Günlük Kariyer Burç Yorumları 30 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Mayıs Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze döndükten iki hafta sonra Jüpiter, geçen yılın başından beri bir yön duygusu sağlarken gelen para ile giden para arasında bir denge sağlayan ay düğümlerinden altı günlük geçişine başlar. Bunlar fiziksel nesneler değil, gökyüzünün bir parçası oldukları için, bu şans ve genişleme gezegenine finansal çitin her iki tarafını da kuş bakışı veriyor.

Ay iş sektörünüzü terk ederken, bu size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okumadan daha fazlasını ve yeni çalışma haftasına girerken keskin içgüdülerinizi bırakacaktır. Cüce gezegen Ceres ayrılmadan önceki bu son ziyaret, ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamak için onun görevini daha iyi okuma şansıydı. Özellikle iş tatmini ve bir amaç duygusu söz konusu olduğunda.


Boğa Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönmesi bile iyi bir zamanlama örneği olacaktı, ancak Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz ve Plüton’un gelecek hafta kariyer sektörünüzden ayrılmasından önceki son ziyaret olarak, bu işinizi görecektir. çalışma haftasının kalbinde size sezgisel bir avantaj sağlamaktan daha fazlası. Her ikisinin de dostça bir yönü, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirecektir.

Bugün sadece iş sektörünüze döndüğünüzde, Ay doğru zamanda doğru yerde olacak, içgüdülerinizin keskin olmasını ve çalışma haftasının kalbine duygusal ve sezgisel olarak girmenizi sağlayacaktı. Ancak, Pluto önümüzdeki hafta kariyer evinizden ayrılmadan önceki bu son ziyaret ve Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyaret, üçünü de uyumlu hale getirmektir.


İkizler Burcu

30 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, para gezegeni Venüs de en iyi günlerinden bazılarına giriyor. Önünüzde herhangi bir zorluk olmadan, ancak artan profesyonel destekle, çalışma haftasında ilerledikçe kendinize olan güveniniz ve gelir potansiyeliniz artacaktır. Venüs ayrılmadan önce parayı görmeseniz bile, iş ve kariyer konularını kazançlı bir yöne yönlendirmeye yardımcı oluyor.

Yeni çalışma haftasına girerken Ay, aylık iş/yaşam dengesi hatırlatıcılarını vermeyi yeni bitirdi, profesyonel tanrıların sizden bir şeyleri yedekte tutmanızı istediği bir zamanda. Haftanın ikinci yarısında, Ay’ın iki gün sonra iş sektörünüze dönüşünden başlayarak, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işler yoluna girecek.


Yengeç Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton finans sektörünüzü gelecek hafta sonuna kadar terk etmeyecek ve finansal çitin gelir tarafındaki gezegensel aktivitenin tamamen kontrolü ele geçirmesine yol açacak olsa da, Ay’ın bugün dostça yönü, son zamanlardaki herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürmek için bir şans. Geçen hafta gelir sektörünüzde hem Ay hem de Mars ile bir çatışma, finansal çitin her iki tarafında da motivasyon olarak kullanılabilir.

Kariyer cephesinde işler küçülürken, kaynama noktasına gelmediler ve bunun yerine, Jüpiter’in iki hafta önce kariyer sektörünüzü terk etmesinden sonra eksik olan tek şey, baskı ve aciliyet. Daha çok parayla ilgili hale geldiği bir zamanda, haftanın ilerleyen saatlerinde iş cephesinde bir Dolunay’ın nasıl bir etkisinin olabileceğini görmek için bekliyorsunuz.


Aslan Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay gelir sektörünüzü terk ederken, bu size yeni çalışma haftasına giren para için keskin bir burundan daha fazlasını bırakacaktır. Jüpiter’in kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana bu ilk ziyaretiniz ve önümüzdeki hafta Plüton iş sektörünüze dönmesinden önceki son ziyaretiniz, bu profesyonel yılın değişen dinamikleri ışığında gelir ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi yeniden değerlendirme şansı oldu.

Geçen yılın başından beri, Kuzey Düğümü sürekli bir profesyonel yön ve amaç kaynağı olmasının yanı sıra bir dizi tutulmanın sebebini sağlıyor. Kariyer sektörünüzdeki veya geri dönen her gezegende olduğu gibi, Jüpiter bugün ay düğümlerinden altı günlük bir geçişe başlıyor, şans ve genişleme gezegeni sadece daha iyi bir profesyonel yön duygusu değil, aynı zamanda kuş bakışı bir bakış açısı kazanıyor. iş/yaşam dengenizin


Başak Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, çalışma haftasının kalbinde para için burnunuzu keskinleştirmekten daha fazlasını yapacak. Bu, Güneş kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti ve Pluto’nun önümüzdeki hafta iş sektörünüzden ayrılmasından önceki son ziyareti; hem gelir, iş ve kariyer cephelerinde belirleyici birkaç günü başlatan dostane bir görünümle.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, çalışma haftasının kalbinde size para için keskin bir burun vermekten daha fazlasını yapıyor. Bu, Güneş kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde hem şeyleri bir araya getirme hem de uyum sağlama konusundaki dostane yönüyle Plüton önümüzdeki hafta iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti.


