Günlük Kariyer Burç Yorumları 4 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Mayıs Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Aslan Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finansal tablonun her iki tarafını da birbirine düşürmesiyle başlayan bir hafta çoktan tersine döndü ve hafta başındaki herhangi bir finansal gerginlik şimdiden avantaja dönüşmeye başladı. Bu, gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz konusunda size daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra finansal kararlılığınızı güçlendirmenize de yardımcı oldu.

Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’in, 2012’den bu yana kariyer sektörünüze yaptığı ilk ziyaretine iki haftadan az bir süre kaldı ve on yıldan fazla bir süredir profesyonel gelişim ve genişleme için en büyük yılınızın başlangıcına çok az bir zaman kaldı. Sun’ın çok daha büyük bir şeye açılan bir kapıya yaptığı yıllık ziyaret. Şimdilik işler her zamanki gibi, ancak artan bir beklenti duygusuyla.


Başak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay sadece gelir sektörünüzden geçerken ve bu sıradan bir aylık ziyaretken, bunu önemli kılan zamanlamadır. Venüs iş sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz olarak, onların dostane yönü, bu günü sadece gelir ve iş cephelerinde iyi bir gün haline getirmekle kalmaz, aynı zamanda para gezegeni iş ve iş konularını yönlendirmek için çalışırken para için keskin bir burnun gelmesidir. kazançlı bir yönde.

Pluto sadece durmakla kalmamış, aynı zamanda iş sektörünüzde geri hareketin ilk günlerinde geriye baktığı için, asteroit Juno’nun kariyer sektörünüze dönüşünden iki gün sonra dostane bir yönü şimdiden ayrılıyor. Yine de her şeyi bir arada tutan, gelir sektörünüze aylık ziyareti size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını yapan Ay’dır. Venüs’ün kariyer sektörünüzdeki son günlerinde bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getiriyor.


Terazi Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yol, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Ay’ın, şeylere enerji vermeye ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir joker karakter olarak hareket etmeye ayarlanmış, gölgede kalan bir Dolunay olarak geri dönmesiyle, bu, silahı atlamamayı daha da önemli hale getiriyor.

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönüşü ve bunun dönüşeceği tutulma Dolunay öncesinde nefeslerini tutanlar sadece para tanrıları değil. Bu, para ve profesyonel tanrıların zaten birlikte çalıştığı bir zamanda, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir katalizör görevi görme potansiyeli ile iş ve kariyer cephelerindeki gezegenler üzerinde de etkisi olacak bir şeydir.


Akrep Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüzdeyken Ay’ın haritanızın yalnızca sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü ziyaret etmesi, onları bugün dostça bir açıya sokar, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şey. Bu, mükemmel bir zamanlamayla geliyor, çünkü para gezegeninin finansal arzularını kararlara dönüştürmeye başlaması için desteği almasından sadece iki gün sonra geliyor.

Jüpiter’in geçen Mayıs ayında iş sektörünüze dönmesinden bu yana Ay, her dört haftada bir haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne geri döndü ve aylık çatışmaları, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyuyor. Ölçek. Jüpiter ayrılmadan önceki bu son karşılaşma, hızınızı artırmanız için bir hatırlatmadır ve Mars’ın kariyer cephesinde bazı şeyleri ateşlemesine üç haftadan az bir süre kalmışken, bundan daha önemli olamazdı.


Yay Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelecek ay Pluto gelir sektörünüze döndüğünde Mars finans sektörünüzden gitmiş olacakken, iki gün önce geri hareketine girmesi, geri dönüş yolunda olduğu anlamına gelmesi, kozmosun savaşçı gezegenine harekete geçmesi için ilham veriyor. Odak, finansal çitin gelir tarafına geri dönmeden önce, Mars, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşleme misyonunu ikiye katlıyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, hala bir bilgi indirme paketini açacaksınız, ancak bilinçaltınız süreçleri olarak bu en önemli mesajlar yüzeye çıkacak. Profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmenize ve profesyonel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamanıza izin vermenin yanı sıra, bu, iş cephesinde bazı önemli günler ve haftalarda yolunuzu daha iyi bulmanızı sağlar.


Oğlak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda kariyer sektörünüze tek ziyaretini gerçekleştiren Ay bugün paranın gezegeni Venüs ile dost açıya geçerken, iş cephesinde Pluto ile asteroit Juno arasında bir başka ayrılık yaşanıyor. Bu, Venüs’ün bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunun son haftasını hızlandıran, gelir, iş ve kariyer cephelerinde birbirine bağlı parçalardan oluşan bir ağ yaratıyor.

Ay’ın henüz kariyer sektörünüzden geçerken, Venüs’ün iş sektörünüzdeyken tek ziyareti, onları bugün dostça bir görünüme sokuyor. Ay profesyonel güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı olurken, gezegenler arasındaki gelir ve iş cephelerindeki dostane açı, bunu zaten gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün haline getiriyordu.


