Günlük Kariyer Burç Yorumları 27 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Mayıs Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres ayrılmadan önce Ay’ın iş sektörünüze son ziyareti, iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi okumak için değerli bir fırsat olsa da, gelir sektörünüzde Jüpiter’in dostça bir yönü bunu çok daha fazla bir şeye dönüştürür. Bu, gelir ve iş cephelerinde hem içgörü hem de güven oluşturmanın erken bir tadıdır.

Ay, bugün iş sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönerken, her dört haftada bir size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma sunacak ve bir tetikleyici görevi görecek, bu, bu profesyonel yılda çok önemli bir noktada geliyor. Jüpiter’in gelir sektörünüze dönmesinden sadece 10 gün sonra ve Pluto kariyer sektörünüze geri dönerken, bu, bu profesyonel yılın gelişen dinamiklerine ve bunun iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi şekillendirmeye nasıl yardımcı olduğuna dair bir pencere.


Boğa Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonuna girerken hem para hem de profesyonel tanrılar biraz mola istiyor. Hafta sonunun diğer tarafında, Güneş gelir sektörünüzdeyken Ay iş sektörünüze tek ziyareti için değil, Plüton kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyareti için geri dönecek. Önümüzdeki hafta gelir, iş ve kariyer cephelerinde işler bir araya gelecek.

Profesyonel tanrılar bile, Ay’ın haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümüne geri dönmesi ve hafta sonunu burada geçirecek olması konusunda heyecanlı. Gelecek haftanın başlarında Ay gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getireceğinden, bu doğru zamanda doğru dikkat dağıtmadır. Bu, profesyonel tanrıların bile iş şapkanı çıkarmaman için seni çağırdığı bir hafta sonu.


İkizler Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, gelir sektörünüzde tek başına olabilir, ancak o, devam eden bir zincirin halkasıdır. Geçen hafta sonu Mars gittikten sonra momentumunu devam ettirdiği gibi, Venüs ayrıldığında Güneş’in kaldığı yerden görevi devralacağını biliyor. Her biri kendi rolünü oynayan Venüs, beklentilerinizin çıtasını yükseltirken paranın nerede olduğuna dair bir fikir edinmektir.

Ay, iş sektörünüzdeki bir Dolunaydan tam bir daire çizerek gelecek hafta değil, aynı zamanda yıldızlar gelir ve kariyer cephelerinde hizalanmaya ayarlandığında. Bu, hafta sonunun diğer tarafında bir araya gelmeye başlayacağından, profesyonel tanrılar bile bir bekle ve gör yaklaşımı istiyor ve aynı şekilde, Ay önümüzdeki birkaç gün içinde iş/yaşam dengesini bir öncelik haline getirmeye ayarlı.


Yengeç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce, son saatlerini kariyer sektörünüzdeki cüce gezegen Eris ile dostça bir açıda geçirecek. Ay’ın kozmosun savaşçı gezegeni Mars’la hizalanmasıyla başlayan bir ziyaret, kozmosun savaşçı prensesiyle dostane bir bakış açısıyla sona eriyor ve hem finansal hem de profesyonel olarak istediğiniz şey için savaşma özgüvenini ateşliyor.

Ay bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce son saatlerini kariyer sektörünüzde kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris ile dostane bir açıda geçirecek. Bu dört haftada bir olan bir şey ama bu seferki fark şu ki, kozmosun savaşçı gezegeni Mars’la hizalanma ile başlayan bir ziyaret, gelir ve kariyer meseleleri ile her iki cephede de savaşçı ruh arasında daha güçlü bir bağ ile sonlanıyor.


Aslan Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, bugün gelir sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor, bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir verebilecek ve bir tetikleyici görevi görebilecek bir şey. Bununla birlikte, cüce gezegen Ceres ayrılmadan önceki bu son ziyaret, Jüpiter’in kariyer cephesinde büyük yeni kapılar açmak üzere dönmesinden sadece 10 gün sonra, gelir ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamak için paranın ötesine bakma şansı da sunuyor.

Ay, Jüpiter’in 10 gün önce kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana gelir sektörünüze ilk ziyaretini yaparken, onların dostane yönü, bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine açılan bir pencere ama aynı zamanda ikisine birlikte katılma şansı. Sadece devam edecek olan profesyonel ivme ile, Ay’ın paranın nerede olduğuna dair sezgisel okuması, işleri en başından itibaren ustaca kazançlı bir yöne yönlendirebilir.


Başak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılmadan önce Ay, finans sektörünüzdeki cüce gezegen Eris ile dostane bir açıda son saatlerini geçirecek. Bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şeydir, ancak dünkü Chiron’un dostça bir yönünün aksine, çünkü kozmosun savaşçı prensesi Eris, finansal tutkularınızı da ateşleyebilir.

Ay, çalışma sektörünüzde Plüton ile çarpışmasından iki gün sonra ve haftanın başlarında Mars ile Plüton arasındaki aynı çarpışmanın hemen ardından, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünü terk ederken, bu, herhangi bir baskı kadranını geri alacaktır. Kısa bir süre sonra Mars ve ardından Ay’ın çarpışması, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı test etmek için ne kadar iyi bildiğinizi, ancak şimdi bundan yararlanma şansı vermiş olabilir.


