yeteneğiniz özellikle doğrudur. Hiçbir şey size fiziksel veya duygusal olarak nefes egzersizlerinden daha fazla yardımcı olamaz. Koşmak veya yoga gibi diğer aerobik egzersizler bugün size büyük bir destek sağlayacaktır. Nefes almak da zamanlamanıza yardımcı olacaktır. Kendi nefesinizi takip ettiğinizde, ne zaman nefes alacağınızı ve ne zaman nefes vereceğinizi bilirsiniz ve karşılığında ne zaman bir şey söyleyip ne zaman sessiz kalacağınızı daha sezgisel olarak bilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.