Günlük Kariyer Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mayıs Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu hem Jüpiter’in gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti hem de Merkür önümüzdeki hafta ayrılmadan önceki son ziyaretiydi; şeylerin geri çevrildiğini gördüm.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde içgüdüleriniz keskin ve cüce gezegen Ceres buradaki son üç haftasına girerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Bu aynı zamanda Jüpiter’in gelir sektörünüze dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyareti ve Pluto’nun gelecek hafta kariyer sektörünüze dönmesinden önceki son ziyareti oldu ve size bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine bir pencere açtı.


Boğa Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün iş sektörünüze döndüğünüzden beri Ay, hem gelir sektörünüzdeki Güneş’e hem de kariyer sektörünüzdeki Plüton’a dost bir açı oluşturdu, ancak bugün daha da fazla içgörü şansı var. Ay’ın, gelir sektörünüzdeki bağlılığın kraliçesi asteroid Juno’nun size sadece gelir ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda onun kararlılık duygusunu da toplayan dostane yönüdür.

İş sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığı için, Ay’ın aylık ziyaretleri doğru yolda kalmanın anahtarıdır. Dün gelirde Güneş’e ve kariyer cephesinde Plüton’a dostane bir açı, çalışma haftasının kalbinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getiriyor olsa da, bu aynı zamanda iş ve iş hakkında bir şeyler okumak için değerli bir fırsat. iş kendileri için önemlidir. Özellikle cüce gezegen Ceres ile iş cephesindeki ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derinlemesine dalışına devam etmesine sadece üç hafta kaldı.


İkizler Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, gelir sektörünüzden ayrılmaya sadece altı gün uzaklıktayken, yarın Ay’ın iş sektörünüze dönüşünden sonra işler çok daha aktif hale gelecek ve buna gelir, iş ve kariyer cepheleri de dahildir. Venüs ayrılmadan önceki bu son sessiz gün size sadece paraya ve özellikle ne zaman, nerede ve nasıl yerine ne istediğinize odaklanma şansı veriyor.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutarken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay’ın sadece geçen ayki Dolunay’dan tam bir dönüş yapmasıyla değil, aynı zamanda Venüs gelir sektörünüzdeyken yaptığı tek ziyaret nedeniyle daha da fazla. Ay olmasa bile gelir, iş ve kariyer cephelerinde işler bir araya geliyordu.


Yengeç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir cephesinde Mars ile finans cephesinde Plüton arasında artık bir gerilim yokken, savaş ve devrim gezegenleri hala bir ateşkesten çok ateşkes niteliğinde birbirlerini gözetliyorlar. Gelecek hafta finansal sektörünüzü terk etmekle kalmayıp finansal çitin o tarafındaki tüm gezegensel aktiviteyi bitirene kadar, Plüton gelen para ile giden para arasında bir dengeye ihtiyaç olduğunu vaaz ederken, tecavüz eden bir gelir momentumunu geride tutuyor.

Bugün evdeki Ay ile kariyer cephesindeki cüce gezegen Kayron arasındaki çatışma, tanıdık ve gelip geçici bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısı olsa da, bu sadece çalışma haftasının kalbinde değil, her şeyin yoluna girmesinden sadece günler önce veriliyor. gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok daha güçlü olmaya hazırlanıyor.


Aslan Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını bıraktı. Jüpiter’in kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana yapılan bu ilk ziyaret ve Merkür’ün önümüzdeki hafta ayrılmasından önceki son ziyaret, Ay’ın her ikisi için de dostça bir açı oluşturduğunu gördü ve bu profesyonel yılda önemli bir dönüm noktasından geçerken size kazançlı bir yön duygusu verdi.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmaktan fazlasını yaptı. Bu, Jüpiter’in kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyareti ve Pluto’nun gelecek hafta iş sektörünüze dönüşünden önceki son ziyaretiydi ve size bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine bir pencere açıyor.


Başak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığı ve bunun yerine finansal çitin diğer tarafında olduğu için, Ay’ın aylık ziyaretleri para için burnunuzu keskinleştirmekten ve bir tetikleyici görevi görmekten daha fazlasını yapabilir. Dün kariyerde Güneş’in ve iş cephesinde Plüton’un dostane bir yönü, çalışma haftasının kalbinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getirirken, size önemli bir noktada kazançlı bir yön duygusu veriyor. profesyonel yıl

Ay, dün gelir sektörünüze döndüğünden beri kariyerde Güneş’e ve iş cephesinde Plüton’a dostça bir açı oluşturmuş olsa da, yılın önemli bir noktasında gelir, iş ve kariyer konularını uyum içinde tutmaya devam ediyor. üç cephe. Ayrıca, bu aylık ziyaretlerde her zaman olduğu gibi, para için burnunuzu keskinleştirebilir ve tetikleyici görevi görebilir.


