Günlük Kariyer Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mayıs Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir cephesinde aciliyet azalmış olsa da, artık Güneş’in gitmesi ve şanslı Jüpiter’in burada olması nedeniyle çok daha fazla potansiyel var. İşler vites değiştirirken, işler yavaşlamış gibi hissedilebilir ve durum budur, ancak yalnızca artık sadece düşük asılı meyvelerin peşinden gitmediğiniz, kendi meyve bahçenizi ekip hasat etmek için zamana sahip olduğunuz için.

Cüce gezegen Ceres ayrılmadan önce Ay’ın iş sektörünüze yapacağı son ziyaretten sadece iki gün uzakta olduğunu ve Pluto’nun kariyer sektörünüze dönmesine sadece 17 gün kaldığını bilerek, her iki cephede de bekleyip görmeyi göze alabilirsiniz. yaklaşmak. İstisna, yaratıcı tutkularınızı körüklemeye yardımcı olan günümüzün yaratıcı ay titreşimleri ile yaratıcı herhangi bir şey söz konusu olduğunda.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür ve onun akıllı para hırsı ile gelir sektörünüzden hala 17 gün uzakta ve Ay Yeni Ay olarak döndüğünde burada olacağından, Güneş burada ilk günlerine yerleştiğinden, bu size sadece gözlemlemeniz için zaman veriyor. . Venüs ve Mars, en iyi seçeneklerinizi gözlemleme ve keşfetme şansı ile, ancak herhangi bir aciliyet olmadan, gelir potansiyeli ekiminin büyük bir kısmından çoktan geçti.

Mars’ın ev ve aile sektörünüze dönüşünden dört gün sonra kariyer sektörünüzde Pluto ile çatıştığını gördükten sonra, Ay bugün geri dönüyor ve aynısını yapıyor. Bu kez, Pluto’nun Mart ayında geri dönmesinden bu yana her dört haftada bir meydana gelen kısa süreli ve tanıdık çarpışma bu, ancak şimdi gerilemeye sadece 17 gün kaldı, bu, haftanın başlarında herhangi bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısını daha iyi anlamlandırmak için bir şans. .


İkizler Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Venüs buradayken gelir sektörünüze yaptığı tek ziyareti tamamladığından, bu size para gezegeninin buradaki son 12 gününden en iyi şekilde yararlanmak için gereken her şeyi bırakıyor. Bu, yalnızca paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir veya içgüdülerinize güven duymayı değil, aynı zamanda Venüs’ün son günlerini olabildiğince kazançlı hale getirmek için kullanacağı profesyonel kaynaklar hakkında bir okumayı da içerir.

Ay, Venüs buradayken gelir sektörünüze yaptığı tek ziyareti tamamladığından, buradaki son 12 gününü olabildiğince kazançlı kılmak için çalışırken, bu size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Her aylık ziyarette olduğu gibi bu, Mars’ın son aylarda başlattığı şeyi güçlendirerek gelir, iş ve kariyer cephelerindeki farklı konuları bir araya getirdi.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın gelir sektörünüze dönmesi sadece bir avantaj olacak, ancak bugün hem finansal hem de profesyonel olarak bunu içeriyor. Mars’ın dönüşünden dört gün sonra Ay, tam da 2023’ün en kazançlı aylarına girerken, para için burnunuzu keskinleştirebilir ve tetik görevi görebilir. Önümüzdeki günlerde bu, profesyonel yönünüzü almanıza da yardımcı olacaktır.

2023’ün en kazançlı aylarına girerken, Mars’ın dönüşünden sadece dört gün sonra Ay’ın gelir sektörünüze dönmesi ne kadar bir avantaj olacaksa da bu profesyonel anlamda her zaman bir avantaj olacaktır. Jüpiter’in geçen hafta kariyer sektörünüzden ayrılmasından bu yana ilk kez, Ay’ın gezegenlere dost yönü hala check-in yapmak için değerli bir şans olacak.


