Günlük Kariyer Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mayıs Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Güneş’in gelir sektörünüzden ayrılması ve önceki gün Ay’ın güneş ışığını gelir durumunuzdan, meselelerinizden ve seçeneklerinizden uzaklaştırıp Yeni Ay’ı sona erdirmekle kalmadı, aynı zamanda geri adım atmanıza da izin verdi. Merkür’ün yön değiştirmesinden bu yana yalnızca yedi gün ve Jüpiter’in geri adım atma ve hatta duraklama şansıyla geri dönmesinden bu yana beş gün geçti.

İster iş sektörünüzdeki son ayındaki Ceres, ister kariyer sektörünüze dönmesine üç haftadan az bir süre kalan Pluto olsun, ikisi de Jüpiter’in gelir sektörünüze yaptığı 12 aylık ziyaretinin ilk günlerinde yaşanan bir baskıdan faydalanıyor. Bunun gelir, iş ve kariyer cephelerindeki potansiyel açısından ima ettiği şey, yılın ikinci yarısında tamamen patlayacak.


Boğa Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün gelir sektörünüzden ayrılacak olsa da, Güneş ilk tam gününü kariyer sektörünüzdeki Pluto ile dostane bir açıda burada geçireceğinden, para için burnunuz keskindir ve önemli olduğunda duygusal olarak meşgulsünüz. Dün Güneş döndüğünde Ay buradaydı ve dört hafta içinde Yeni Ay olarak tam bir daire çizecek ve şimdi ile o zaman arasında köprünün altından çok su geçecek.

Pluto bugün kendini doğru zamanda yanlış yerde buluyor ve bir miktar baskı olsa da bunu motivasyona çevirecek destek de var. Tıpkı kariyer sektörünüzdeki son üç haftasında olan Pluto’nun, ev ve aile sektörünüzdeki ilk tam gününde Mars’ın baskısı altına girmesi gibi, gelir sektörünüzde Güneş’e karşı dostane bir görünüm zirveye ulaşır. Bu, iş/yaşam dengenizi teste tabi tutarken güneş ışığının para üzerinde olması daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracaktır.


İkizler Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars gelir sektörünüzden ayrıldıktan bir gün sonra, Ay tek ziyareti için geri dönerken, paranın gezegeni Venüs burada ve zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Ay, Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu yakalamak için zamanında geri dönerken, odak noktası sizin hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünden Venüs’ün çekim yasalarını kullanma tercihine kayarken, daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olma şansı sunar.

Mars’ın gelir sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, Venüs’e yalnızca Ay katılmakla kalmaz, aynı zamanda iş sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir açı, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç gün olacak olan süreci başlatır. İki aylık ziyareti boyunca Mars’a verilen desteğin aynısı, Venüs son günlerine girerken de görülüyor.


Yengeç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, iki yıl sonra gelir sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, finans sektörünüzdeki Plüton ile çatıştığında, savaş ve devrim gezegeni kafa kafaya gittiğinden, bu durum finansal çitin her iki tarafını da ateşliyor. Mars, bu yıl ilk kez mali çitin gelir tarafına odaklanmak için geri dönerken, Pluto onu çitin diğer tarafında tutmak için mücadele ediyor.

Jüpiter’in kariyer sektörünüzü terk etmesinden beş gün sonra, baskıyı kaldırıp gazı geri çektikten sonra, momentumu devam ettirmek için yerinde kalan gezegenler, Mars’ın gelir sektörünüze geri dönmesinden faydalanıyor. Mars, ilk tam gününde, odağı finansal çitin diğer tarafında tutmak isteyen Pluto’nun bir miktar geri tepmesiyle mücadele ediyor olabilir, ancak bu, profesyonel tanrılardan destek alırken savaşçı ruhunu ateşleyecektir. .


Aslan Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Güneş’in kariyer sektörünüzden ayrılması ve Ay’ın önceki gün çok fazla odaklanması ve gelir cephesindeki gezegenlere çok fazla destek sağlamasına rağmen, bugün sırasını finansal çitin diğer tarafında alıyor. Venüs buradayken, Ay’ın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir kısmına yaptığı tek ziyaret için dönüşü, önümüzdeki günlerde sadece para gezegeniyle aynı hizada olduğunu görmekle kalmayacak, aynı zamanda finans sektörünüzdeki her iki gezegen için de dostane bir görünüm oluşturacak. .

