Günlük Kariyer Burç Yorumları 24 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Mayıs Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres, Jüpiter’in on yılı aşkın süredir gelir sektörünüzdeki ilk tam haftasının kalbinde, çalışma sektörünüzdeki son dört haftasına giriyor. Pluto’nun kariyer sektörünüze dönüşüne üç haftadan daha kısa bir süre kala yolları kesişecek, ancak bu arada, hem iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamanız için hem de Jüpiter’in gelirinize geri dönüşü ışığında size zaman kazandıracak. sektör ve gelir artışı artık mümkün.

Çalışma haftasının kalbinde Ay, iş şapkanızı çıkarmanızı zorlaştırıyor olabilir, ancak bu sizin avantajınıza olacaktır. Bu, profesyonel tanrıların bekle ve gör yaklaşımını talep ettiği, ancak aynı zamanda hem iş hem de kariyer cephelerinde bir beklenti duygusu olduğu ve bunun iyi bir nedeni olduğu bir zamanda gelir. Bu arada, Jüpiter’in gelir sektörünüze dönmesinden bir hafta sonra bu, paraya daha fazla odaklanmak için bir şans.


Boğa Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüze ancak hafta sonu geri döndü, ancak bu süre zarfında Ay hareket etti ve kariyer sektörünüzdeki Plüton’un dostane bir yönü yeni bir güven duygusu getirdi. Köprünün altından akan tüm sulara ek olarak, güneş ışığı sadece gelir durumunuza, konulara ve seçeneklere değil, heyecanlanacak ne kadar çok şey olduğuna da odaklandı.

Mars ve Pluto arasındaki bir çatışma ayrılırken, değişim ve devrim gezegeninin kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana ilk çarpışma olarak bu, iki önemli amaca hizmet etti. İlki, bunun getirdiği iş/yaşam dengesi hatırlatmaları olurken, bu aynı zamanda bazı eski mazeretlere meydan okumaya yardımcı olurken aynı zamanda kayıtsızlığa karşı korunmaya yardımcı oldu. Bazen bazı şeyleri biraz sallamak iyidir.


İkizler Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Çalışma haftasının kalbinde Ay, sadece gelir sektörünüzdeki para gezegeni Venüs’ü yakalayıp hizalamakla kalmıyor, aynı zamanda kariyer sektörünüzdeki Neptün’e dost bir açı oluşturuyor. Ay yeni geçerken ve bu her zaman gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün yaratacakken, bu Venüs’ü oyuna getiriyor ve tam da parayı çekmek için çalışırken.

Dün kariyer sektörünüzdeki Satürn’e ve önceki gün iş sektörünüzdeki Güney Düğüm’e dostane bir açıdan baktıktan sonra Ay, yeni çalışma haftasında olumlu bir etki yaratmaya devam ediyor. Ay, gelir sektörünüzdeki Venüs’le aynı hizaya geldiği gibi, kariyer sektörünüzdeki Neptün’le de dostane bir açı oluşturur ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç günü sonlandırır.


Yengeç Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars gelir sektörünüze ancak hafta sonu geri döndü, ancak finans sektörünüzde Plüton ile şimdiden bir çatışma, savaşçı gezegenin varlığını hissettirdi. Ancak bu durum ayrıldıkça ve Ay, Mars buradayken yapacağı iki ziyaretin ilkine yaklaştıkça, bu motivasyona dönüşüyor. Yarın Ay ve Mars hizaya geldiğinde işler nihayet gelir cephesinde hareket etmeye başlamalıdır.

Jüpiter’in kariyer bölgenizden ayrılmasından bu yana geçen yedi gün içinde, aciliyet ve sürekli olarak oyununuzun zirvesinde olma baskısı ortadan kalktı ve siz gezegensel etkideki bir değişikliğe uyum sağlamaya başlıyorsunuz. Jüpiter’in gitmesiyle, ivmeyi devam ettirmek için yerinde kalırken acelesi olmayan cüce gezegen Eris’e çok daha fazla odaklanılıyor. Parayla ilgili daha fazla hale geldikçe, bu daha akıllıca çalışmayı kolaylaştırır.