Kova Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta, finansal çitin daha çok ne yaptığınız ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinizle ilgili olduğu tarafa odaklanarak başladı ve finansal çitin gelir tarafına odaklanarak sona erecek. ikisi arasında güzel bir denge. Çünkü bugünün yıldızları finansal çitin hiçbir tarafını desteklemiyor, bu da daha dengeli bir görüş sağlıyor.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Yine de sadece bir Dolunay değil, aynı zamanda Venüs’ün kariyer sektörünüze dönmesinden ve Mars’ın ayrılmasından önceki son ziyaret olarak, bu gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir joker karakter olarak hareket edecek. Bu, Ay hareket edene kadar geride durmayı önemli kılar.


Balık Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece finansal çitin gelir tarafında değil, Jüpiter ile artık gelir sektörünüzdeki son iki haftasında olan tüm gezegensel aktivite ile, Ay finansal sektörünüze aylık ziyaretini yaparken dikkatinizi çekmek için savaşmak zorunda. sektör. Neyse ki, Venüs’ün dostane bir yönü, finansal çitin her iki tarafında para ve şans gezegenlerini aktif tutarken, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor.

Asteroit Pallas Athena beş yıl sonra iş sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, ince bir fark görmeye başlayabilirsiniz. Bilgelik tanrıçası sayesinde biraz daha akıllı hissetmeye başlayabilirsin ama aynı zamanda işe ve iş meselelerine daha objektif bakabilirsin. Pallas entelektüel gözlemcidir ve Mars’ın dönüşünden önce tepkilerden çok gerçeklere odaklanma şansı vardır.


Koç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay’ın sadece Dolunay olarak değil, ay tutulması olarak geri dönmesiyle daha da fazlası, finansal çitin her iki tarafında beklenmedik gelişmelerle bir joker karakter olabilecek bir şey.

Çalışma haftasının sonuna bile gelmediniz, ancak gelir, iş ve kariyer cephelerinde neyin mümkün olduğuna dair haftanın başından daha şimdiden yeni bir anlayış olması muhtemeldir. Bununla birlikte, iş cephesindeki ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz, paranın nerede olduğu ve ileriye dönük profesyonel yol söz konusu olduğunda asla asla dememeniz daha iyi anlaşılır.


Boğa Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın iş sektörünüze tek ziyareti, bugün onları dostça bir görünüme sokuyor, ancak bu, bu günü gelir ve iş konuları için iyi bir gün yapmaktan daha fazlasını yapıyor. Bu, Venüs’ün size yılın geri kalanında rehberlik edecek paranın nerede olduğu konusunda bir fikir bırakmaya çalıştığı ve Ay’ın hem iş hem de kariyer cephelerinde değerli bilgiler sağladığı sırada gelir.

Ay’ın iş sektörünüzde çalışma haftasının kalbinde olması her zaman bir avantajdır. Özellikle, Ay’ın gelir sektörünüzdeki Venüs’le dostane yönü zirveye ulaşırken, gelir ve kariyer cephelerindeki bir başka gezegen daha yeni ayrılmaya başlıyor ve Ay size bu profesyonel yılın değişen manzarasına bir pencere açıyor. .


İkizler Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton’un iki gün önceki geri dönüşü, değişim ve devrim gezegeninin finans sektörünüze geri dönmekte olduğu anlamına gelirken, buna daha yaklaşık altı hafta var. Bununla birlikte, Mars o zamana kadar gelir sektörünüzden gitmiş olacak olsa da, tüm odak noktası mali çitin gelir tarafındayken kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için savaşırken, bunu bir aciliyet duygusu uyandırmak için kullanıyor.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönmesine giden yol, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmanız için sizi her ay önemli bir noktaya getiriyor. Bu sıradan bir aylık ziyaret değil, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir joker görevi görebilecek gölgede kalan bir Dolunay olacağından, hiçbir şeyi fazla düşünmeden dikkat etmeye başlamak her zamankinden daha önemli.


Yengeç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Pluto finans sektörünüzde gerileme aşamasına giriyor, finansal çitin diğer tarafındaki para tanrıları ısınıyor ve bu yıl gelir cephesindeki ilk gerçek gezegensel aktiviteye artık üç haftadan az bir süre kaldı. . Asteroit Pallas Athena’nın gelir sektörünüzdeki ilk tam gününü göz ardı etmemekle birlikte, paraya daha az odaklanıyor ve bilgelik tanrıçası daha çok Mars dönmeden önce ödevinizi yapma şansına sahip.

Geçen Mayıs ayında Jüpiter’in kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana Ay, dört haftada bir ev ve aile sektörünüze geri döndü ve aylık çatışmaları, bir maratonun anahtarı olan bir şekilde iş/yaşam dengenizi teste tabi tutuyor. Jüpiter ayrılmadan önceki bu son çarpışma, bu profesyonel yılın en belirleyici iki haftasına girerken hızınızı artırmanız için bir hatırlatmadır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.