Terazi Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle Ay, geçen ayki dolunaydan tam bir daire çizerek değil, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs kariyer sektörünüzdeyken tek ziyareti olacağı için.

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönüşünden önce bekle ve gör yaklaşımını teşvik edenler sadece para tanrıları değil. Geçen ayki Dolunay’dan tam bir daire çizmenin yanı sıra, bu Ay’ın tek ziyareti olacak, para gezegeni Venüs kariyer sektörünüzdeyken ve tam da iş cephesinde Neptün’le dostane bir açıya doğru ilerlerken geliyor. . Önümüzdeki günlerde gelir, iş ve kariyer cephelerinde birçok bilgi indirilecek.


Akrep Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne döndükten kısa bir süre sonra finans sektörünüzde Güneş’le dostane bir görünümden sonra Ay, bugün orada bağlılık kraliçesi olan asteroid Juno ile aynı görünümü oluşturmaya devam ediyor. Bu, yine de finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor, ancak Juno’nun azim duygusundan ve özellikle finansal arzuları çözümlere dönüştürme kararlılığından faydalanmanın ek bonusuyla.

Jüpiter iş sektörünüzü terk etmiş olabilir, ancak kariyer cephesinde bu yıl şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde hayata kükrerken, iş cephesinde işler yalnızca biraz geri döndü. Bu devam edecek ve Ay’ın çalışma haftasının ortasında iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi test etmesini çok daha önemli hale getirecek.


Yay Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşünden başlayarak ve ardından hafta sonu rüya gibi Neptün’e dostane bir açıya yönelirken, paranın gezegeni Venüs, finans sektörünüzde hem son hem de en iyi günlerinden bazılarına giriyor. . Venüs zaten finansal güveninizi artırma, finansal arzularınızı ve beklentilerinizi güncelleme ve bu arzuları gerçeğe dönüştürmek için çalışma görevinde, ancak bu hızlanmaya hazır.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmekten ve paketten çıkarmak için bir bilgi indirme işleminden daha fazlasını yaptı. Jüpiter’in iş sektörünüze dönüşünden bu yana bu ilk ziyaret, cüce gezegen Ceres kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaret ve Pluto gelecek hafta gelir sektörünüze geri dönmeden önceki son ziyaret, bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine açılan bir pencere oldu.


Oğlak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelecek hafta Plüton gelir sektörünüzden ayrılmadan önce kariyer sektörünüze yaptığı son ziyaret, aynı zamanda Güneş iş sektörünüzdeyken tek ziyareti. Ay, dün geri döndüğünden beri her iki taraf için de dostane bir açı oluşturdu, ancak yarına kadar bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye devam ederken, Plüton mali çitin gelir tarafındaki tüm gezegensel faaliyetleri bu yıl boyunca sona erdirmeye hazırlanırken destek sağlamaya devam edecek. .

Çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüzde Ay’a sahip olmak her zaman bir avantajdır ve özellikle burada gezegensel bir faaliyet yokken gelir ve iş cephelerinde çok şey ortaya çıkıyor. Ay zaten her iki cephede de gezegenlerle bağlantı kurdu, ancak yarın ayrılana kadar gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgi indirmeye devam edecek.


Kova Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması sayesinde, mali içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ateşlendi ve cüce gezegen Ceres’in buradaki son üç haftasına girerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Para meselelerine hakim olmanız için her şeyi sona erdirmenizin yanı sıra, bu, mali ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derinlemesine dalış yaptığınız son 21 günden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutarken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay’ın sadece geçen ayki Dolunay’dan tam bir daire çizerek gelmesiyle değil, aynı zamanda Venüs iş sektörünüzdeyken yaptığı tek ziyaret nedeniyle, daha da fazlası. Bu aynı zamanda, Venüs gelir cephesinde Neptün ile dostane bir açıya girerken duygusal olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.


Balık Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yılın tüm gezegensel faaliyetinin mali çitin gelir tarafında olduğu bir zamanda, Ay’ın mali sektörünüze yaptığı aylık ziyaretler, para meselelerine odaklanmak için önemli bir fırsattır. Bu, cüce gezegen Ceres’in finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine incelemeye devam etmek için geri dönmesine sadece üç hafta uzaklıkta olduğu sıradan bir aylık ziyaret olsa da, bu, paranın ötesine bakmaya hazırlanmaya başlamak için bir şans.

Venüs, iş sektörünüzde Mars’a katılmasına sadece altı gün uzaklıktayken, şimdi ile o zaman arasında köprünün altından çok sular akacak. Bu, Ay’ın hafta sonu kariyer sektörünüze Dolunay olarak dönüşünü ve bunun hem gelir hem de iş konularında yaratacağı etkiyi içerir. Bu profesyonel yıl yaklaşık beş aydır sessizdi ama şimdi hayata dönüyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.