Günlük Sağlık Burç Yorumları 17 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Mayıs Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün ne yediğinize dikkat edin. Bugün, gıda bölümünde yeni bir şeyler denemek için iyi bir gün olmadığı gibi, diyetten çıkmak için de iyi bir gün değil. Bununla birlikte, ne yediğinizi içeren yeni bir disiplini nazikçe tanıtmak için iyi bir zaman. Süt ürünlerini azaltmak mı yoksa işlenmiş şekeri diyetinizden çıkarmaya başlamak mı istiyorsunuz? Bunlar sizin için iki iyi seçenek. Bir diğer iyi tavsiye ise özellikle ağır veya baharatlı yiyeceklerden uzak durmaktır.


Boğa Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aşağı inip esneme zamanı! Herhangi bir fiziksel veya duygusal rahatsızlığınız varsa, kendinizi yere indirmenizi ve omurganızı esnetmenizi tavsiye ederim – kesinlikle yardımcı olacaktır. Unutmayın, hayali aslanınızın kuyruğu omurganıza yapışıktır. Duygusal veya fiziksel olarak herhangi bir tıkanma hissi, uzun bir esneme veya yerel yoga merkezinizi ziyaret etme ile dağılacaktır. Omurganızı esnettikten sonra her zaman bol su içmeyi unutmayın – bu esnekliği artırır.


İkizler Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün görünürde hiçbir sebep yokken kendinizi yalnız ve hüzünlü hissedebilirsiniz. Kendinizi kapatmanın cazibesine kapılmayın – hepimizin arada bir dış iletişime ihtiyacı olur! Kendinizi iyi hissettiren aktiviteleri düşünmeye başlayın. En iyi arkadaşınla samimi bir sohbet etmeyeli uzun zaman oldu mu? Gönüllü çalışmak size çekici geliyor mu? Belki haftada bir kez bir tür sanal ders almaya başlamak istersiniz. Yogayı deneyin; yoganın etkileri derindir.


Yengeç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Su günün emridir. Mevcut göksel atmosfer göz önüne alındığında, yeterince su içmediyseniz, idrar yolu enfeksiyonlarına veya buna bağlı bir şeye eğilimli olabilirsiniz. Sisteminizi temizleyen organlar olan böbreklerinizin bu sırada içlerinden akan bu arındırıcı maddeden bol miktarda alması hayati önem taşır. Böbrek sağlığınızla ilgili sahip olmanız gereken tüm disiplini dikkate almak önemlidir.


Aslan Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle bir roller coaster’da olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bir gün tamamen fiziksel tutkuyla ilgili, ertesi gün kendinizi yabancılaşmış hissediyorsunuz. İnişleri ve çıkışları atlatabilirseniz, bir ilişkiden gerçekten ne istediğinizi daha iyi anlayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsanız bile üreme sağlığını korumak özellikle önemlidir. Bu alanda sağlığınızı korumanıza yardımcı olacak birçok doğal sağlık ürünü de mevcuttur.


Başak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün vücudunuzu harekete geçirmek için harika bir gün! Uzun bir koşuya çıkabilir veya güçlü bir ev egzersizi yapabilirseniz, hayal kırıklıklarınız kolayca dağılacaktır. Hafif yiyin ve egzersizle negatif enerjiyi dışarı atın. Huzurlu, sıcak bir iç mekan – beden ve ruh – yaratmak, doğru beslenmek ve formda kalmak demektir! Enerjinizi şişirmemeye veya bastırmamaya çalışın – sizi rahatsız etmek için geri gelecektir!


Terazi Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün vücudunuza biraz ekstra TLC ile davranın. Göksel enerji, eklemlerinizin özellikle iyi uzun esneme ve derin masaj desteğine ihtiyaç duyduğunu ima eder. Sanal bir fitness dersi almak özellikle faydalı olacaktır. Ayrıca, hayatınıza sıcaklık ve sıcaklık getirmek için yapabileceğiniz her şey tavsiye edilir. Meditasyon yapmayı deneyebilir ve zihninizde egzotik bir tropik adaya varıp varamayacağınızı görebilirsiniz!


Akrep Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün aşırı gergin olabilirsiniz ve odağı kendinize kaydırmanız gerekebilir. Birine iyilik yapmayı ertelerseniz dünyanın sonu gelmez ve her davete ‘evet’ demezseniz bu iyi bir arkadaş olmadığınız anlamına gelmez. Kendinizi içeriden inşa edin. Bu, vücudunuzu besleyen bir şeye zaman harcamak anlamına gelir. Bikram yoga gibi güç geliştirme egzersizleri bu dönemde sizin için özellikle faydalı olacaktır.


Yay Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünlerde çok fazla başıboş enerji var. İzolasyon çözüm değil ama sizi tüketenlerden uzak durun. Ayarlayın ve kendinize ayarlayın! Ellerinizle çalışarak moralinizi yükseltmeyi düşünün. Harika, organik ürünler alın ve kendinize ev yapımı çorba gibi besleyici bir yemek hazırlayın. Kendinizi bir su kütlesinin yanında uzun bir yürüyüşe çıkarın ve temiz havayı içinize çekin, tüm üzüntü ve endişelerinizi dışarı atın.


Oğlak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

En iyi ayağınızla ileriye doğru hareket etmeye hazırsınız. Diyetinizde veya sağlık rejiminizde kaydettiğiniz ilerlemenin değerlendirmesini yapın ve bir sonraki adımınızı planlayın! Yeni bir aşamaya başlamanın zamanı geldi. Bir şeye başlama konusunda kararsızsanız, artık o ilk adımı atacak enerjiye sahipsiniz. Düzeltme veya sıkılaştırma yapıyorsanız, olumlu etkileri hissedebilirsiniz. Bu bir güç, onaylama ve güven günü.


Kova Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sandığınız kadar çaresiz değilsiniz! Geri alınamayacağını düşündüğünüz şey ne olursa olsun – içinizde bir yerlerde, şeylerin yönünü değiştirmek için gereken duygusal cesaret vardır. Son egzersiz gününüzden bu yana bir süre geçtiyse, bugün biraz yapın: araba veya otobüs kullanmak yerine bir randevuya yürümek veya market alışverişi yapmak da dahil olmak üzere olabildiğince çok yürüyün. Unutma, her yolculuk bir ilk adımla başlar! Birkaç büyük, derin nefes alın ve kendinize bunu alma cesaretini verin.


Balık Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün “tamamen iş ve oyunsuz” bir gün gibi gelebilir. Disiplin ve rutin favori kombinasyonunuz değil. Bununla birlikte, bazı kötü alışkanlıkları bırakmak ve yeni, iyi alışkanlıklara başlamak gibi vücudunuzda yapmanız gereken bazı “işler” varsa, bunu bugün yapmayı daha kolay bulacaksınız. Çevrimiçi bazı ilham verici tarifler bulun ve hafta boyunca birkaç öğün planlayın. Yeni ve sağlıklı bir şey deneyerek, önemli bir şeyi başaracak ve aynı zamanda onu eğlenceli hale getireceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.