Aslan Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde paranın gezegeni Venüs ile bu yıl ilk kez aynı hizada olduğu gibi, aynı zamanda finans sektörünüzdeki rüya gibi Neptün ile dostane bir açı oluşturuyor. Dün oradaki Satürn’e aynı veçheden sonra, bu bir kez daha finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besliyor, ancak bu sefer hüsnükuruntuya çok daha fazla odaklanarak.

Jüpiter’in kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasının kalbinde, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünde Ay’a sahip olmak, onları çatışmaya sokmaz ve bunun yerine bir avantaj olabilir. Güneş gitmişken, ancak Jüpiter ile 12 aylık bir ziyaretin sadece yedi gününde, çalışmak için kısa bir zaman çerçevesine sahip olmaktan artık dünyada her zaman sahip olmaya vites değiştiriyorsunuz, Ay yavaşlamayı kolaylaştırıyor.


Başak Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in finans sektörünüzden ayrılmasından bu yana geçen yedi gün içinde, işlerin yoluna girmesine izin verme ve üzerinde kalan gezegenlerin sürücü koltuğuna geçme şansı oldu. Bu, Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme için 12 aylık itişinden gelen ivmeyi devam ettirecek, ancak gezegenlerin hiçbiri yakın zamanda ayrılmaya devam etmediğinden, bu size ihtiyacınız olan tüm zamanı veriyor.

Güneş sadece hafta sonu kariyer sektörünüze geri döndü, ancak Ay gidip gitti ve iş sektörünüzdeki Plüton’un dostane bir yönü arkanızda kaldı, bu süre içinde çok şey oldu. Bu, iş şapkanızı ne zaman takmanız ve ne zaman çıkarmanız gerektiğini daha iyi anlamanızı sağlayan Mars ve Pluto arasındaki bir çatışmadan elde edilen bilgileri içerir.


Terazi Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in finans sektörünüze dönmesinden bu yana yedi gün içinde köprünün altından çok sular geçti, Yeni Ay ve Güneş ve Ay’ın her ikisi de hafta sonu buradan ayrılıyor. Jüpiter ile 12 aylık bir finansal büyüme ve genişleme arayışının sadece yedi gününde bu, Merkür devam ederken aciliyet kadranını geri gördü ve odağınızı kısa vadeden uzun vadeye ayarlamak için gereken para için akıllı kafa sağladı.

Çalışma haftasının kalbindeki kariyer sektörünüzde Ay ve Venüs arasında bir hizalanma yeterince avantaj sağlarken, Ay’ın iş sektörünüzdeki Neptün’e dost yönü bunu daha da heyecanlı kılıyor. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç günü kapatırken, Ay, Venüs ve rüya gibi Neptün’ün bir araya gelmesiyle ilgili, güveninize ve hayal gücünüze gerçekten ilham verebilecek bir şey var.


Akrep Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, finans sektörünüzde yalnızca üç gündür, ancak şimdiden güvenmek için nedenler var ve yılın bu zamanında normalde olacağınızdan daha fazla ilerlediğiniz duygusu var. Güneş, her yıl aynı zamanda mali durumunuza ve para meselelerinize her zaman güneş ışığını çevirecektir, ancak bu sefer başlangıçtan itibaren mevcut olan ivme ve kaynaklar norm değildir.

Jüpiter’in çalışma sektörünüze yaptığı 12 aylık ziyaretini tamamlamasından yedi gün sonra, Mars hafta sonu kariyer sektörünüze döndüğünden bu yana köprünün altından çok su geçmiş olsa da, siz hala bunun odak noktasında büyük bir değişikliğe uyum sağlıyorsunuz. profesyonel yıl Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşü, onun Mars’la hizalandığını ve iş sektörünüzdeki geri kalan gezegenlerle bağlantı kurarak birçok şeyi perspektife oturtacağını görecek.


