Günlük Kariyer Burç Yorumları 7 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Mayıs Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay finans sektörünüzü terk ederken ve dünkü gölgede kalan Dolunay’ı tamamlarken, bu, gelir sektörünüzdeki Güneş’le çarpışmasından kaynaklanan gerginliğin ve güçlü duygusal tepkilerin azaldığını görecek. Yine de savaşın duygusal sisi dağıldıkça ve herhangi bir mali gerginlik geri döndükçe, mali çitin her iki tarafında da bu sizi daha bilinçli hale getirirken, işler yolunda gitmesi günler veya haftalar alabilecek şekilde harekete geçmiş durumda.


Boğa Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, gelir sektörünüzdeki son tam gününe ulaştığı gibi, Ay, finans sektörünüze aylık ziyareti için geri dönüyor. Bu dikkatinizi dağıtabilir, ancak Venüs, Ay çarpışmadan önce gitmiş olacak ve para tanrıları dikkatinizi finansal çitin her iki tarafına çekerken finansal içgüdülerinizin keskin olmasını sağlayacaktır. Bu, Venüs’ün gelecek yıl için gelir arzularınızı ve beklentilerinizi tanımlama misyonuna yardımcı oluyor.


İkizler Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Nasıl ki Mars, yarın paranın gezegeni Venüs’e katılmadan önce gelir sektörünüzde son tam gününü tek başına geçiriyorsa, Ay da kariyer cephesinde Neptün’e dost bir açıyla iş sektörünüzdeki son saatlerini geçiriyor. Dün Mars’la dostane bir görünümden sonra, gölgede kalan bir Dolunay’ın kuyruk ucu, 2023’ün potansiyel olarak en kazançlı haftalarından bazılarının öncesinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde bazı şeylere enerji vermeye yardımcı oluyor.


Yengeç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton hala durağan durumda olabilir, ancak finans sektörünüzde geri hareketindeki ilk haftasonunda, mali durumunuz ve para meseleleriniz söz konusu olduğunda odak noktası geçmişe çevrilir. Gelecek ay Pluto geri gidene ve Mars’ın iki yıl sonra gelir sektörünüzü ilk ziyaretine sadece 14 gün kalaya kadar bu şekilde kalacak, para tanrıları odak noktalarını finansal çitin diğer tarafına kaydırmaya hazırlanıyor.


Aslan Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze geri döndükten sadece altı hafta sonra, cüce gezegen Ceres bugün ileri doğru dönüyor ve Jüpiter’in iş sektörünüze dönüşünün on yıldan fazla bir süredir istihdam artışı ve genişleme açısından en büyük yılınızı başlatmasına sadece 10 gün kaldı. Ceres, iş cephesinde yeni kapılar açıldığında paraya daha az ve gelir ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize daha çok odaklanırken, bu içgörü paha biçilemez olacaktır.


Başak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter, finans sektörünüze ilk dönüşünün üzerinden yaklaşık 12 ay geçtikten sonra, yalnızca acil finansal büyüme ve genişleme değil, aynı zamanda para konularını genişlemeye devam edebilecekleri bir yola sokma arayışının son 10 gününe giriyor. Cüce gezegen Eris’in kalacağını bilmek, hem kısa hem de uzun vadede finansal hedefler ve özlemler belirlemekle ilgilidir.


Terazi Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüzden ayrılıp son birkaç gündeki dolunayı tamamlarken, tüm sonuçların tam olarak ortaya çıkması haftalar alabilirken, bir şeylerin değiştiği hissi olacaktır. Mali çitin her iki tarafına da enerji vermenin yanı sıra, para gezegeni Venüs’ün yarın kariyer sektörünüze döndüğünde yararlanacağı gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu bir etkisi oldu.


Akrep Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, yalnızca Jüpiter iş sektörünüzdeki son 10 gününe girerken değil, aynı zamanda Venüs finans sektörünüzde son tam gününü geçirirken gelir. Dikkatiniz finansal çitin her iki tarafına da çekildiği için bu biraz rekabet yaratabilir, ancak Ay’ın gelir ve iş cephelerinde olumlu birkaç gün başlatmasıyla, bu yalnızca Venüs finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güçlendirmeye çalışırken yardımcı olabilir.


Yay Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, Venüs’e katılmadan önceki son tam gününde, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı olan Ay’ın dostça bir yönünden yararlanıyor. Yarına kadar Venüs, Mars’ın dönüşünden önce inşa etme şansı olan finansal tutkularını ve savaşma ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir vermek için hazır olacak.


Oğlak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton, gelir sektörünüzde geri hareketindeki ilk haftasonunda, hareketsiz durumdayken ve zaten kaplanmış olan zemin üzerinde geri gitmek yerine sürünmeye ayarlanmışken geriye bakıyor ve bu size daha fazla perspektif veriyor. Para gezegeni Venüs, iş sektörünüzdeki son tam gününde iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirmek için çalıştığı için bunu kendi avantajına kullanıyor.


Kova Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iki gün önce kariyer evinize döndüğünde gelir sektörünüzdeki Satürn’e karşı dostane görünümü ile oradan ayrılmadan önce oradaki Neptün’e karşı dostane görünümü arasında, sadece bir dolunay tutulması değil, bu hem iş hem de kariyer potansiyelini ateşledi. . Ay sizi profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenmiş hayal gücünüz ile baş başa bırakırken, yarın her şeyi birbirine bağlayacak olan paranın iş sektörünüze dönüş gezegeni Venüs’tür.


Balık Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, tıpkı Jüpiter gelir sektörünüzdeki son 10 gününe girerken Ay, kariyer sektörünüze aylık ziyareti için geri döner. Mars’ın iş sektörünüzden sadece 14 gün uzakta olmasıyla bu, hem Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışının son günlerini destekleyecek hem de bu profesyonel yılın geri kalanına kazançlı bir yön duygusu verecek bazı profesyonel ivme ve yön kazanma şansı. .


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.