Aslan Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs buradayken Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir kısmına tek ziyaretini tamamlarken, bu sizi finansal güveniniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi veya en azından bu şekilde eğilmesi ile bırakmalıdır. Bu sadece Ay’ın dün Venüs’le hizalanması sayesinde değil, aynı zamanda içinden geçerken finans sektörünüzdeki her iki gezegene de dostane yönü sayesinde.

Jüpiter’in geçen hafta kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana işler yavaşlamış gibi geliyorsa, bunun nedeni yavaşlamış olmalarıdır, işler durmuş olduğu için değil. Güneş gittikten sonra artık sürücü koltuğunda Jüpiter var ve Güneş’in seçeneklerinizi ve işlerin nerede durduğunu ortaya çıkarmak için yalnızca bir ayı varken, Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme yaratmak için 12 ayı var ve bu, aklınıza bile gelmeyen seçenekleri de içeriyor. radar henüz


Başak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter geçen hafta finans sektörünüzden ayrıldığından beri Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne ilk ziyareti için geri dönüyor, bu da kontrol etme şansı getirecek bir şey. finans sektörünüzdeki bir gezegen ve Jüpiter yokken, momentumun devam etmesi için iki gezegenin dostane bir yönü bazı değerli bilgiler sağlayacaktır.

Mars, haritanızın nostaljik ve düşünceli bir bölümüne döndükten ve iş sektörünüzde Pluto ile karşıt konuma geçtikten dört gün sonra, Ay aynı şeyi yapmak için geri döner. Bu kez, Ay’ın son üç yılın büyük bölümünde her dört haftada bir getirdiğini kendinize hatırlatmanız için kısacık ve tanıdık bir hatırlatma bu, ancak Mars’ın kendinizi hızlandırma ihtiyacını zorlamak için devam etmesiyle, bu, daha önceki herhangi bir hatırlatıcıyı anlamlandırabilir. hafta.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Artık finans sektörünüzde şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’e sahipken, para meselelerinin yavaşladığını hissederseniz paniğe kapılmayın. Gerçek şu ki, öyleler, ancak işler çığırından çıktığı için değil ve daha fazlası, Güneş’in kısa odaklılığından Jüpiter’in uzun vadeli odağına geçiş yaptığınız için değil. Güneş sadece bir aydır buradayken, Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme yaratmak için önümüzdeki 12 ayı var.

Ay, kariyer sektörünüze tek ziyaretini tamamlarken, Venüs oradayken ve Mars’ın dört gün önce ayrılmasından bu yana ilk ziyaretinin yanı sıra sizi profesyonel içgüdüleriniz ve dolu hayal gücünüzle baş başa bırakırken, indirilecek pek çok bilgi olacaktır. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olsa da, gelir, iş ve kariyer cephelerinden indirilecek çok daha fazla bilgi değil, aynı zamanda hepsi zamanında indirilecek çok daha fazla bilgi ile zamanlama dışında her şey olabilir.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün, herhangi bir finansal seçimi, kararı ve planı tamamlamanıza yardımcı olabilecek akıllı para arayışıyla geri dönmesine hâlâ 17 gün varken ve Yeni Ay’a hâlâ yaklaşık dört hafta uzaklıktayken, Güneş buradaki ilk günlerine yerleşirken çok az aciliyet var. Güneş spot ışığı şimdi mali durumunuz ve para meseleleriniz üzerinde, ancak sadece gözlemlemek için zaman var.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüze dönmesi bir avantajdır, ancak özellikle bu, Mars’ın haftanın başlarında dönmesinden bu yana ilk ziyaretiniz değil, Jüpiter geçen hafta iş sektörünüzden ayrıldığından beri. Bugün Mars’la ve önümüzdeki günlerde her iki gezegenle iş cephesinde bir uyum, yalnızca iş ve kariyer cephelerinde önemli birkaç günü değil, aynı zamanda ikisiyle evlenme şansını da başlatır.


