Günlük Kariyer Burç Yorumları 3 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Mayıs Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okumadan daha fazlasını bıraktı. Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz olarak, Merkür orada geri hareket halindeyken ve Jüpiter’in dönüşünden önceki son ziyaret olarak, bu size önümüzdeki önemli gün ve haftalarda gezinmenize yardımcı olacak gelir ve işle ilgili konularda bir okuma bıraktı. .

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size hem gelir hem de iş konularında sezgisel bir okuma ve her iki cephede de güven nedeni bırakmaktan fazlasını yaptı. Ay, Pluto gerilemeye başladığında buradaydı ve değişim ve devrim gezegeninin kariyer sektörünüze geri dönmesi yaklaşık altı hafta alacak olsa da, onun yolda olduğu gerçeği bilinçaltınızın yakaladığı bir şeydir.


Boğa Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüzde, paranın gezegeni Venüs’ün kalbinde olması, gelir sektörünüzdeki son tam haftasında olması için yeterince avantajdır, ancak özellikle asteroit Juno’nun ilk tam gününü orada Plüton’la dostça bir açıyla geçirmesiyle. kariyer sektörünüzde geriye dönük harekette ilk tam gün. Son 24 saat, Ay’ın size ön sırada yer verdiği gelir, iş ve kariyer cephelerinde manzarayı değiştirdi.

Ay’ın iş sektörünüzde çalışma haftasının kalbinde olması her zaman bir avantajdır, ancak özellikle bu sadece Venüs’ün gelir sektörünüzdeki son haftası değil, Plüton’un kariyer sektörünüzdeki geri hareketindeki ilk tam günüyse. Ay, tüm farklı oyuncularla bağlantı kuruyor, bu profesyonel yılda çok önemli bir noktada satır aralarını okumanıza ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki noktaları birleştirmenize yardımcı olan bir şey.


İkizler Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geri hareketindeki ilk tam gününde Pluto döndü ve hala hareketsizken, yakında finans sektörünüze geri dönmeye başlayacak. Neyse ki, hâlâ beş gün uzakta olan Mars ve Venüs, o zamana kadar gelir sektörünüzden gitmiş olacak ve para meselelerine odaklanmak için geri dönmeden önce, gelir cephesinde mümkün olduğunca fazla ivme yaratmanız için size zaman tanıyacak.

Bugünün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri, profesyonel tanrıların haftanın ilerleyen saatlerinde iş cephesinde gölgede kalacak bir Dolunay öncesinde bekle ve gör yaklaşımı için çağrıda bulunduğu bir zamanda, kendi başlarına bir dikkat dağıtıcı görevi görebilir. Ancak, haritanızın maceralı bir bölümünde geri hareketindeki ilk tam gününde Plüton’dan biraz fazladan yardım alıyorlar. Bu, çalışma haftasının kalbinde iş şapkanızı çıkarmamanın sizin avantajınıza çalışacağı bir zamandır.


Yengeç Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki geri hareketindeki ilk tam gününde, Pluto hala durağan durumda, ancak değişim ve devrim gezegeni önündeki yola bakmak yerine gözünü arkadaki yola dikmiş durumda. Ayın ilerleyen saatlerinde Mars gelir sektörünüze döndüğünde Plüton hala burada olacak, ancak şimdilik odak noktası sadece mali durumunuz ve para meseleleriniz değil, dikiz aynanız.

Jüpiter kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken Ay’ın ev ve aile sektörünüzde olması, onları şans ve genişleme gezegeni ayrılmadan önce son bir çarpışma için çarpışma rotasına sokar. Bu, yarına kadar olmayacak olsa da, bu profesyonel yılın en önemli günlerinden 14’üne girerken, Ay tam zamanında bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısı getiriyor.


Aslan Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir vermekten daha fazlasını sağladı, ancak Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz olduğundan bu daha önemli olamazdı. Cüce gezegen Ceres burada geri hareket halindeyken Ay’ın son ziyareti olduğundan, bu aynı zamanda gelir ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi takdir etmek için paranın ötesine ve geçmişe bakma şansı oldu.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten fazlasını bıraktı. Ay’ın Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyareti ve Jüpiter’in 14 gün sonra dönmesinden önceki son ziyareti olduğundan, bu sizin profesyonel içgüdülerinizi de her zaman keskinleştirecek bir şeydir. Bununla birlikte, Pluto burada geri hareket ettiğinde ve iş sektörünüze geri yolculuğuna başladığında Ay da buradaydı ve sizi gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir beklenti duygusuyla bıraktı.


Başak Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde gelir sektörünüzde olması her zaman bir avantajdır, ancak özellikle kariyer sektörünüzde sadece Venüs’ün son haftası değil, aynı zamanda Plüton’un iş sektörünüzde geri hareketteki ilk tam günü olduğunda. Asteroit Juno’nun dün kariyer sektörünüze geri dönmesiyle birlikte, bu profesyonel yılın dinamikleri son 24 saatte değişti ve Ay size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermek için burada.

Çalışma haftasının kalbinde gelir sektörünüzde Ay’a sahip olmak her zaman bir avantaj olabilir ve hatta yalnızca Plüton’un çalışma sektörünüzde geri hareketteki ilk tam gününde burada değil, aynı zamanda Venüs’ün son haftasının kalbinde olduğunda daha da avantajlı olabilir. kariyer sektörünüzde. Bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra satır aralarını okumanıza ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki noktaları birleştirmenize yardımcı olur.


Terazi Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılmadan önce, Güneş’e ve finans sektörünüzdeki diğer gezegenlere dostane bir açıdan baktıktan sonra, Ay şimdi gelir sektörünüze ve haftanın ilerleyen saatlerinde burada tutulan Yeni Ay’a doğru ilerliyor. . Bu size ilk önce son birkaç günü işlemek için zaman veriyor ve bunun finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleme şansı veriyor.

