Günlük Kariyer Burç Yorumları 5 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Mayıs Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze bugün dönüşü, finansal çitin her iki tarafını da etkileyecek olan gölgede kalan bir Dolunay’a giden yolu başlatıyor. Bir ay tutulması olarak, bu sadece sıradan bir Dolunaydan çok daha fazla güce sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda Ocak 2022’de ay düğümleri iki para evinize döndüğünden beri her şeyin inşası için bir tetikleyici görevi gören çok daha fazla geçmiş vardır.

Aynı zamanda, Plüton geriye doğru hareket ediyor ve kariyer evinize geri dönüyor, cüce gezegen Ceres hafta sonu iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden önce durma noktasına geliyor. Ceres, Pluto dönene kadar koltuğu sıcak tutuyor, öyle bir noktaya kadar ki, kariyer meseleleri üç aylık kısa aralarını sona erdirdiğinde, iş cephesinde ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında yepyeni bir anlayışa sahip olabilirsiniz.


Boğa Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılması size yalnızca gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgi indirme olanağı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Plüton’un kariyer sektörünüzdeki gerileme aşamasına girmesi ve para gezegeni Venüs’ten üç gün önce. gelir sektörünüzü terk etmenizden kaynaklanmaktadır. Bu, doğru zamanda doğru içgörüye sahip olmanızı sağlar.

Ay bugün iş sektörünüzden ayrılırken, bu size iş ve meslek meseleleri hakkında sezgisel bir okumadan daha fazlasını ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketinden çıkarmak için bilgileri indirmenizi sağlayacaktır. Venüs gelir sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz olması ve tam da Plüton’un kariyer sektörünüzde gerilemeye başladığı sırada geri dönmesi, size bu profesyonel yıla dair yepyeni bir anlayış kazandırıyor.


İkizler Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü, kariyer cephesinde Satürn’e dostça bir açıyla gölgede kalan bir Dolunay’a giden yolu başlatıyor. Bu sıradan bir aylık ziyaret olsa bile, Mars’ın gelir sektörünüzdeki son ziyareti olarak ve ona para gezegeni Venüs’ün katılmasından sadece üç gün önce önemli olacaktı. Sadece bir Dolunay değil, bir ay tutulması olarak, bunun kalıcı etkileri olabilir.

Ay bugün yalnızca iş sektörünüze geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde hem ani hem de kalıcı bir etkiye sahip olabilecek gölgede kalan bir Dolunay’a doğru yol almaya başlıyor. Başından itibaren, Satürn’ün dostane bir yönü, kariyer meselelerinin yükselen dalgada süpürüldüğünü ve yarından itibaren gelir meselelerinin gemiye sıçradığını görecek. Bu, şimdiye kadar her şeyin geldiği ve bundan sonra her şeyin yol açacağı nokta olabilir.


Yengeç Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Üç gün önce finansal sektörünüzde geri giden Pluto’dan bu yana bağlılığın kraliçesi olan asteroid Juno’nun ve Ay’ın dostane bir görünümü sayesinde, başından beri bir güven duygusu var. Gelir cephesinde bazı erken hareket işaretleri olsa da, odak noktası hâlâ esas olarak para meselelerinde değil, aynı zamanda halihazırda atılmış adımları gözden geçirme veya gözden geçirme şansı da var.

İş/yaşam dengesi hatırlatmaları ile Ay, kariyer sektörünüzdeki gezegenlerin yolundan çekiliyor ve artık işleri yavaşlatacak hiçbir şey kalmıyor. Haftanın sonunda, Ay sadece iş sektörünüzde olmayacak, aynı zamanda Jüpiter kariyer sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, profesyonel tempo dramatik bir şekilde artmaya ayarlanmış olarak geri dönecek. Ay’ın size bıraktığı iş/yaşam dengesi hatırlatıcıları bundan daha önemli olamazdı.


Aslan Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde Ay ile başlayan bir hafta, bugün finans sektörünüzdeki Satürn’le dostane bir açıya geçerken, odak noktasını finansal çitin diğer tarafına kaydırıyor. Çarpışmadan beş gün sonra, Ay ve Satürn yeniden uyum içinde ve tutulmaya giden bir Dolunay yolunda, bu, özellikle mali gücünüzü gerçekten geri alabileceğinize olan inancınız söz konusu olduğunda, kendinize olan güveninizin artmasına neden olabilir.

Güneş’in kariyer sektörünüze bir aylık uzun ziyareti sırasında bir noktada, yani her yıl yaklaşık bu zamanlarda, Ay ev ve aile sektörünüze dönecek ve Dolunay olarak karşıt konuma geçecek. Bu bugün oluyor ama sıradan bir Dolunay yerine bu bir ay tutulması olacak ve on yıldan fazla bir süredir profesyonel gelişim ve genişleme için en büyük yılınızın başlamasından 12 gün önce, bazı zamanında iş/yaşam dengesi hatırlatmaları getirecek.


Başak Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay sadece geçerken ve bu sıradan bir aylık ziyaretken, Ay bugün gelir sektörünüzden ayrıldığı için bunun devam eden etkileri olabilir. Para gezegeni Venüs kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti olduğu için, bu sadece bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirmek için değil, aynı zamanda çok önemli bir noktada yönlendirmek için çalıştığı için, bu size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir verir. yıl hem iş hem de kariyer cephelerinde.

Ay’ın bugün gelir sektörünüzden ayrılması ve dün dostane görünümü sayesinde para gezegeni Venüs, paranın nerede olduğunu daha iyi hissederek kariyer sektörünüzdeki son üç gününe geçebilir. Bağlılığın kraliçesi asteroid Juno gemide ve Venüs ayrıldıktan sonra da devam ediyor, bu size sadece kazançlı bir yön duygusu değil, aynı zamanda bağlı kalabileceğiniz bir şey de bırakıyor.


