Günlük Kariyer Burç Yorumları 23 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mayıs Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay, hafta sonu gelir sektörünüzü terk edip Yeni Ay’ı sona erdirdikten sonra, ancak bunun yarattığı ivmeyi sağlayamadıktan sonra, Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir buradaki ilk tam haftasına alışırken bir duraklama şansı var. Mercury’nin iki hafta daha görevde kalmasıyla, kafanızı oyunda tutmak için gereken parayı ve aynı zamanda sonraki adımlarınızı düşünmek için gereken zamanı elde edersiniz.

Profesyonel tanrılar şu anda oldukça sessiz olsa da, dikkatinizi çeken hayatın çitinin diğer tarafı olabilir, bu sizin yararınıza olabilir. Haftanın ilerleyen saatlerinde sadece Ay’ın iş sektörünüze dönüşünü değil, aynı zamanda Plüton’un kariyer sektörünüze dönüşünü de beklediğiniz için bu, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı kolaylaştırırken Jüpiter’in gelir sektörünüzde olmasına alışmanız için size zaman verecektir. .


Boğa Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması ve hafta sonu Güneş döndüğünde burada olması sayesinde, bir aylık ziyaretine baştan para için keskin bir burunla geçme şansı var. Ay, gelecek ay Yeni Ay olarak tam bir daire çizeceği için, bu aynı zamanda seçeneklerinizi açık bıraktı çünkü Güneş, güneş ışığını yalnızca mali çitin gelir tarafına değil, köprünün altından çoktan geçmiş tüm sulara da tutuyor. .

Evdeki Mars ile kariyer cephesindeki Pluto arasındaki bir çatışma ayrılırken, bu, kendinize ayak uydurmanız için tam zamanında bir hatırlatma oldu. Yine de bu, Pluto’nun kariyer sektörünüzde geriye doğru hareket etmesi ve iş cephesinde gelecek aya kadar yeni bir gezegensel faaliyet olmaması nedeniyle yılın şimdiye kadarki en güçlü iş/yaşam dengesi hatırlatıcısını getirirken, profesyonel tanrılar bile yavaş ve sabit yaklaşım


İkizler Burcu

23 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs buradaki son iki haftasına girerken Ay’ın gelir sektörünüzde olması, önümüzdeki 14 günü olabildiğince kazançlı hale getirmeye çalışırken, para için burnunuzu keskinleştirmekten daha fazlasını yapıyor. Mars’ın hafta sonu ayrılışının hemen ardından, bu size, Mars’ın hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü korurken, daha çok neleri çekebileceğinizle ilgili olan, paranın gezegen üzerindeki etkisini daha iyi okumanızı sağlıyor.

Venüs buradaki son iki haftasına girerken Ay’ın gelir sektörünüzde olması finansal açıdan bir avantaj olsa da, bu profesyonel olarak da iyi bir haber. Dün iş cephesinde Güney Düğümü ile dostane bir görünümden sonra, Ay’ın kariyer sektörünüzdeki Satürn ile dostane görünümü, Mars’ın hafta sonu gelir sektörünüzden ayrılmadan önce oluşturmak için iki ay harcadığı bağı korumaya yardımcı oluyor.


Yengeç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün gelir sektörünüzden yalnızca iki hafta uzakta olduğunu bilmekle kalmayıp, hayatımızın en uzun ziyaretinin başlangıcından itibaren, Mars’ın hafta sonu geri dönmesinden bu yana herhangi bir finansal gerginliğe farklı bir yön veriyor. Finans sektörünüzde Pluto ile bir çatışma ayrılıyorken, savaş ve devrim gezegenleri kafa kafaya giderken bu, hak ettiğiniz şey için savaşmanız için size ilham vermek üzere geri döndüğü sırada Mars’ın savaşçı ruhunu ateşledi.

