Günlük Kariyer Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mayıs Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girerken Ay sadece iş sektörünüzde değil, aynı zamanda bugün dostane bir açıya giriyor. Bu, Ay’ın iş ve işle ilgili konulardaki sezgisel okuması ile Merkür’ün para için akıllı kafasının bu mali yılın çok önemli bir noktasında bir araya gelmesi ve çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, her ikisini de dinlemenin daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüzde olması bir avantaj olabilir, çünkü çalışma haftasının gürültüsünden uzakta sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemek daha kolay olabilir. Bu sefer bu daha önemli olamazdı, çünkü Ay’ın cüce gezegen Ceres’ten önceki son ziyareti, iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi derinlemesine inceliyor ve özellikle iş tatmini ve bir amaç duygusu söz konusu olduğunda, geliyor. sonuna kadar


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, gelir sektörünüzden ve oyuna kafanızı sokmanız ve yarım kalmış işleri halletmek için gereken parayı size vermesinden hâlâ 14 gün uzaktayken, Güneş o zamana kadar burada olacak. Bu size, gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçenekleriniz üzerinde güneş ışığına sahip olmaktan en iyi şekilde yararlanmanız için zaman veriyor, ancak hiçbir şeyi alt üst etme baskısı olmadan.

Pluto’nun kariyer sektörünüzden geriye doğru geri hareketine sadece 14 gün uzaklıkta olduğu ve ardından Yeni Yıl’da dönene kadar burayı boş bıraktığı düşünülürse, dikkat etmek daha önemli olamazdı. Değişim ve devrim gezegeni Pluto için bu bir keşif gezisi ve gelecek yıl dönüşünden önce ve 20 yıllık kalışına başlamadan önce, gelecekte bir şeyleri değiştirmek isteyebileceğiniz veya ihtiyaç duyabileceğiniz yerlere bakıyor. geçmiş.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde son tam haftasına girmeye hazırlanırken, Venüs ayrıca en iyi ve potansiyel olarak en kazançlı günlerinden bazılarına geçmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta, Ay sadece iş cephesinde bir Dolunay’dan tam daire çizmeyecek, aynı zamanda Venüs kariyer cephesinde Neptün ile güçlerini birleştirirken, hafta sonu bir duraklama şansı olacak.

Satürn, kariyer sektörünüzde doğrudan hareket halindeki son üç haftasına girerken yavaşlıyor olabilir, ancak o hala müthiş bir güç. Yine de bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük bir hafta yaklaşırken, kısa vadede kendinizi hızlandırmak için bir çağrıdır, hafta sonu bir süreliğine kendinizi düşündüğünüzü duymak veya en azından iş/yaşam dengesi kurmak için dışarı çıkın. öncelik.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir bıraktı. Mars’ın yedi gün önce geri dönmesinden bu yana yapılan bu ilk ziyaret, zorlu ama nihayetinde güçlendirici bir başlangıcı sona erdirdi. Hem Ay hem de Mars, finans sektörünüzde, ayrılmasına sadece 14 gün kalan para meselelerinin unutulmamasını sağlamaya kararlı olan Plüton ile çatıştı.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, sizi sadece para için keskin bir burunla ve Mars’ın hak ettiğiniz şey için yeni mücadelesini daha iyi okumayla bırakmakla kalmadı, aynı zamanda profesyonel olarak yeniden bir araya gelme şansı oldu. Jüpiter’in kariyer sektörünüzden ayrılmasından bu yana Ay’ın ilk ziyareti, Ay’ın ivmeyi devam ettirmek için üzerinde kalan gezegenlerle dostane bir açı oluşturduğunu gördü ve size baskı ve aciliyetin geri düşmesi dışında hiçbir şeyin değişmediğini bilmenin güvenini verdi.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüze yaptığı aylık ziyaret, kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana ilk kez Jüpiter’e dostça bir açı oluşturduğunu gördü ve bugün oradaki Merkür’ün dostane bir yönü de aynı derecede önemli. Bu, Ay’ın paranın nerede olduğuna dair sezgisel algısının ve Merkür’ün kafanızı profesyonelce oyunda tutma ve çalışma haftasının gürültüsünden uzak tutma yeteneğinin bir araya gelmesi, ikisini de dinlemek daha kolay olacak.

Merkür kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken Ay sadece gelir sektörünüzde değil, aynı zamanda bugün dostça bir açı oluşturuyor. Bu, para için keskin bir burnun bir araya gelmesi ve Merkür’ün profesyonel olarak bir sonraki adımlarınıza ne zaman, nerede ve nasıl geldiğine odaklanmasıdır. Bu, Ay’ın dünkü Jüpiter’e olan dost yönünden farklı, ki bu daha çok sizin uzun vadeli adımlarınızla ilgiliydi.


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın önümüzdeki hafta başında sadece gelir sektörünüze dönmesi değil, aynı zamanda Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyareti ve Pluto çalışma sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti için hem para hem de profesyonel tanrılar bekle ve gör yaklaşımı için çağrıda bulunuyor. . Gelir, iş ve kariyer cephelerinde heyecan verici ve çok önemli bir hafta yaklaşırken, hafta sonu önce bu tazeliğe girmeye hazır bir mola verme şansı sunuyor.

