Günlük Sağlık Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Mayıs Cuma gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün yönü size yavaşlama ve içinize bakma fırsatı veriyor – bunu yapmak için zaman ayırıp ayırmamak size kalmış. Her zaman tam olarak kolay olmasa da, nasıl hissettiğinizi bilmek çok önemli bir varlıktır. Aslında, duygularınızı keşfetme çabalarınızda diğer insanlardan gelen dirençle karşılaşabilirsiniz. Ne hissettiğinizi öğrenmenin iyi bir yolu, sessiz meditasyon yapmaktır ya da sanal bir yoga dersi iş görecektir.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegensel hizalanma, koruyucu içgüdülerinizi vurgulayacak. Kendinizi evde veya işte diğer insanları korurken veya kendinizi korurken bulabilirsiniz. Aksi takdirde, çok duygusal bir gün geçiriyor olabilirsiniz – ille de ağır değil – ve etrafınızdakiler tarafından sevildiğinizi hissetmeniz gerekebilir. Her iki durumda da hassas bir dönem, bu yüzden ne yediğinize dikkat edin. Süt ve işlenmiş şekerlerden kaçının. Taze ürünlere ve balık ve baklagiller gibi hafif protein kaynaklarına bağlı kalmaya çalışın.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegenlerin konumları size kendinizi duygusal olarak kontrol etme şansı verir. Bugün pek çok insan kendini hassas hissedecek, bu nedenle özel ilgiye ihtiyacınız varsa, bunu bir şekilde kendinize vermeyi ayarlamanız en iyisidir. Bir buhar banyosu veya sauna iyi olurdu ya da bir masaj harika olurdu! Kendinize, başkalarının size davranmasını istediğiniz gibi davranın ve bugün ortaya çıkabilecek beklenmedik çatışmalarla başa çıkmak için daha hazırlıklı hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün yönü size, siz yapmazsanız hiçbir şeyin mükemmel olmayacağı hissini veriyor – bu duyguları tanıyor musunuz? Bu zihniyetteki kaygı oldukça size özeldir. İş ahlakı, detaylara dikkat, bir şeyin mükemmel olup olmadığı konusundaki stres – hepsi sizsiniz! Pekala, derin bir nefes alın ve kendinize hiçbir şeyin mükemmel olmadığını hatırlatın. En önemli şey, insanların nasıl hissettiğidir – SİZİN nasıl hissettiğiniz. Kalbin doğru yerde ve önemli olan da bu.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün yönü, size öğle yemeği molanızda mutlaka üstesinden gelemeyeceğiniz duygusal bir duygu verir. Duygularınıza teslim olun ve gerçekte ne hissettiğinizin farkına varın. Biriyle büyük bir çöküntü ya da yüzleşme yaşamanıza gerek yok, sadece ne hissettiğinizi fark edin ve belki bir noktada günlüğünüze yazın. Gününüzün bir parçası olarak egzersiz yaparsanız duyguları işlemek çok daha kolaydır. Siz de bol bol su için!


Başak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün yönü, duygusal doğanızı vurguluyor. Birine karşı güçlü hissedebilir ve karşılık vermezlerse tamamen reddedilmiş hissedebilirsiniz. Birine size nasıl hissettirdiklerini anlatmak isteyebilirsiniz, ancak kelimeleri bulamayabilirsiniz. Gün boyunca bazı derin nefes egzersizleri yapmayı deneyin. Nefes alırken ona kadar sayın ve nefes verirken yirmiye kadar sayın ve nefesinizle tüm olumsuz duyguların, gerginliğin ve kızgınlığın dışarı akmasına izin verin.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün transiti sizi belirli insanlara takmış durumda. Sizi bu kadar yoğun hissettiren kişiyle yüzleşmenin bir yolu olabilir, ama gerçekte ne hissettiğinizi kendi içinizde kabul etmeden önce değil. Duruma açıklık getiremezseniz, başarılı bir yüzleşme yaşayamazsınız. Bu yüzden belki de bugün kendinize bakma ve içinize bakma günüdür. Egzersiz ve iyi bir gece uykusu yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün yönü size uzun zaman önce hissettiğiniz şeyleri hatırlatıyor. Belki de geçen yıl birine kendinizi ifade etmeniz gereken anlar oldu ve bir nedenden dolayı bunu yapamayacağınızı hissettiniz. Veya belki de kendiniz için güzel bir şey yapmak istediniz ve bunu erteleyip durdunuz. Duygularınıza odaklanmak için bugünü kullanın, duygularınızda nerelerde engellerin olduğunu ve nerede ham bir nokta bıraktığınızı fark edin. Besleyici yiyeceklerle kendinizi rahatlatın.


Yay Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegen hizalanması birçoğunuz için rahatsız edici çünkü bu çok fazla duyguyla ilgili. Duygularınızla doğrudan yüzleşmek zordur çünkü kırılganlığı kabul etmeniz ve acıyı kabul etmeniz gerekir. Bu kimse için kolay değil. Arkadaşlarınızı aramak ve onlardan yardım isteyebilirsiniz. Sizi rahatsız eden bir şey olduğunu hissetmiyorsanız, belki de kendinize pek çok besleyici davranış ısmarlayabilirsiniz. Güzel bir akşam yemeği, sıcak bir banyo ve iyi bir gece uykusu.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün yönü, hayalperest doğanızı vurguluyor. Bugün, yaratıcı olmak, arkadaşlarınızla iletişim kurmak ve belirli bir konu hakkında ne hissettiğinizi anlamak için kendinize ihtiyacınız olan zamanı vermek için iyi bir gün. Her zaman doğru cevabı bilmek zorunda değilsiniz ama ne hissettiğinizi bilmek yardımcı olur. Kendinize bakmak, mevcut en iyi ürünleri yemek, bol su içmek ve her gece yeterince dinlenmek demektir. Egzersiz sizi durgunluktan korur.


Kova Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün başkası için yapmaya istekli olduğunuz şeyle kendiniz için yapmaya istekli olduğunuz şey arasında bir çelişki olabilir. Veya çatışma işte olabilir ve sadece sizi değil, bazı ofis arkadaşlarınızı da ilgilendirebilir. Çatışma ne zaman baş gösterse, öğrenme fırsatı vardır. Çatışmadan ders çıkarmak için geri adım atmalı ve ona biraz bakış açısı kazandırmalıyız. Derin nefes almak bu konuda çok yardımcı olur. Nefesinizin farkında olun ve her şey iyi olacak.


Balık Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün toplu taşıması sizin daha yumuşak tarafınızı ortaya çıkarıyor – bugün çocuklarınıza yakın olmak veya mümkünse işten evde kalmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızı dinleyerek ve onları önemsediğinizi göstererek veya destekleyici olarak işteyken de yumuşak tarafınızı keşfedebilirsiniz. Her halükarda, yumuşak tarafınızı vurgulamak önemlidir çünkü katılaşırsanız ve insanlara veya durumlara karşı düşük tolerans gösterirseniz çatışmaya da yer vardır. Gevşek kalmak ve işlenmiş şekerden kaçınmak için.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.