Küçük bir oyuncu olmasına rağmen, asteroit Pallas Athena tam da Mars beş gün içinde Venüs’ün dönüşüne hazırlanırken kariyer sektörünüzden ayrılıyor. Pallas, bilgelik tanrıçasıdır ve Mars profesyonel tutkularınızı, kavgacı ve rekabetçi ruhunuzu ateşli bir şevkle beslerken, size daha akıllıca çalışmanıza ve savaşlarınızı akıllıca seçmenize yardımcı olabilecek soğukkanlı bir kafa bırakır.


Akrep Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarına kadar dostça bir açıya geçmeyecek olsalar da, Ay’ın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde, paranın gezegeni Venüs’ün kalbinde olması, finans sektörünüzde paranın son haftasında olması onları şimdiden uyumlu hale getiriyor. Asteroit Juno, bağlılığın kraliçesi olarak, finansal sektörünüzde ilk tam gününü Ay’la bağlantı kurarak geçiriyor, bu da finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besliyor.

Mars, iki yıl sonra kariyer sektörünüze ilk ziyaretine ve bunun iki kapı açacağına dair büyük gelişmelere hâlâ 18 gün uzaklıktayken, profesyonel tanrılar bugün bir kişilik ileri bir mürettebat gönderiyor. Bilgelik tanrıçası asteroit Pallas Athena gibi sadece küçük bir oyuncu bugün geri dönerken, şans ve genişleme gezegeni Jüpiter iş sektörünüzdeki son 14 gününe girerken, bu bir sonraki aşamaya hazırlanmaya başlamak için bir şans.


Yay Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun dün geri dönüşü, değişim ve devrim gezegeninin gelir sektörünüze geri dönmekte olduğu anlamına gelirken, şu an için hala durağan durumda ve bu onun ilerlemekten çok baktığı bir şey. O zamana kadar Mars, finans sektörünüzden gitmiş olacak ve ona orada katılmasına hâlâ beş gün kalan Venüs de öyle. Bu, önce para konularına odaklanmanız için size zaman verirken, gelir cephesinde bir beklenti duygusu yaratıyor.

Ay dün kariyer sektörünüzü terk ettiğinde, bu size sadece profesyonel içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasını ve paketini açmak için indirilen bir bilgiyi bıraktı. Ay’ın Güneş iş sektörünüzdeyken tek ziyareti ve Jüpiter’in 14 gün içinde dönmesinden önceki son ziyareti olduğundan, bu size her zaman iş ve kariyer konularında önemli ve zamanında bir okuma sağlayacak, aynı zamanda mesleki ihtiyaçlarınız hakkında daha iyi bir fikir verecektir. ve öncelikler.


Oğlak Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki Pluto’nun geri hareketindeki ilk tam gününde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması bugünün tek avantajı değil. Çalışma haftasının kalbinde, paranın gezegeni Venüs’ün kalbinde profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra iş sektörünüzdeki son haftası bu, satır aralarını okumayı ve gelir boyunca noktaları birleştirmeyi kolaylaştırıyor. , iş ve kariyer cepheleri.

Kariyer sektörünüzde Ay’ın çalışma haftasının kalbinde olması her zaman bir avantajdır ve özellikle de herhangi bir hafta yerine bu, Venüs’ün iş sektörünüzdeki son haftası olduğunda. Ay’ın dönüşü, dün Pluto’nun gelir sektörünüzde geri gitmesiyle geldi, ardından asteroit Juno’nun Venüs’ün ayrılışına destek olarak çalışma sektörünüze dönüşü geldi. Bu, mesleki içgüdülerinizi keskinleştirmenin yanı sıra satır aralarını okumayı ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki noktaları birleştirmeyi kolaylaştırıyor.


Kova Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bilgilerin indirilmesiyle baş başa bırakmaktan fazlasını yaptı. Asteroit Ceres geri hareket halindeyken buraya yaptığınız bu son ziyaret, finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamak için geçmişe baktığınız gibi, paranın ve hatta buranın ve şimdinin ötesine bakma şansı oldu.

Ay’ın sadece çalışma haftasının kalbinde, haritanızın maceralı bir bölümünde yer alması değil, aynı zamanda Venüs’ün geçen haftasının kalbinde eğlenceli ve yaratıcı bir bölümde yer alması, iş şapkanızı üzerinizde tutmanızı zorlaştırabilir, ancak profesyonel tanrılar bunu yapamazdı. Daha mutlu olma. Bu, bir şeylere enerji vermek ve haftanın ilerleyen saatlerinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir joker karakter olarak hareket etmek üzere ayarlanan, gölgede kalan bir Dolunay öncesinde aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir.


Balık Burcu

3 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece finansal çitin gelir tarafında değil, aynı zamanda Jüpiter’in gelir sektörünüzdeki son haftalarında tüm gezegensel aktivite ile odak noktası aşırıdır, Ay’ın finans sektörünüze aylık ziyareti, para meselelerini kontrol etmek için değerli bir şanstır. Finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, bilinçaltınız ileride kullanmak üzere işleyebileceği ve saklayabileceği bilgileri indiriyor.

Mars, iki yıl sonra iş sektörünüzü ilk ziyaretine ve bu profesyonel yılın en heyecan verici aylarının kapılarını açmasına hâlâ 18 gün uzaklıktayken, asteroit Pallas Athena’nın bugün dönüşü, sessizce ileride olacaklara hazırlanmaya başlamak için bir şans. . Bilgelik tanrıçası olarak Pallas, Mars’ın savaşçı ruhu ve ateşli coşkusu devreye girmeden önce size sakin ve hesaplı bir şekilde bilgi ve birikim kazanma şansı veriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.