Günlük Kariyer Burç Yorumları 8 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Mayıs Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün finans sektörünüzü terk etmiş olabilir ve gelir sektörünüzdeki Güneş ile çatışması sona ermiş olabilir, ancak bu yalnızca mali çitin her iki tarafını da harekete geçirmekle kalmadı, aynı zamanda ivmeyi devam ettirebilecek güçleri geride bıraktı. Savaşın sisi dağıldıkça ve herhangi bir finansal gerilim sadece geri çekilmekle kalmayıp motivasyona dönüştükçe, bunun ne kadar güçlendirici olduğunu göreceksiniz.

Bugünün maceracı ay titreşimleri iş şapkanızı çıkarmanızı zorlaştırıyorsa, zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşünden önce, cüce gezegen Ceres ilk tam gününü iş sektörünüzde doğrudan hareket halinde geçirirken, bu size arkadan uzağa bir odak değişimine uyum sağlarken anda kalma şansı veriyor. dikiz aynası ve ilerideki yola.


Boğa Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde sadece 24 gün geçirdikten sonra, paranın gezegeni Venüs bugün ayrılıyor, ancak sizi yalnızca kazançlı bir yön duygusuyla değil, aynı zamanda ivmeyi devam ettirmek için bağlılığın kraliçesi asteroit Juno ile de bırakıyor. Venüs, Mars’ın kaldığı yerden görevi devralırken ve Güneş’e hala 13 gün varken, gelir potansiyelinin ortaya çıkmaya ve gelişmeye devam ettiğini görecek bir zincirin sadece bir halkasıydı.

Pluto kariyer sektörünüzde altı gündür geri hareket halindeyken, Ay hala üç gün uzaktayken, her şeyi fazla düşünmeye gerek kalmadan odakta bir kaymaya uyum sağlama şansı var. Aynı zamanda, Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılması, Pluto ile olan ortaklığını sonlandırmasına neden olurken, asteroit Juno sadece gelir ivmesini sürdürmek için değil, aynı zamanda profesyonel olarak bulunduğunuz yerle olan ortaklığınızı sürdürmek için de kalıyor.


İkizler Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’tan sadece bir gün sonra, kozmosun savaşçı gezegeni gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girmekle kalmadı, aynı zamanda iş cephesinde bir Dolunay tutulmasıyla güçlenirken ona Venüs de katıldı. Para ve tutku gezegenlerinin aynı anda gelir sektörünüzde bulunmasının üzerinden iki yıl geçti ve bu, gölgede kalan bir Dolunayın gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji vermesinin hemen ardından geliyor.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, tutulan Dolunay’ı sona erdirmiş olabilir, ancak bunun gelir, iş ve kariyer cephelerinde yarattığı ivme ve enerjiyi değil. Bu, gelir sektörünüzde Mars’a katılırken Venüs’ün yararlanmaya istekli olacağı bir şey. Bu, yılın potansiyel olarak en kazançlı haftalarını başlatırken, bu yalnızca profesyonel olarak yapılan ve yapılmaya devam edilen yatırımlar sayesinde mümkündür.


Yengeç Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Jüpiter kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce iş sektörünüze son ziyaretini yaptığından, bu, bugün işinizi ve profesyonel şapkalarınızı mükemmel bir zamanlamayla daha çok takmanızı sağlıyor. Bu, hem iş ve kariyer cephelerinde çok fazla güven, iyimserlik ve farkındalık yaratıyor, hem de 2023’ün en kazançlı haftalarının başlamasına sadece iki hafta kala, artan profesyonel ivmeyi doğru yöne yönlendirme şansı sunuyor.

Ay sadece iş sektörünüzden geçerken ve kelimenin tam anlamıyla bugün burada ve yarın yokken, iş cephesinde hiçbir gezegensel aktivite olmadan bu, kontrol etmek için değerli bir şans ama aynı zamanda burada dörtte olduğu için herhangi bir bina için tetikleyici olarak hareket etmek için. haftalar önce. Jüpiter kariyer sektörünüzdeyken bu son ziyaret, aynı zamanda mümkün olduğunca fazla profesyonel ivme kazanma arayışının son haftalarına daha büyük manzarayı daha iyi okuma fırsatı veriyor.


