Günlük Kariyer Burç Yorumları 26 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Mayıs Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımını benimserken antenlerinizi kaldırmanız gereken tek şey iş cephesinde değil. Ay her dört haftada bir geri dönerken, Jüpiter’in gelir sektörünüze dönüşünden bu yana bu ilk ziyaretiniz ve onun dostane yönü size şans ve genişlemenin etkisi gezegenindeki ilk gerçek okumanızı verecektir.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüze yalnızca hafta sonu geri döndü, ancak o sırada Ay buradayken, güneş ışığı gelir durumunuza, konularınıza ve seçeneklerinize geçtiğinde zaten duygusal ve sezgisel olarak meşguldünüz. Ay artık burada değilken bu, yararlanmaya devam edebileceğiniz bir şeydir, bu da içgüdülerinizin ve gözlerinizin size söylediklerine güvenmeyi önemli hale getirir.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde, Venüs buradayken yaptığı tek ziyaret, para gezegenini paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir anlayışla terk etti. Bu, Venüs’ün son günlerini olabildiğince kazançlı hale getirirken aynı zamanda Güneş ve Merkür’ün geri döndüklerinde yararlanmaları için işleri kazançlı bir yöne yönlendirme şeklindeki çifte görevine yardımcı oluyor.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars geri döndüğünden beri Ay’ın gelir sektörünüze ilk ziyareti karışık bir başlangıç ​​yaptı ancak bu şimdiden sizin yararınıza olacak. Dün geri döndüğünde finans sektörünüzde Ay’ın Plüton’la çarpışmasıydı ve Mars’ın geri döndüğünde yaptığı aynı çarpışmaya ek olarak herhangi bir mali gerilimi artırmış olabilir. Ancak aynı zamanda bu, kozmosun savaşçı gezegeni ile bir hizalanmayı ayırdığı için, bunu şimdiden motivasyona çeviriyor.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay, cüce gezegen Ceres ayrılmadan önceki son ziyaretini yapmakla kalmayıp, Jüpiter’in geçen hafta iş sektörünüze dönüşünden bu yana ilk ziyaretini yapacağı için bu ay daha da fazlası. Önümüzdeki günlerde gelir ve iş cephelerinde işler rayına oturacak.


Başak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars’ın dönüşünden bu yana haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne ilk ziyaretini yaparken ve son olarak da paranın gezegeni Venüs’ün dönüşünden önceki dönemde, bu, halen içinde bulunduğunuz iki gezegenden biriyle dostane bir açı oluşturuyor. finans sektörünüz. Geçen hafta Jüpiter’in ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret, finansal ivmenin devam etmesine yardımcı olan ve üzerinde kalan gezegenlerin olduğunu hatırlatarak, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemekten daha fazlasını yapacak.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür finans sektörünüzü 16 gün daha terk etmeyecek ve geçen haftaki doğrudan dönüşünden sonra normalden çok daha yavaş hareket ederken, bu size Jüpiter’in etkisine uyum sağlarken kısa vadeli finansal seçimler, kararlar ve planlar yapmanız için zaman veriyor. Her yıl bu zamanda para meselelerine normal odaklanmadan ve önünüzde uzanan yeni 12 aylık finansal büyüme ve genişleme arayışından hâlâ bir geçiş dönemindesiniz.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay ve Mars, iş ve kariyer cephelerinde bunu iyi bir gün haline getirirken ve bu, ortaya çıkmaya devam edecek bir şeyin sadece başlangıcı olsa da, bu, Ay’ın gelecek hafta gelir sektörünüze döndüğünde yararlanabileceği bir şeydir. Tüm gezegensel aktivite finansal çitin diğer tarafındayken, Ay her dört haftada bir gelir sektörünüze döndüğünde, doğru profesyonel momentuma sahip olarak gerisini halledebilir.


Yay Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakacaktı. Bu seferki fark şu ki, Ay bu yıl ilk ve tek kez para gezegeni Venüs’ü terk etti ve Mars hafta sonu ayrıldıktan sonra, bunun size bıraktığı içgörüden yararlanmak için burada kalıyor.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars ayrıldığından beri finans sektörünüze ilk ziyaretini yaparken, bu sizin finansal içgüdülerinizi keskinleştiriyor, onun finansal tutkularını ve savaşma ruhunu körüklüyor ve size bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda erken bir fikir veriyor. Mars daha hafta sonu geri döndü, ancak gelir sektörünüzdeki Plüton ile bir çatışma, size ne için savaştığınız konusunda erken bir fikir veriyor.


Kova Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olacak olsa da, cüce gezegen Ceres’in ayrılmasından önceki son ziyaret olduğundan, bu, onun finansal ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derinlemesine dalışını ve para meselelerinin kendisini daha iyi okumanızı sağlayacaktır.


Balık Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars’ın iş sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti, iş ve işle ilgili konuları ve onun etkisini okumak için ne kadar önemliyse, bu aynı zamanda finansal olarak da önemlidir. Jüpiter’in geçen hafta gelir sektörünüzden ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret, momentumu devam ettirmek için üzerinde kalan iki gezegenden ilkiyle Ay’ı dostane bir açıya getiriyor. Gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün, ikisinin güçlerini birleştirme şansıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.