Terazi Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze geri döndüğü andan itibaren, bunun, sıradan bir aylık ziyaretten bekleyeceğinizin çok ötesinde etkileri olacaktır. İş sektörünüzdeki Satürn’ün dostane bir yönü, iş ve iş meselelerinin, gölgede kalan bir Dolunay öncesinde oluşan yükselen dalgada süpürüldüğünü ve finansal çitin diğer tarafındaki kıpırdanmalarla birlikte görecektir.

Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, mali çitin her iki tarafını da enerjilendirecek olan gölgede kalan bir Dolunay’a giden yolu başlatırken, bunun başından itibaren profesyonel sonuçları da vardır. İş sektörünüzdeki Satürn’ün dostane bir yönü işleri başlatıyor, ancak yarına kadar bu, kariyer sektörünüzde artık son haftalarında olan Mars’ı etkiliyor olacak. Zaten bir devrilme noktasında olan bu kadar çok şeyle, biri nereye giderse gerisi onu takip edecektir.


Akrep Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dünkü dostane görünümleri sayesinde, Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne tek ziyaretini tamamlarken, paranın gezegeni Venüs finans sektörünüzdeyken, muhtemelen bir güven ve farkındalık duygusu olacaktır. Bu, finansal arzuları çözümlere dönüştürmeye başlama kararlılığını yeni kazandığınız zaman gelir.

Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmından ayrılması, iş sektörünüzdeki gezegenlerin üzerindeki baskıyı kaldıracak, ancak iş şapkanızı ne zaman takıp ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda bir hatırlatma yapmadan önce değil. Bu, Jüpiter iş sektörünüzdeki son 12 gününe girerken, ancak Mars da iki yıl sonra kariyer sektörünüze ilk ziyaretine hızla yaklaşırken geliyor.


Yay Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton’un geriye dönüş yaptığı ve gelir sektörünüze geri dönüş yolculuğunun başlamasının, finansal çitin gelir tarafında bir beklenti duygusu yarattığı bir haftada, Ay’ın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşü bugün odaklanmayı çitin diğer tarafı. Mars finans sektörünüzü terk etmeden önceki bu son ziyaret ve onların dost canlısı yönü, önümüzdeki günlerde finansal güveninizin, tutkularınızın ve mücadeleci ruhunuzun yükselişini görmeli.

Güneş’in iş sektörünüzü bir aylık ziyareti sırasında bir noktada Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne geri dönecek ve iş şapkanızı ne zaman takıp ne zaman şapka çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi gösteren bir Dolunay yaratacak. teste kapalı. Bununla birlikte, Ay bugün geri döndüğünde, sıradan bir Dolunay’a değil, bir ay tutulmasına giden yolu başlatacak ve iş cephesindeki devasa dalga oluşumu göz önüne alındığında, bu, doğru zamanda doğru hatırlatıcıyı getirecektir.


Oğlak Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer evinizden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesiyle bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Pluto gelir sektörünüzde geri hareket ettikten hemen sonra Ay’ın dönüşü ve paranın gezegeni Venüs iş sektörünüzdeyken onun tek ziyareti olarak, size önümüzdeki aylar olmasa da haftalarca etkisi olacak bir bilgi yüklemesi bıraktı. .

Ay’ın bugün kariyer evinizden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün harekete geçirmesiyle bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Bununla birlikte, Venüs iş sektörünüzdeki son üç gününe girerken, bu yine de yeterince avantajlı olurdu, ancak bunun yerine, bu profesyonel yılda önemli bir noktada gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgi indirmenize neden olur.


Kova Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer evinize döndüğü andan itibaren, bir Dolunay tutulmasına giden yolu başlatmak için, bunun sadece profesyonel bir etkiden daha fazlasına sahip olacağı açıktır. Gelir sektörünüzdeki Satürn’ün dostane bir yönü, en başından itibaren gelir potansiyelinde kilitlenecek ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde zaten birikmiş çok şey varken, birinin gittiği yerde diğerleri de onu takip edecek.

Ay her dört haftada bir kariyer sektörünüze dönebilir, ancak bugünkü dönüşü sıradan bir olaydan çok daha fazlasıdır. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir dalgalanma etkisi yaratabilecek ve her şey zaten domino taşları gibi yığılmış olduğu için, biri nereye giderse gerisi onu takip edecek olan, gölgede kalan bir Dolunay’a giden yolu başlatır. Bu, sizi bu profesyonel yılda önemli bir devrilme noktasına getiriyor.


Balık Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün finans sektörünüzden ayrılırken bu, finansal çitin her iki tarafı için de bir kazan/kazan olacak. Sizi finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirip para meselelerini daha iyi okumaya bırakmanın yanı sıra, bu, gelir sektörünüzdeki gezegenlerin üzerindeki baskıyı kaldıracak ve şimdi ayrılmasına sadece 12 gün kaldı, Jüpiter herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürecek. .

Ay’ın kariyer sektörünüze aylık ziyaretine henüz iki gün varken, son olarak Jüpiter gelir sektörünüzdeyken ve Mars iş sektörünüze dönmeden önce, profesyonel tanrılar şimdiden bekle ve gör yaklaşımını benimsemenizi istiyor. Neyse ki, Ay bugün haritanızın maceralı bir bölümüne geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda mükemmel bir dikkat dağıtma olduğunu kanıtlayacak olan bir Dolunay tutulmasına giden yolu başlatmak için.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.