Aslan Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son günlerdeki dolunay bazı düğmelere basıp biraz gerginlik yaratmış olsa da bu, para meseleleri ve özellikle finansal güveniniz için iyi bir haber oldu. Bu, Ay’ı finans sektörünüzdeki her iki gezegenle de dostane bir açıya sokar ve sadece birkaç gün sonra aynı şeyi yapmak için sıraya giren paranın gezegeni Venüs olur. Bu, Satürn’e ve onun mali gücünüzü yeniden desteklediğinizi görme arayışına giriyor.

Dün kariyer sektörünüzde Güneş’ten gelen baskının kalktığı, gölgede kalan bir Dolunay’ın sonu ile yarın Ay’ın iş sektörünüze dönüşü arasında bir duraklama şansı var. Bu, iş ve kariyer cephelerinde önemli gelişmelere ev sahipliği yapan, ancak önce bir duraklama şansı olan önümüzdeki haftalar ve aylarla birlikte, son birkaç günün iş/yaşam dengesi hatırlatmalarını dikkate almak için bir şans.


Başak Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay ve Jüpiter arasındaki dostluk açısı yarına kadar zirve yapmayacak olsa da, şans ve genişleme gezegeninin finans sektörünüzden ayrılmasına sadece dokuz gün kala bu, güveni artırmaya yardımcı oluyor. Bu, paranın gezegeni Venüs’ün kariyer sektörünüzü terk etmesiyle gelir, ancak önce paranın nerede olduğu hissini size bırakmaz ve asteroit Juno arzularını çözümlere dönüştürmek için yanında kalır.

Güneş’in kariyer sektörünüzden hâlâ iki hafta uzakta olması nedeniyle, Venüs’ün bugün ayrılışı kalbinize bir avantaj sağlıyor, ancak yalnızca onun profesyonel arzu ve beklentilerinin yerleşmesine izin vermekle kalmayıp, güneş ışığı kariyerinize odaklanana kadar kararlar haline gelme şansı da veriyor. ve profesyonel durum, konular ve seçenekler. Buna odaklanmak için bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’dur.


Terazi Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, tutulan Dolunay’ı burada sona erdirmiş olabilir, ancak bu sadece kendi başına bir yaşam sürmekle kalmayıp, paranın gezegeni Venüs kariyerinize geri döndüğünde hızlanan bir şeydir. sektör. Bu, ona bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu bir avantaj sağlamaktan daha fazlasını yapacak, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerindeki kaynaklara kolay erişimini sağlayacak bir şey.

Geçen yıl kariyer sektörünüze dönmesine iki aydan fazla bir süre kala, Venüs sadece gelmek için erken değil, aynı zamanda burada son iki haftasına girerken Mars’a yetişmek için de tam zamanında. Aynı zamanda kariyer sektörünüzde Venüs ve Mars’a sahip olmak, özellikle yılın bu başlarında, profesyonel tutkularınızı, mücadeleci ve rekabetçi ruhunuzu nereye yönlendireceğiniz konusunda kalbinize bir ses ve daha iyi söz verecektir.


Akrep Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüzü terk ederken, finansal arzularınızı ve beklentilerinizi asteroit Juno’nun güvenli ellerine bırakırken, taahhüdün kraliçesi bunları çözümlere dönüştürmek için yanındadır. Aynı zamanda, Jüpiter iş sektörünüzden ayrılmadan önce Ay’ın gelir sektörünüze son ziyareti, size paranın nerede olduğu konusunda bir fikir verirken, gelir ve iş cephelerinde güven ve farkındalıkta bir artış yaratır.

