Günlük Sağlık Burç Yorumları 15 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Mayıs Pazartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Duygusal günler senin için nadir değil ama bu onlardan biri olabilir. Somut ve katı olan her şeyin ulaşılmaz olduğunu hissediyorsanız, üzülmeyin. Ne hissettiğinizi bilme becerinize odaklanın ve haftanın, mevsimin, yılın sizin için nasıl geçtiğine dair özel bir envanter çıkarın. Bu herkesin kolayca yapabileceği bir şey değil, bu yüzden bugün de arkadaşlarınıza bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Kendinizi başkalarına açık hale getirin ve bu süreçte sağlam zemininizi bulabilirsiniz.


Boğa Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen kendinizi tam olarak ifade etmek için yeterli alan yoktur – ve bu bir serseri. Bugün parlamaya hazır olduğunuz günlerden biri olabilir ama kimse size sahne vermiyor! Hiç kimse bu konuda çok iyi bir iş çıkarmıyor gibi göründüğünde, kendinize dikkat etmeye çalışın. Göz ardı ettiğiniz herhangi bir sağlık sorununuz var mı? Kendinizi bir masaj terapisti ziyaretiyle ödüllendirmeyi düşünün…


İkizler Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu, birçok yönden sizin gününüz. Sapla samanı başka hiçbir işaretin yapamayacağı şekilde ayırabilirsin ve belki de tahıl senin duygusal gerçeğindedir. Düzeltmek için bir durumun veya bir kişinin neye ihtiyacı olduğunu bilme eğilimindesiniz, bu yüzden dahil olmaktan korkmayın. Bunu vücudunuza yansıtmak için, beslenmenizi işleme koymada sindirim sisteminize yardımcı olmak için yapraklı sebzeler veya yaban mersini yemeyi deneyin. Yaban mersininin sağlıklı bağırsak hareketine yardımcı olduğunu biliyor muydunuz?


Yengeç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen biraz yo-yo gibi hissediyor musun? Bugünün gezegen hizalanmasıyla ilgili olarak özellikle rahatsız hissedebilirsiniz. Bir durumdan nasıl geri adım atılacağını bilmek ve zamanın işleri halletmesine izin vermek senin için önemli. Yoga yapmayı veya uzun bir koşuya çıkmayı düşünün. Bu şekilde, üzerinde gerçekten kontrol sahibi olmadığınız şeyleri nasıl değiştireceğiniz konusunda endişelenmek yerine, gün boyunca yapabileceklerinizi yapmış gibi hissedeceksiniz.


Aslan Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün en iyi yaptığınız şeyi yapmak için mükemmel bir gün. Bunu tam olarak hecelemeyeceğim, ama işte bir ipucu: bunu tek başına veya başka biriyle yapabilirsin. Işıkları açık veya kapalı tutabilirsiniz. Sesli veya sessiz olabilirsiniz. Bunu aşk için ya da sadece eğlence için yapabilirsiniz. Ama ne yaparsan yap kendini inkar etme! Ve utangaç olma! Gizli doğanızı tamamen ve tamamen ifade edebileceğiniz her gün değil.


Başak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün eğlenceli bir fırsat sunuyorsa, değerlendirdiğinizden emin olun! Bu, beklenmedik nitelikleriyle hatırlayabileceğiniz günlerden biri – ve iyi bir zamandan nasıl yararlanacağınızı biliyorsunuz, değil mi? Ev ya da iş hayatınızda eğlenmeyi bilmeyenleri de dahil edin! Yine de alkol ve sağlıksız yiyeceklerden uzak durmak en iyisidir. Kendinizi iddialı hissediyorsanız, romantik değişimler için olumlu bir gün olabilir!


Terazi Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Seninki bazen ıssız bir yoldur. Bugün kimsenin acınızı bilmediğini hissedebilirsiniz ve muhtemelen haklısınız. O yokuşu sıkıntılı bir şekilde çıkmak yerine, enerjinizi yakınlık yaratmaya yöneltmeyi düşünün. Canınız yalnız kalmak istiyorsa bir arkadaşınızın tavsiye ettiği o filmi kiralayın. İnsanların yanında olmak mümkünse, açılmaya çalışın ve paket yemek yemeyi veya en sevdiğiniz yürüyüşe çıkmayı önerin. Sonra iyi, tam bir gece uykusu çek.


Akrep Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Muhtemelen herkesten daha uzağı görebilseniz de, diğerleri genellikle duvara bakmayı sevdiğinizi düşünürler (çünkü duvarın içini görebildiğinizin farkında değillerdir)! Buna katlanma! Kendinize biraz güvenin ve bugün hayallerinizi küçük bir şekilde şekillendirmeye başlayın. Eğer düşündüyseniz, yapılabilir. Dehanın güvensizliğinden kurtulmak için bile olsa, aletleri çıkarın ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.


Yay Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün dünyanın tüm yükü omuzlarınızdaymış gibi hissedebilirsiniz. Boşa giden onca iyi niyet, sevgi ve zarafet olmadan yapılan onca eylem, ışığı engelleyen pek çok gölge. Dünyanın acısını bu kadar çok hissettiğinizde, tek umudunuz başkalarının başarısızlıklarındaki iyi niyeti görmek ve başkaları için bir yol gösterici olabilmek için barışı ummaktır. Rahat ol – sensiz kaybolurduk.


Oğlak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün, sizin için iyi olduğunu bildiğiniz şeylere bağlı kalın. Yoga yapmak, koşmak, dinlenmek, daha fazla su içmek veya ilişkilerinizde fazla iletişim kurmak olsun, aynı anda birçok farklı yöne çekilme hissini hafifletmeye yardımcı olacaktır. İster içki içmek, ister sigara içmek, ister gerçek ihtiyaçlarınızı maskelemek için haz ilkesinin sahte bir biçimini kullanmak olsun, size faydasız olduğunu bildiğiniz her şeyin eninde sonunda geri tepeceğinden emin olabilirsiniz. Kendine iyi bak.


Kova Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi bildiğiniz en güçlü ve en net şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz ama dikkatli olun! Bu ne zaman senin için gerçekten işe yaradı? Bazen “açık” ile “agresif”i ve “gerçek” ile “görüş”ü karıştırıyorsunuz. Birini bu şekilde korkutup kaçırma riskini alabilirsin. Algılarınızı herkesin gerçekliğinin kişisel olduğu anlayışıyla harmanlamayı öğrenmek önemlidir. Kendi duygularınızı geçici ve değişken olarak görmenize yardımcı olabilir.


Balık Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Her şeyin iki tarafını görme yeteneğiniz göz önüne alındığında (daha fazla değilse), bugün biraz aşırı hissedeceksiniz. Kendinizi öngörülemeyen ihtiyaçlara hazırlamak için enerjinizi kullanın: buzdolabını taze, sağlıklı yiyeceklerle doldurun, sağlığınızla ilgili işleri yapın ve hastalanmanız durumunda ihtiyacınız olan şeylere sahip olmak için banyo dolaplarınızı düzenleyin. Kendinizi hazır hissederseniz, kendinizi daha güvende hissedersiniz. Ayrıca – bu, taahhütlerde bulunmak veya taahhütleri bozmak için iyi bir gün değil.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.