Jüpiter’in kariyer sektörünüzden ayrılmasıyla, hayat aynı derecede meşgul olabilir, ancak eskisi kadar pompanın altında hissetmeyeceksiniz. Jüpiter geçen hafta ayrıldığında, 12 aylık profesyonel gelişim ve genişleme arayışı sona erdiğinde, yanına aldığı tek şey baskıydı. Şimdi, Mars hafta sonu gelir sektörünüze döndükten sonra ve paranın gezegeni Venüs sadece iki hafta uzaktayken, zaten profesyonel olarak biriktirilmiş olanı kullanma zamanı.


Aslan Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde son iki haftasına girdiği gün, Ay sadece burada değil, aynı zamanda finans sektörünüzde Satürn’le dostane bir açı oluşturuyor. Bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı oluyor, ancak yarın daha da güçlü hale gelecek.

Ay’ı haritanızın sezgisel ve hayal gücüne dayalı bir bölümünde görmek, yeni çalışma haftasının başında bir hız artışı sağlıyor olabilir, ancak zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Güneş ve Ay hafta sonu sadece kariyer sektörünüzü terk etmekle kalmayıp çok fazla ileri ivme yaratan bir Yeni Ay’ı da tamamladıktan sonra, bu size şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’e alışırken ne düşündüğünüzü duymanız için zaman veriyor. on yılı aşkın bir süredir burada ilk tam hafta.


Başak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter geçen hafta finans sektörünüzden ayrıldıktan sonra ve gelecek ay gelir cephesinde yeni gezegensel faaliyetler başlamadan önce, sadece geri çekilme değil, her şeyin yolunda gitmesine izin verme şansı var. Jüpiter, finansal büyüme ve genişleme potansiyeli yaratan 12 ayını harcamadan önce yoluna devam etmiş olabilir. Cüce gezegen Eris, kozmosun savaşçı prensesi devam ediyor ama daha uzun bir oyun oynuyor, yolda kalmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Hafta sonu Güneş geri döndüğünde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması ve dün ayrılışı, profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün en başından körüklenmesini sağlamaktan daha fazlasını yaptı. Ay sadece Güneş geri döndüğünde değil, iş sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir açıya geçtiğinde ve Mars onunla çatıştığında buradaydı. Güneş ve Ay, iş ve kariyer potansiyelini vurgularken, Mars, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi test ederken, her ikisini de daha iyi okumanızı sağlıyordu.


Terazi Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay sadece finans sektörünüzü terk etmekle kalmayıp Yeni Ay’ı da sona erdirdiğinde, bu size herhangi bir yılda para meselelerini yolunda tutmak için yeterli olacak içgörü ve ivme kazandırdı. Yine de Güneş gittiğinden, odak, finans sektörünüzdeki ilk tam hafta içinde 12 aylık bir ziyarete yerleşen Jüpiter’e kayar. Kısa bir oyundan uzun bir oyuna geçişe yardımcı olan kişi, kafanızı oyunda tutmak için gereken para için akıllı kafayla devam eden Mercury’dir.

Venüs kariyer sektörünüzdeki son iki haftasına girerken Ay’ın burada olması, gerektiğinde profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün ateşlenmesini sağlamaktan daha fazlasını yapıyor. Hafta sonu Mars’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasından sadece bir gün sonra geri dönen Ay, savaşçı ve rekabetçi ruhunu tam da Venüs mümkün olduğu kadar çok potansiyeli çekmeye çalışırken yakalayabildi.


Akrep Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, ayda bir kez sizi her zaman finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlenmesi ve paketten çıkarılacak bilgilerin indirilmesiyle baş başa bırakacak bir şeydir. Bu seferki fark, hafta sonu Güneş geri döndüğünde Ay’ın burada olması ve güneş ışığının mali durumunuza ve para meselelerine kayması, bu durumun başından itibaren duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamasıdır.

Jüpiter iş sektörünüzden ayrıldıktan birkaç gün sonra Mars’ın kariyer sektörünüze geri dönmesi, size nefes almak için çok az zaman bıraktı. 12 aylık bir iş geliştirme ve genişleme arayışı biter bitmez, kariyer cephesinde yepyeni bir potansiyel dalgası açılıyor. Yönetici gezegeniniz Plüton’un iş/yaşam dengesi istemesine şaşmamalı.


