Günlük Kariyer Burç Yorumları 6 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mayıs Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugünün gölgede kalan Dolunayı bazı finansal gerilimler veya bazı güçlü duygusal tepkiler yaratabilirken, bu finansal çitin her iki tarafını da enerjilendiriyor. Bu, finans sektörünüzdeki Ay ile gelir sektörünüzdeki gökyüzünün diğer tarafında yer alan Güneş arasındaki bir çatışmadır, ancak bir ay tutulması ve finansal çitin her iki tarafında da çokça tarih olduğu için bu, zaten bir devrilme noktasında olan her şey için tetik.

Cüce gezegen Ceres, çalışma sektörünüzde geri hareketindeki son tam gününün içinde dururken ve Ay gelecek hafta başlarına kadar kariyer sektörünüze dönmeyecekken, hafta sonuna girerken bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin. . Ceres yarın doğrudan dönüş yapana kadar, iş cephesinde ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelemeye devam ederken geçmişe bakma şansınız var.


Boğa Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, gelir sektörünüzden sadece iki gün uzakta, ancak yarın finans sektörünüze dönen Ay ile, bugün odağı mali çitin gelir tarafına odaklamak için çalışıyor. Ay ve Venüs çatışmayacak olsa da, dikkatinizi finansal çitin diğer tarafına çekmek, bunun dikkatinizi dağıtacağı anlamına gelir. Bugün odak noktası gelir tarafında ama ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ ile ilgili.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okumadan daha fazlasını sunarken, duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissediyorsunuz. Bu, Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son günlerini ve Plüton’un kariyer sektörünüzdeki geri hareketindeki ilk günlerini yönlendirmenize yardımcı olacak, gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketini açmanız için bir bilgi indirme ile baş başa bıraktı.


İkizler Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzde bugünün gölgede kalan Dolunay ve kariyer sektörünüzde her iki gezegenle olan yakın ilişkisi işleri profesyonel olarak güçlendirirken, gelir sektörünüzdeki Mars’ın dostane bir yönü onu döngüye sokuyor. Bu, Venüs’ün gelir sektörünüze dönmesinden sadece iki gün önce ve para gezegeni olarak, herhangi bir yılın en kazançlı haftalarına başlayacağı zaman geliyor.

İş sektörünüzde bugünün gölgede kalan Dolunayı, geçmiş, şimdiki zaman ve gelecekle ve aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde inşa edilenlerle o kadar çok bağlantıya sahip ki, bu sizi bu profesyonel yılda bir dönüm noktası olabilecek şeye getiriyor. . Bir Dolunay bir tetikleyici görevi görebilir, ancak bir ay tutulması olarak çok fazla tarih vardır ve zaten bir çok domino taşı yığılmıştır ve sadece doğru dürtmeyi beklemektedir.


Yengeç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şimdilik odak, mümkün olduğu kadar çok profesyonel çekiş kazanmaya odaklanmış olabilir ve Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşü buna katkıda bulunacak olsa da, paranın geleceğine güvenmeye ihtiyaç vardır. Şimdilik, finansal olarak göstermek için çok az şeyle daha çok çalışıyor veya daha çok yatırım yapıyormuşsunuz gibi görünebilir, yaptığınız şey, 2023’ün en kazançlı aylarının sadece 15 gün içinde başlayacağı zaman için doğru profesyonel ivmeyi yaratmaktır.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, her zaman açık fikirli olmanız gerekecek, ancak Jüpiter kariyer sektörünüzdeki son 10 gününe girerken Ay’ın geri dönmesi nedeniyle daha da fazlası olacak. Bugünün eğlenceli ve yaratıcı güneş tutulması ve onun sadece haritanızın maceralı bir bölümündeki gezegenlerle değil, Yengeç burcundaki Mars’la olan bağlantıları, doğru zamanda doğru dikkat dağıtmadır.


Aslan Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres, gelir sektörünüzde geri hareketindeki son tam gününde durma noktasına geldi ve Ay’ın haftaya burada başlamış olması, geriye bakmayı ve geriye dönüp bakıldığında olayları perspektife koymayı kolaylaştırıyor. Ceres, paraya daha az, gelir ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamaya odaklanır, ancak bu farkındalık, daha akıllıca çalışmanıza olanak tanır.

Güneş, kariyer sektörünüze yaptığı bir aylık ziyaret sırasında her zaman bir noktada düşecek olan Dolunay’ın baskısı altındayken, bir ay tutulması olarak daha fazla baskı olabilir, ancak bu, herhangi bir iş/yaşam dengesi sorununu daha belirgin hale getirecektir. Bu yıllık hatırlatma, daha akıllıca çalışmanın anahtarı olsa da, Jüpiter’e iki haftadan az bir süre kala bu profesyonel yıl sadece çok daha yoğun olmakla kalmayıp aynı zamanda böyle kalacak. Bu, doğru zamanda doğru iş/yaşam dengesi hatırlatıcılarını getirir.


Başak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, para burnunuz keskin ve finans sektörünüzdeki gezegenlerle çatışmadan kaynaklanan herhangi bir finansal gerilim, paranın gezegeni Venüs kariyerinizin son iki gününe girerken şimdiden motivasyona dönüşüyor. sektör. Bu, Venüs’ün bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu çok daha kolay hale getiriyor.

Plüton ile, iş sektörünüzde geriye dönük hareketinin ilk günlerinde geçmişe bakıyor, ancak Venüs kariyer sektörünüzdeki son iki gününde geleceğe bakıyor, bu size her iki dünyanın da en iyisini veriyor. Bu aynı zamanda tüm aciliyetleri ortadan kaldırıyor ve size kalbinizi dinlemeniz için zaman ve bu profesyonel yılda ilerlemek istediğiniz yolu veriyor.