Yay Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün finans sektörünüzdeki paranın gezegeni olan Ay ile Venüs arasındaki hizalanmayı daha da özel kılan, Ay’ın rüya gibi Neptün’e dost yönüdür. Bu, Venüs’ün arzu ve beklentileri ile Ay’ın finansal içgüdüleri ve hayal gücünü her zaman bir araya getirecek bir şeydi ama Neptün, hayallerinize de ilham verebilir.

Jüpiter’in önümüzdeki 12 ayı geçireceği iş sektörünüze dönmesinden bu yana sadece yedi gün geçti, ancak şimdiden köprünün altından çok sular geçti. Güneş ve Ay’ın hafta sonu ayrılışı, ancak Yeni Ay olarak hizalanmadan önce değil, size güvenle ilerlemek için gereken her şeyi verdi, ancak şimdi gaza geri dönme şansı da verdi.


Oğlak Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olay olacak, ancak Mars’ın hafta sonu geri dönmesinden bu yana ilk kez bu, onun finansal tutkuları ve mücadeleci ruhu ve bunu nereye yönlendireceği hakkında daha iyi bir okuma yapmak için değerli bir fırsat olacak. Bu, gelir sektörünüzdeki Pluto ile bir çatışmadan kaynaklanan herhangi bir finansal gerilimin zaten motivasyona dönüştüğü sırada gelir.

Çalışma haftasının kalbinde ve hafta sonu dönüşünden yalnızca üç gün sonra, iş sektörünüze yaptığı bir aylık ziyaretine yoğun bir başlangıç ​​yaptıktan sonra, Sun bir ara verme şansını en iyi şekilde değerlendiriyor. Güneş sadece geri dönmekle kalmayıp gelir sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir açıya geçerken Ay’ın burada olması, sizi yalnızca keskin içgüdülerinizle değil, aynı zamanda paketten çıkarmanız gereken bilgileri indirmeyle de baş başa bıraktı.


Kova Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni olarak, bugün iş sektörünüzde Ay’ın Venüs ile hizalanması, bu günü hem gelir hem de iş cephelerinde her zaman iyi bir gün yapacaktı. Bununla birlikte, dün gelir sektörünüzdeki Satürn’e dostça bir açıdan baktıktan sonra, bugün Ay’ın rüya gibi Neptün’e dostane bir yönü daha da fazla güç katarken, aynı zamanda güveninize ve hayal gücünüze ilham vermeye yardımcı olur.

Ay’ın iş sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması yeterli bir avantajdır, ancak özellikle Venüs’le aynı hizaya geldiğinde, kalbi ve içgüdüyü aynı sayfaya koyar. Mars ayrıldıktan sadece üç gün sonra, bu, zamanınızı ve enerjinizi nereye yönlendireceğinize öncelik vermenizi kolaylaştırırken, sizi fırsatlar ve potansiyel konusunda daha uyanık hale getirir ve buna gelir, iş ve kariyer cepheleri dahildir.


Balık Burcu

24 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in gelir sektörünüzden ayrılmasından bu yana geçen yedi gün içinde işler sakinleşmiş olabilir ama aynı zamanda sağlamlaştı. Chiron ve cüce gezegen Eris küçük oyuncular olsa da ve esasen arka planda çalışacak olsalar da, her ikisi de önümüzdeki yıllarda burada olacak, bu size son dönemde yaratılan gelir potansiyelinden yararlanmaya devam edecek kaynaklara sahip olduğunuzu bilmenin güvenini verir. 12 ay.

Mars, iş sektörünüzde ilk günlerine ve çalışma haftasının tam ortasına yerleşirken, Ay ve Venüs haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde hizalanır ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşü, işleri hareketlendirmek için Mars’la hizalandığını görecek, ancak o zamana kadar geri durma şansı var. Hele ki artık 2023 yılının en yoğun aylarına girmişken.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.