Yay Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzde olması ve para gezegeni Venüs’ün burada son iki haftasına girmesi, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını ve önemli olduğunda duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamaktan daha fazlasını yapıyor. Bu, Venüs’ün finansal güveninizi besleme yeteneğini güçlendiriyor ve bu da, aynı zamanda Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu korurken finansal arzularınızı gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olabilir.

Güneş ve Ay, hafta sonu iş sektörünüzden ayrıldığında, size yalnızca çok fazla içgörü sağlamakla kalmadılar, aynı zamanda birçok ileri ivme ile Yeni Ay olarak aynı hizaya geldiler. Yine de Güneş gitmişken, Jüpiter’in 12 yıl sonra burada ilk tam haftası, geri çekilme şansı getiriyor ve özellikle Merkür doğrudan hareket halindeyken, ancak henüz hızlanmadı. Bu size, Güneş’in kısa ve Jüpiter’in uzun menzilli odağına geçerken geride durma şansı verir.


Oğlak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün finans sektörünüzden yalnızca iki hafta uzakta olduğunu değil, aynı zamanda iki yıldaki en uzun ziyaretinin başlangıcından itibaren bilmek, Mars’ın baştan eldivensiz girmesine izin veriyor. Bu yıl mali çitin bu tarafındaki ilk gezegensel aktiviteyi başlatan, Mars’ın hafta sonu geri dönüşüydü ve odağı mali çitin gelir tarafına odaklamak isteyen Plüton’dan bazı anlaşılır itirazlarla.

Hafta sonu Güneş geri döndüğünde Ay’ın iş sektörünüzde olması sayesinde, herhangi bir aciliyet olmadan sezgisel bir üstünlükle ilk haftasına geçme şansı var. Genellikle, Güneş ve Ay buluştuğunda bu bir Yeni Ay yaratmak için olacaktır, ancak bu, ikisi de hafta sonu iş sektörünüze dönmeden önce oldu ve burada bir Yeni Ay olarak bir araya gelmeden önce dört hafta daha geçecek. Bu size seçeneklerinizi keşfetmeniz için zaman verir.


Kova Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs buradaki son iki haftasına girerken Ay sadece iş sektörünüzde değil, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Satürn’e olan dostane yönü bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Bu, Venüs buradayken Ay’ın tek ziyareti, yalnızca içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda Venüs’ün iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu güçlendirme şansı da sunuyor.

Venüs buradaki son iki haftasına girerken Ay’ın iş sektörünüzde olması, içgüdülerinizin keskin olmasını ve aynı sayfada yürek ve içgüdüye sahip olmanızı sağlamaktan daha fazlasını yapıyor. Mars ayrıldıktan bir gün sonra geri dönmek, onun savaşçı ve rekabetçi ruhunu yakalamak için bir şans olsa da, bu aynı zamanda Venüs’ün etkisini artırmaya da yardımcı oluyor, bu daha çok neleri çekebileceğinizle ilgili ve buna para da dahil.


Balık Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in geçen hafta gelir sektörünüzden ayrılması, şans ve genişleme gezegeninin ayrıldığını görmüş olabilir, ancak yaratmak için 12 ay harcadığı etkiyi veya ivmeyi görmedi. Sonunda size bunun yarattığı gelir potansiyelinden yararlanmaya başlamanız için kaynakları veren, Mars’ın hafta sonu iş sektörünüze dönüşüydü. Paraya odaklanmak, yılın en yoğun aylarına girerken daha akıllıca çalışmayı da kolaylaştırabilir.

Hafta sonu iş sektörünüze döndüğünde Mars’ı karşılayan Plüton ile bir çarpışma ayrılıyor olsa da, yılın en yoğun aylarına girerken bu, iş şapkanızı ne zaman üzerinizde tutmanız gerektiğini bilme konusunda tam zamanında bir hatırlatma oldu. ne zaman çıkarmalı Normalde bu, Mars’ın görmezden geleceği bir şeydir, ancak savaş ve devrim gezegenleri arasındaki çatışmayı görmezden gelmek daha da zordur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.