Terazi Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugünün gölgede kalan Dolunay gelir sektörünüzde olabilir, ancak bu mali çitin her iki tarafına da enerji veriyor. Bir ay tutulması olarak, bu sadece çok daha güçlü olmakla kalmaz, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Ay, finans sektörünüzde gökyüzünün diğer tarafındaki Güneş ile çatıştığı için, her iki tarafta da çok daha fazla tarih vardır ve bu, zaten bir devrilme noktasında olan her şey için bir tetikleyici. Profesyonel olarak da buna dahildir.

Gelir sektörünüzde bugünün gölgede kalan Dolunay, öncelikle finansal çitin her iki tarafına da enerji verirken, bugün kariyer sektörünüzdeki Mars’ın ve yarın Ay ayrıldığında iş cephesindeki her iki gezegenin de dostane bir yönü, profesyonel olarak büyük bir etkiye sahip. ilave olarak. Bir ay tutulması olarak bu, açık fikirli olma ve her şeyin mümkün olduğuna inanma ihtiyacı ile bir joker karakter olabilir.


Akrep Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay yarın sadece gelir sektörünüze dönene kadar değil, Jüpiter’in iş sektörünüzdeki son 10 gününe girdiği gün, odak noktası finansal çitin diğer tarafındadır. Finans sektörünüzdeki son iki gününe girerken Venüs, para meselelerine odaklanmaya devam ediyor, ancak ne zaman, nerede ve nasıl yerine ‘ne’ye odaklanıyor.

Ay’ın dün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünden ayrılması, iş sektörünüzdeki üç gezegenin de üzerindeki baskıyı kaldırmış olsa da, iş şapkanızı ne zaman takıp ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda bu aylık kontrol, işe yaramadı. daha zamanında ol. Yılın en yoğun haftalarından bazılarına girerken, ancak ileride daha da profesyonel gelişmeler varken, bu, hızınızı artırmanız için bir hatırlatma oldu.


Yay Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Günümüzün sezgisel ve yaratıcı ay titreşimleri ile finans sektörünüzdeki Mars arasındaki dostane bir yön, onun savaşçı ve rekabetçi ruhuna katkıda bulunurken finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü her zaman besleyecek bir şeydir. Yine de, gölgede kalan bir Dolunay olarak, bunun çok daha büyük bir gücü var ve Venüs’ün finans sektörünüze dönmesinden iki gün önce, bu, finansal tutkularınızı ve mücadeleci ruhunuzu harekete geçiriyor.

Güneş’in iş sektörünüze yaptığı bir aylık ziyaret sırasında bir noktada, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünde bir Dolunay, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve test için ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi gösterecek. Bu, daha akıllıca çalışmanın anahtarıdır, ancak önümüzde iş cephesindeki büyük gelişmelerle ve bu yıl çok daha yoğun hale geleceği için, bir ay tutulması olarak bu, bu mesajları yüksek sesle ve net hale getiriyor.


Oğlak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzden iki haftadan biraz daha uzun bir süre uzakta olması ve bu yıl finansal çitin o tarafında ilk gezegensel aktiviteye başlamasıyla birlikte, önce finansal bariyerin gelir tarafına ve Pluto’nun yılın ilk günlerine odaklanmanız için zaman var. gelir sektörünüzde geriye dönük hareket. İş sektörünüzdeki son iki gününde, paranın gezegeni Venüs, iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme görevinde bunu kullanıyor.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz keskin ve içgüdülerinize güvenme beceriniz ile Venüs’ün iş sektörünüzdeki son iki gününe geçme şansı var. Son birkaç gün sadece gelir, iş ve kariyer cephelerinden pek çok bilgiyi indirmenize izin vermekle kalmadı, aynı zamanda herkes için yılın çok önemli bir noktasında.


Kova Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın kariyer evinizden ayrılmadan önce, gelir sektörünüzdeki Satürn’le dostane bir açı ile oradaki Neptün’le bir başka açı arasında, bugünün gölgede kalan Dolunay, bu profesyonel yıla şimdiye kadarki en önemli desteğini veriyor. Kendi başına bu, iş ve iş konularını meyveye çevirme ve bir dönüm noktasına getirme gücüne sahiptir, ancak kariyer sektörünüzde Mars’ın dostane bir yönü, profesyonel bir atılım sağlayabilir.

Kariyer sektörünüzde bugünün gölgede kalan Dolunay, kendi başına işleri meyveye çevirme ve bir dönüm noktasına getirme gücüne sahipken, iş sektörünüzdeki Mars’tan ve gelir sektörünüzdeki her iki gezegenden de yardım alıyor. . Bir ay tutulması olarak bunun geçmişle ve aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde inşa edilen şeylerle bağlantıları vardır ve zaten domino taşları gibi yığılmış şeyler için bir tetikleyici görevi görme yeteneği vardır.


Balık Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yılın tüm gezegensel faaliyetinin ve dikkatin finansal çitin gelir tarafında olduğu bir zamanında, dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması, finansal içgüdülerinizi keskinleştirdi ve para meselelerinde daha iyi okumanızı sağladı. En değerli içgörüyü, görmezden gelmeyi tercih ettiğiniz şeylerde bulacaksınız.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda ve önümüzdeki haftalarda gelir ve iş cephelerindeki gelişmeler söz konusu olduğunda, bekle ve gör yaklaşımı çağrısı var. Her aylık ziyarette durum böyle, ama özellikle bu sefer, bugünün macera dolu gölgede kalan Dolunayı ve haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde Mars’la olan bağlantıları mükemmel bir dikkat dağıtıcı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.