Jüpiter iş sektörünüzden ayrılmadan önce iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda çatıştıktan ve son hatırlatmalarını getirdikten sadece birkaç gün sonra, gelir sektörünüzden geçerken Ay artık uyum içinde. Paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra, gelir ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma da size daha akıllı çalışma konusunda güven verecektir.


Yay Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzdeki son iki haftasına girmesinden bir gün sonra ona Venüs de katıldı ve iki yıl sonra ilk kez para ve tutku gezegenlerini burada bir araya getirdi. Sadece önümüzdeki 13 gün boyunca birlikteyken, bu, Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir verirken, çekim yasalarını devreye sokarken, zaten çok fazla güven olduğunda gelir.

Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünü bırakmış ve artık iş sektörünüzde Güneş üzerinde baskı oluşturmuyor olsa da, daha akıllıca çalışmak ve iş şapkanızı ne zaman takacağınızı bilmek söz konusu olduğunda, herhangi bir hatırlatıcıyı göz ardı etmemek önemlidir. ve ne zaman çıkarılacağı. Şu anda işler idare edilebilir bir hızda olabilir, ancak Merkür’ün iş sektörünüzde doğrudan dönmesine sadece yedi gün kaldı ve Jüpiter iki gün sonra geri döndüğünden, işler çok daha yoğun hale gelmek üzere.


Oğlak Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın iki yıl sonra finans sektörünüze ilk ziyaretinden sadece 13 gün uzakta olması ve paranın gezegeni Venüs’ün sadece birkaç hafta sonra geri dönmesiyle, yakında gelir sektörünüzde geri hareket halinde olan Plüton için rekabet başlayacak. tüm odağı mali çitin gelir tarafında tutabilme. Pluto’nun geri hareketindeki ilk günlerinde, bu sadece gelir meselelerine değil, dikiz aynasına odaklanma şansıdır.

Güneş’in iş sektörünüzden hâlâ iki hafta uzakta olması ve Merkür’ün geri dönmesine hâlâ bir ay uzaklıkta olması ve kafanızı oyuna sokma ve yarım kalmış işleri halletmeye başlama şansıyla, Venüs’ün bugün ayrılışı size ne istediğiniz konusunda bir fikir veriyor. ve ne zaman, nerede ve nasıl olduğuna odaklanmak için bolca zaman. Bağlılığın kraliçesi asteroit Juno, Güneş dönmeden önce Venüs’ün arzularını çözüme dönüştürmek için zamana sahip.


Kova Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi mesleki içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesiyle bırakmaktan fazlasını yaptı. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde şeylere enerji veren, gölgede kalan bir Dolunay’ı tamamladı; bu, para gezegeni olarak Venüs’ün bugün iş sektörünüzde Mars’a katıldığında yararlanmak isteyeceği bir şey.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması sayesinde mesleki içgüdüleriniz keskindir ve Dolunay’ın tutulması gelir, iş ve kariyer cephelerinde enerji sağladı, bugün iş sektörünüzde Mars’a katılırken Venüs ideal koşullara sahip olacak. başlangıç. Venüs, çekim yasalarını da beraberinde getirirken kalbinize ses vermek için geri dönüyor.


Balık Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter gelir sektörünüzdeyken Ay’ın kariyer sektörünüze son ziyareti ve Mars’ın iş sektörünüze oyun değiştiren dönüşünden önce yönünüzü bulmak için bir şans. Ay, yarın ayrılmadan hemen öncesine kadar Jüpiter’e dostça bir açı oluşturmayacak olsa da, zaten uyum içindeler ve bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde yeni bir güven, farkındalık ve iyimserlik duygusu yaratıyor.

Ay sadece kariyer sektörünüzden geçerken bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok fazla içgörü ve farkındalık yaratıyor ve bu da bir beklenti duygusu yaratıyor. Profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, Jüpiter gelir sektörünüzden ayrılmadan ve Mars’ın gelir sektörünüze oyun değiştiren dönüşünden önceki bu son ziyaret, bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine açılan bir penceredir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.