Pluto, iş sektörünüzdeki son iki haftasına geri adım atmadan önce girerken, Güneş’in bu süre boyunca kariyer sektörünüzde olacağını bilmenin verdiği güvenle. Merkür’ün kariyer sektörünüze 14 gün daha dönmemesi, Plüton ayrıldıktan bir saat sonra geri dönmesi, hem iş hem de kariyer cephelerinde daha çok seçenekleri keşfetmeye odaklandığından, bu, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanıza olanak tanır.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in finans sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne ilk ziyareti, onların dün zaten dostça bir açı oluşturduklarını gördü, ancak bugün Merkür’ün daha acil sonuçları olabilecek yönü aynı. Bu, tıpkı son iki haftasında herhangi bir kısa vadeli finansal seçim, karar veya plan üzerinde çalıştığı gibi, Ay’ın sezgisel kenarını Merkür’ün para için akıllı kafasıyla bir araya getiriyor.

Hafta sonunu haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünde geçirerek Ay, iş sektörünüzde Satürn’le bir çarpışmanın bunu teste tabi tutmasıyla sizi iş şapkanızı çıkarmaya teşvik etmekten daha fazlasını yapıyor. Yine de, Satürn’ün üç hafta içinde geri hareketinden önce yavaşlaması ile bu, sizin avantajınıza olabilecek bir şeydir. Özellikle hafta sonu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük bir hafta yaklaşıyor.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün finans sektörünüzden hâlâ iki hafta uzakta olması ve Güneş’in o zamana kadar burada olması, yarım kalmış işleri halletmek için gerekli parayı bulmak için akıllı kafasıyla geri dönmeden önce size gözlem yapmanız için zaman veriyor. Merkür, bu yıl finans sektörünüze dönen son gezegen olacak ve son ayrılan gezegen olacak, ancak mali durumunuz ve para meselelerinize güneş ışığı geldiğinde, o dönene kadar zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutabilirsiniz.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, size yalnızca profesyonel içgüdülerinizden, körüklenen hayal gücünüzden ve paketini açmak için indireceğiniz bir bilgiden daha fazlasını bıraktı. Jüpiter iş sektörünüzden ayrıldığından beri bu ilk ziyaret, Mars’ın kariyer sektörünüzdeki ilk haftasını tamamlamasıyla birlikte gelir ve size bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine bir pencere açar.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay ve Merkür arasındaki dostane bir açı, size iş ve kariyer konularının yanı sıra sezgi ve mantık, hayal gücü ve zeka karışımı hakkında bir okuma veriyor. Pluto’nun gelir sektörünüze geri dönmesine sadece iki hafta uzaklıkta ve çalışma haftasının gürültüsünden uzaktayken, bu, ilk önce profesyonel ördeklerinizi arka arkaya almak için bir şans.

Hafta sonu Ay’ın kariyer sektörünüzde olması bir avantaj olabilir. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemek daha kolay olabilirken, kömür surattan uzakta işleri perspektife koymak daha kolay olabilir. Cüce gezegen Ceres’in ayrılmasından önceki son ziyaret olarak, profesyonel tatmine ve amaç duygusuna odaklanmasını bir perspektife oturtma şansı ile bu daha önemli olamazdı.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması sayesinde, finansal içgüdüleriniz keskin ve Mars buradaki ilk yedi gününün sonuna gelirken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Bu aynı zamanda hem Ay’ın hem de Mars’ın, gelir sektörünüzdeki son iki haftasına girerken geçen hafta bu zamana göre çok daha aktif ve ilgili olan Pluto ile çatışmasını da sona erdirir.

Profesyonel tanrılar bile, gelir, iş ve kariyer cephelerinde önemli bir hafta yaklaşırken, hafta sonu çalışma şapkanızı çıkarmamak için her türlü fırsatı en iyi şekilde değerlendirmenizi istiyor. Jüpiter iş sektörünüze döndüğünden beri Ay’ın kariyer sektörünüze ilk ziyaretinden önce ve Pluto gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaretinden önce zihninizi ve seçeneklerinizi ne kadar açık tutabilirseniz o kadar iyi.


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüze aylık ziyaretini yapan Ay ile gelir sektörünüzdeki Satürn arasındaki bir çatışma bazı düğmelere basabilir, ancak bu aylık bir olaydır ve gelen para ile giden para arasındaki doğru dengeyi korumanın anahtarıdır. Bu aynı zamanda, finansal çitin her iki tarafında da önemli olan zamana dikkat etmenizi ve özellikle finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamanızı sağlayacaktır.

Gelecek hafta gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir şeylerin bir araya geldiğini görecek olsa da, beklenmedik gelişmeler potansiyeli var, tüm ham maddeler zaten burada ve bir süredir burada. Aradaki fark, Mars’ın iş sektörünüzü terk etmesinden yedi gün sonra aciliyet olmamasıdır, bu da işlerin doğal akışına bırakılması için size daha iyi bir şans verir.


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, burada ilk yedi gününü tamamlarken size iş ve iş meseleleri veya Mars’ın etkisi hakkında sezgisel bir okumadan daha fazlasını verdi. Bu, Jüpiter’in gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyaretiydi ve kalan iki gezegenin dostane yönü, devam eden bir işbirliğine açılan bir pencere oldu.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, her aylık ziyarette olduğu gibi, her zaman size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma ve paketi açmak için bir bilgi indirme bırakacaktı. Bu seferki fark, Mars’ın buradaki ilk yedi gününü tamamladığı sırada gelmesi ve size savaşçı gezegenin etkisi ve şimdiden işleri nasıl sarsmayı başardığı hakkında bir okuma sunması.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.