Terazi Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın her ay haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşü, her zaman finans sektörünüzdeki gezegenlerle hizalandığını görecektir, ancak bu sefer Jüpiter döndüğünden beri ilk kez ve son kez Merkür ayrılmadan önce. Bugün, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü ateşleyebilecek 12 aylık bir finansal büyüme ve genişleme arayışına başlamak için döndükten sadece 10 gün sonra, Jüpiter’in dostane bir yönü.

Satürn’ün iş sektörünüzde geçireceği üç yıl boyunca, Ay’ın her ay haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne dönüşü, onların çatıştığını görecek ve iş şapkanızı ne zaman takıp ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyacaktır. . Bu, özellikle yılın gelir, iş ve kariyer cephelerinde aktif bir noktasında daha önemli olamazdı. Bugün geri dönen Ay, hafta sonunun çoğunu burada geçirecek ve bu da dikkati toplamayı kolaylaştırıyor.


Akrep Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzdeki son saatlerinde Ay ile iş sektörünüzdeki cüce gezegen Eris arasındaki bugünün dost açısı, bugün iş ve profesyonel şapkalarınızı daha çok takmanızı sağlarken, para tanrıları geri çekilmekten mutlu. Bu, Ay’ın yalnızca gelecek hafta gelir sektörünüze değil, bir Dolunay olarak geri döndüğünde yararlanabileceği türden profesyonel bir ivme yaratıyor.

Kariyer sektörünüzdeki son günlerinde olan Mars’ın iş sektörünüzdeki cüce gezegen Eris ile dostane bir açı oluşturması, kozmosun savaşçı prensi ve prensesini bir araya getirmesi Temmuz ayının başlarına kadar olmayacak. Bugün bir sonraki en iyi şeye sahipsiniz, Ay’ın kariyer sektörünüze Mars’la hizalanmasıyla başlayan ziyaretini Eris’le dostane bir açıyla tamamlamasıyla.


Yay Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs, finans sektörünüzde tek başına olabilir, ancak yalnızca Mars’ın çoktan açtığı yoldan yararlanmakla kalmıyor, aynı zamanda Güneş ve Merkür’ün gelecek ay geri döneceğini bilmenin verdiği özgüvene sahip. Bu, Venüs’ü, Güneş ve Merkür’ün ne zaman, nerede ve ne zaman döneceklerine odaklanabileceklerini bilerek beklentilerinizin çıtasını yükseltirken zaten yaratılmış olan finansal potansiyeli kullanmakta özgür bırakır.

Ay, her dört haftada bir kariyer sektörünüze geri dönebilir, ancak zamanlama bu ziyareti çok daha önemli hale getirir. Bu sadece Ay’ın cüce gezegen Ceres ayrılmadan önceki son ziyareti değil, aynı zamanda Jüpiter’in 10 gün önce iş sektörünüze dönüşünden bu yana ilk ziyareti ve bugün onun etkisine dair ilk gerçek duygunuzu size verecek olan onların dostane yönü.


Oğlak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars’ın hafta sonu geri dönmesinden bu yana finans sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken, her ikisinin de gelir sektörünüzde Plüton üzerinde yarattığı baskı geri dönüyor. Ay döndüğünde Plüton gitmiş olacak ve Mars bir daha çatışmayacak, haftanın başındaki herhangi bir finansal gerginlik, finansal çitin her iki tarafında da yeni bir kararlılık ve kararlılık duygusuyla yer değiştirecek.

Gelecek hafta gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin bir araya geleceğini bilen profesyonel tanrılar bile, Ay’ın bugün haritanızın maceralı bir bölümüne dönüşünü memnuniyetle karşılıyor. Bu, profesyonel tanrıların bekle ve gör yaklaşımı izlerken antenlerinizi açık tutmanızı istediği bir zamanda hafta sonu ruhunu benimsemenizi kolaylaştıracaktır.


Kova Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres bugün ayrılmadan önce finans sektörünüze son ziyareti için döndüğünde Ay, çifte görev üstlenecek. Bir yandan, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek ve para meselelerini daha iyi okumanızı sağlamak için Ay geri döndü. Öte yandan, Ceres ayrılmadan önceki bu son ziyaret, paranın ötesine ve onun finansal ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize derinlemesine dalış yapması için bir şans.

Ay, Venüs buradayken iş sektörünüze tek ziyaretini yapmış olabilir, ancak iki gün önce dönüşü, işlerin hala gelişmekte olduğu bir zamanda kalp ve bağırsakları yakından hizaladı. Venüs’ün kalan 10 günü boyunca köprünün altından geçecek çok su var ve buna gelir, iş ve kariyer cepheleri de dahildir.


Balık Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars döndüğünden beri iş sektörünüze ilk ziyaretini terk etmeden ve tamamlamadan önce, Jüpiter’in gelir sektörünüzden 10 gün önce ayrılmasından sonra momentumu devam ettirecek gezegen olan cüce gezegen Eris ile son saatlerini dostane bir açıda geçirecek. . Mars ve Eris, kozmosun savaşçı prensi ve prensesidir ve Ay, savaşçı ve rekabetçi ruhlarını gelir ve iş cephelerinde bir araya getirmeye yardımcı olur.

Ay bugün iş sektörünüzden ayrılırken, bu size yalnızca iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okuma ve paketi açmak için bilgi indirme olanağı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda Mars’ın etkisi hakkında erken bir okuma bırakacaktır. Yine de Mars daha geçen hafta sonu geri döndüğünden ve dört hafta içinde tekrar buluşmadan önce köprünün altından çok sular akacağından, bu, hiçbir şeyi fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmeyi önemli kılıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.