Yay Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir finans sektörünüze geri dönerken ve bugün ayrılışı sizi her zaman finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün canlanması ve paketten çıkarılacak bilgilerin indirilmesi ile baş başa bırakacaktı, zamanlama bunu çok daha önemli kılıyor. Paranın gezegeni Venüs buradayken tek ziyaret ve Mars’ın hafta sonu gittiğinden beri ilk ziyaret olarak, paketlenecek daha çok şey var.

Hafta sonu Güneş gittiğinden ve Jüpiter geçen hafta geri döndüğünden beri iş cephesinde işler yavaşlamış gibi geliyorsa, bunun nedeni yavaşlamış olmasıdır. Güneş’in gitmesiyle aciliyet de arttı, çünkü iş durumunuza ve işle ilgili konulara güneş spotunu aydınlatmak için yalnızca bir ayı varken, Jüpiter’in işini büyütmek ve genişletmek için 12 ayı var.


Oğlak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir finans sektörünüze geri dönerken ve şimdiye kadarki tüm gezegensel faaliyetler finansal çitin gelir tarafındayken bu, para meselelerini kontrol etmek için değerli bir fırsattır, bugün geri döndüğünde her şeyin yolunda olduğunu görmektir. değişti. Mars’ın dönüşünden dört gün sonra Ay, hem finansal içgüdülerinizi keskinleştirmek hem de onun finansal tutkularını ve savaşma ruhunu körüklemek için geri dönüyor.

Merkür tekrar doğrudan hareket halindeyken, iş sektörünüzde Güneş’e katılması bir 17 gün daha alacak ve bu da, kafanızı oyuna sokmadan ve seçimler, kararlar ve planlar yapmaya başlamadan önce gözlem yapmanız için size zaman verecektir. Merkür dönene kadar her şeye yeşil ışık yakacak olan Yeni Ay ile, Güneş’in ilk günlerinde bu size seçeneklerinizi keşfetmeniz ve Venüs ve Mars’ın zaten yarattığı ipuçlarını takip etmeniz için zaman veriyor.


Kova Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iş sektörünüze olan tek ziyaretini tamamlarken, paranın gezegeni Venüs buradayken, bu, iş ve işle ilgili konularda ve kalbinizin ve içgüdülerinizin size söylediklerini daha iyi okumanızı sağlamaktan fazlasını yapacaktır. Venüs, iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirmek için çalışırken, Ay’ın gelir sektörünüzdeki her iki gezegene de dostane yönü, paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir edinmenizi sağlar.

Ay, Venüs buradayken iş sektörünüze olan tek ziyaretini tamamlarken, bu sizi aynı sayfada yürek ve içgüdü ile bırakmaktan ve her ikisini de sezgisel olarak okumaktan daha fazlasını yapacaktır. Mars’ın hafta sonu ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret, Ay’ın savaşçı gezegenin son iki ayda kurduğu bağlantıların aynısını, gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketlenecek pek çok bilgiyle birlikte kurduğunu gördü.


Balık Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde iş sektörünüze dönüşü her zaman bir avantaj olacaktı ve özellikle de Mars dönüşünden sadece dört gün sonra. Bununla birlikte, Jüpiter gelir sektörünüzden ayrıldığından beri bu ilk ziyaret, Ay’ın içinden geçerken orada kalan gezegenlerle dostça bir açı oluşturduğunu görecektir. Bu sadece gelir ve iş cephelerinde önemli birkaç günü başlatmakla kalmaz, aynı zamanda ikisini birbirine bağlama şansı da verir.

Ay, iş sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri döner ve bunun her dört haftada bir check-in yapmak için getirdiği şans, yalnızca her şeyin değiştiğini bulmak için. Mars’ın dokuz ayda ve 2023’ün en yoğun aylarında iş cephesindeki ilk gezegensel aktiviteye başlamak için dönmesinden sadece dört gün sonra geri dönmek, iş ve iş meseleleri ve Mars savaşçısını kanalize etmeye nereden başlayacağınız konusunda sezgisel bir okuma elde etmek için bir şans. rekabetçi ruh.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.