Günlük Kariyer Burç Yorumları 9 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Mayıs Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Zamanlama, bugün kariyer sektörünüze döndüğünüzde, Ay’ın çalışma haftasının kalbinde burada olacağı, profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün ateşlenmesini ve duygusal olarak meşgul olmanızı sağlayacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, bu aynı zamanda Ay’ı, hafta sonu gölgede kalan bir Dolunay olarak çarpıştığı Güneş’le uyumlu hale getirecek ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün başlatırken göklerdeki uyumu yeniden sağlayacaktır.


Boğa Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın haritanızın maceralı bir bölümüne dönüşü, çalışma haftasının kalbinde bir dikkat dağıtıcı olabilir, ancak bu sizin yararınıza olacaktır. Bu, Ay’ın hafta içinde kariyer sektörünüze dönüşü öncesinde zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı kolaylaştırmanın yanı sıra, geçen hafta Plüton’un geri hareketinden sonra yeniden toparlanmanız ve yönünüzü bulmanız için size zaman veriyor.


İkizler Burcu

9 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs ilk tam gününü gelir sektörünüzde geçirirken, yalnızca Mars’ın zaten burada olmasından değil, aynı zamanda iş sektörünüzde hafta sonu gerçekleşecek olan Dolunay’ın yarattığı ivmeden de faydalanıyor. Bu, münferit bir olay olsaydı, Venüs’e önümüzdeki dört haftayı yılın en kazançlı haftası yapmak için çalışırken yine de yararlanabileceği bir şey verirdi, ancak bu, burada kalacak olan gelir, iş ve kariyer cephelerinde bazı şeylere enerji verdi.


Yengeç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün iş sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, son saatlerini kariyer sektörünüzde Jüpiter’le dostça bir açıda geçirecek ve yeni çalışma haftasına kendinden emin ve bilgili bir başlangıç ​​yapacak. Bu, Jüpiter’in 12 ay önce dönüşünden bu yana her dört ayda bir oluşturdukları, ancak şans ve genişleme gezegeninin ayrılmasından sadece birkaç gün önce oluşturdukları dostane yönün aynısı, bu son dakika içgörüsü sağlıyor.


Aslan Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün sadece iş sektörünüze dönmeniz, Ay’ı çalışma haftasının kalbine yerleştirecek ve size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma sunarken gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm konuları bir araya getirmenize yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, geçen hafta Plüton’un geri hareketinden sonra, değişim ve devrim gezegeni iş sektörünüze geri dönüyor, bu aynı zamanda bir beklenti duygusunu güçlendirecek.


Başak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Venüs’ün kariyer sektörünüzden ayrılışı ile Güneş’in hafta içinde geri dönüşü arasında, asteroit Juno sadece koltuğu sıcak tutmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunun kurallarını değiştirebilecek bazı günleri kendi başına geçiriyor. Kariyer cephesinde başka bir etkiye sahip olmamakla birlikte, iş cephesinde Pluto’nun sürekli desteğiyle, bu, bağlılık kraliçesine sessizce dilek listenizi çözümlere dönüştürme şansı veriyor.


Terazi Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününde, Venüs profesyonel güveninizi artırmak için çok çalışmak zorunda kalmayacak. İki yıldır ilk kez burada Mars’la birleşen Venüs, size yalnızca savaşçı ve rekabetçi ruhunu yönlendirmekle kalmayıp hafta sonu gölgede kalan Dolunay’ın yarattığı her şeyi nereye yönlendireceğiniz konusunda bir fikir verirken, bunun zaten açmış olduğu yollardan yararlanabiliyor. gelir, iş ve kariyer cepheleri.


Akrep Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce ve kariyer cephesinde havadaki bir değişiklik ipucunu güçlendirdikten sonra, Ay son saatlerini iş sektörünüzde Jüpiter’e dost bir açıyla geçirecek. Jüpiter’in önümüzdeki hafta iş sektörünüzden ayrılması ve Mars’ın sadece birkaç gün sonra kariyer sektörünüze geri dönmesi ve ayrıca paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmasıyla, Ay size bu profesyonelin değişen manzarası hakkında sezgisel bir okuma bırakıyor. yıl.


Yay Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, para için burnunuzu keskinleştirmekten veya gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün başlatmaktan daha fazlasını yapacak, ancak çalışma haftasının kalbinde bu yeterince avantaj sağlıyor. Daha da önemlisi, bu, Ay’ı iş sektörünüzde hafta sonu gölgede kalan bir Dolunay olarak çatıştığı Güneş’le yeniden uyum haline getirir, cennete uyumu ve güveninizi geri getirir.


Oğlak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Venüs’ün iş sektörünüzden ayrılışı ile Güneş’in önümüzdeki hafta geri dönüşü arasında, asteroit Juno kendi başına oyunun kurallarını değiştirebilecek bazı günler geçiriyor. Sadece küçük bir oyuncuyken, bağlılığın kraliçesi olarak ve artık tüm dikkatler onun üzerindeyken, bu size, Güneş spot ışığını iş durumunuza çevirmeden önce, Venüs’ün dilek listesini çözümlere dönüştürmeye odaklanabileceğiniz bir pencere sunuyor. iş konuları ve seçenekleri.


Kova Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Normalde Venüs her yıl iş sektörünüze döndüğünde, bazen destekle bazen desteksiz olarak iş güveninizi artırmak, fırsatları çekmek ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirmek için 24 günü vardır. Bu kez, Venüs sadece önümüzdeki dört hafta boyunca burada değil, geri döndü ve Mars’ın zaten bir yolu açtığını ve hafta sonu gölgede kalan Dolunay ile gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir ivme dalgası yarattığını gördü.


Balık Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce ve size iş cephesinde büyüyen bir beklenti duygusu hakkında bir okuma vermiş olan Ay, gelecek hafta gelir sektörünüzde Jüpiter ile dostane bir açıda son saatlerini geçiriyor. Bu sadece gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç günü kapatmakla kalmıyor, aynı zamanda Jüpiter’in gelecek hafta gelir sektörünüzden ayrılmasına rağmen bu, gelecek şeylerin sadece küçük bir kısmı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.