Terazi Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter, on yıldan fazla bir süredir finansal büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınızı başlatmak üzere finans sektörünüze döndükten iki hafta sonra, ay düğümlerinden altı günlük bir geçişe başlar. Bu, şans ve genişleme gezegenine finansal çitin her iki tarafını ve özellikle de gelen para ile giden para arasında bir denge söz konusu olduğunda kuşbakışı bir görünüm verecektir.

Kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Venüs en iyi günlerinden bazılarına giriyor. Önünüzde sadece zorluklar yok değil, aynı zamanda profesyonel güveninizi artırmak, fırsatları çekmek ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirmek için gereken tüm kaynaklar var. Buna, gelir sektörünüzdeki bir Dolunaydan tam bir daire çizen Ay ve iş cephesinde rüya gibi Neptün’ün dostça bir yönü dahildir.


Akrep Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftanın ilerleyen saatlerinde gelir sektörünüze Dolunay olarak döndüğünde finans sektörünüzde Güneş ile çatışacağını bilerek, Ay’ın bugün dost yönü, onları ilk önce uyum içine sokmak için değerli bir şans. Finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilen, Güneş ile günümüzün sezgisel ve yaratıcı Ay titreşimleri arasındaki dostane bir açıdır.

Venüs, profesyonel güveninizi artırmak, fırsatları çekmek ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirmek için normalde 24 günlük bir göreve başlamak için yedi gün içinde kariyer sektörünüze döndüğünde, bunun yerine Ekim ayına kadar ayrılmayacak. Venüs yaklaşırken, Mars’ın buradaki ilk haftalarında profesyonel tutkularınızı, mücadeleci ve rekabetçi ruhunuzu ateşlemek için kullandığı bir beklenti duygusu olması muhtemeldir.


Yay Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Venüs’ün önünde hiçbir engel veya barikat yok ve bunun yerine Neptün ile dostane bir görünüme yaklaşıyor. Haftanın sonunda para ve hayal gezegenleri aynı hizada olacak ve Güneş ayrılana kadar geri dönmeyeceği için gerçeklik kontrolleri o zamana kadar bekleyebilir.

Ay bugün kariyer bölgenizden ayrılırken, yeni çalışma haftasına girerken bu size profesyonel içgüdülerinizden daha fazlasını bırakacak. Cüce gezegen Ceres ayrılmadan önceki bu son ziyaret ve Jüpiter’in iş sektörünüze dönmesinden bu yana ilk ziyaret, size bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine ve bunun sonucunda ihtiyaçlarınızın ve önceliklerinizin nasıl değiştiğine dair bir pencere bırakıyor.


Oğlak Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hem Mars hem de hafta sonu Ay, para meselelerine çok fazla odaklanıyor ve bugün dikkatinizi finansal çitin diğer tarafına çevirme şansı var. Pluto gelecek hafta gelir sektörünüzden ayrılmadan önce Ay’ın kariyer sektörünüze son ziyareti ve bugün Güneş iş sektörünüzdeyken üçünü de uyumlu hale getiren tek ziyaret.

Ay, bugün sadece kariyer sektörünüze dönerek, çalışma haftasının kalbinde profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlayacaktır. Bununla birlikte, Ay’ın Güneş iş sektörünüzdeyken tek ziyareti ve Plüton’un gelecek hafta gelir sektörünüzden ayrılmasından önceki son ziyareti olduğundan, hem dostane bir açı hem de gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getirir ve uyumlu hale getirir.


Kova Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, cüce gezegen Ceres ayrılmadan önce finans sektörünüze son ziyaretini tamamlarken, bu size yalnızca finansal içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden ve paketten çıkarmak için bir bilgi indirmesinden daha fazlasını bırakacaktır. Bu, paranın ötesine bakma ve bir görevin son günlerinde finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlama, gerçekten değer verdiğiniz şeyin kalbine inme şansıydı.

Aynı zamanda, Venüs iş sektörünüzdeki son yedi gününe ve en iyi günlerinden bazılarına girerken, yıldızlar hayat çitinin eğlenceli, yaratıcı ve maceracı tarafında hizalandı. Neyse ki, gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin yoluna girmesine iki gün daha var. Bu, bu yeni çalışma haftasının başlamasını yavaşlatabilir, ancak bu sizin avantajınıza olacak şekilde olacaktır.


Balık Burcu

30 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter artık gelir sektörünüzde olmasa bile, finansal çitin gelir tarafında varlıklarını sürdüren gezegenler var. Finansal çitin diğer tarafında durum böyle değil, bugün Ay’ın finans sektörünüze geri dönmesi, kontrol etmek için değerli bir şans. Bu, Ay’ı Güneş ve Plüton ile uyumlu hale getirecek, finansal güveninizi artırabilecek bir şey , içgüdüler ve hayal gücü.

Mars’ın dokuz gün önce iş sektörünüze dönüşü, bu profesyonel yıla kolda büyük bir şans vermiş olsa da, önümüzdeki yedi gün bunun kendi başına bir yaşam sürdüğünü görecek. Haftanın ilerleyen saatlerinde kariyer sektörünüzde bir Dolunay ve Venüs’ün iki gün sonra iş sektörünüzde Mars’a katılmasıyla, profesyonel tanrılar ısınıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.