Yedi gün önce Merkür’ün kariyer sektörünüzde doğrudan dönüşünden bu yana, Jüpiter’in dönüşü, Yeni Ay, dün Güneş’in ayrılışı ve önceki gün Ay’ın ayrılışı dahil olmak üzere köprünün altından çok sular geçti. Şimdi, ilk kez nefesinizi tutma şansınız var ve Merkür üç hafta daha burada ve Jüpiter 12 aylık bir ziyarete sadece birkaç gün kala, her şeyi içinize çekerken duraklayın.


Başak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres gelecek ay gelir sektörünüze dönene kadar finansal çitin gelir tarafında hiçbir gezegensel aktivite olmayacak olsa da, Jüpiter artık finans sektörünüzde olmadığı için artık gelir artışı için alan var. Buna daha bir ay varken, Güneş’in kariyer sektörünüzdeki ilk tam gününü iş sektörünüzdeki Pluto ile dostane bir açıda geçirmesiyle, bu, gelecekteki gelir potansiyeli için iyiye işarettir.

Ay bugün kariyer sektörünüzden ayrılabilir, ancak Güneş’in ilk dolunay gününde profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirmenin yanı sıra, size dört hafta sonra Yeni Ay olarak geri döneceği sözünü veriyor. Bu aynı zamanda, iş sektörünüzde Güneş’in Plüton’la dostane yönü zirveye ulaşırken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı ve bir aylık ziyaretinin iyi bir başlangıç ​​yapmasını sağlayacaktır.


Terazi Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Güneş’in finans sektörünüzden ayrılması, güneş ışığını mali durumunuz ve para meselelerinizden uzaklaştırmış olabilir, ancak Ay’ın önceki gün size bıraktığı sezgisel avantajın yanı sıra, bu size güvenle ilerlemeniz için gereken netliği sağlar. . Doğrudan dönüşünden bir hafta sonra Merkür hala burada ve size Jüpiter’in yeni 12 aylık finansal büyüme ve genişleme arayışının ilk günlerinde yolunuzu bulmanız için gereken akıllı parayı veriyor.

Mars’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, Ay sadece bugün değil, savaşçı ve rekabetçi ruhunu yakalamak ve aynı zamanda siz daha az kavgacı bir aşamaya geçerken uyum sağlamak için tam zamanında geri dönüyor. Bu, Venüs buradayken ve önümüzdeki birkaç gün içinde Ay’ın tek ziyareti olacak ve bir kez daha gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getirecek, bu size kalbinizin ve içgüdülerinizin söylediklerini daha iyi okumanızı sağlayacak. Sen.


Akrep Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay bugün finans sektörünüzden ayrılacak olsa da, Güneş ilk tam gününü burada geçirirken bu, finansal içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün ateşlenmesini ve baştan itibaren duygusal olarak meşgul olmanızı sağladı. Ay’ın Yeni Ay olarak dört hafta içinde tam daire içine girmesi, ancak şimdi ile o zaman arasındaki köprünün altından çok su geçmesi nedeniyle, bu, güvenle ve açık fikirli bir şekilde ilerlemenizi sağlar.

Mars’ın kariyer sektörünüzdeki ilk tam günü, ev ve aile sektörünüzdeki Plüton ile bir çatışmayla gölgelenirken, bu sizin yararınıza olabilecek bir şeydir. Savaş ve devrim gezegenleri arasındaki bir çatışma dikkatinizi çekecek, ancak Jüpiter’in iş sektörünüze yaptığı 12 aylık ziyaretten sadece beş gün sonra Mars geri dönüp kariyer cephesinde bazı şeyleri ateşlemeye başladığında, bu doğru iş/yaşam dengesi hatırlatıcısıdır. doğru zamanda.


Yay Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra Ay, onun finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu yakalamak için zamanında geri dönerken aynı zamanda finansal güveninizi artırmaya ve finansal olarak istediğiniz şeyin kalbine ulaşmaya daha fazla odaklanmaya başlayan Venüs’ü yakalar. . Bu, paranın gezegeni Venüs buradayken Ay’ın tek ziyaretidir ve kalbinizi ve içgüdülerinizi aynı sayfaya koyarken finansal içgüdülerinizi keskinleştirme şansı sunar.

Merkür’ün doğrudan dönüşünün iş cephesindeki frenleri bırakmasından bu yana yedi gün içinde çok şey oldu. Jüpiter’in döndüğü o sırada Yeni Ay oldu, Güneş daha dün ayrıldı ve Ay da önceki gün. 12 aylık bir iş geliştirme ve genişleme arayışının sadece beş günü ve Merkür’ün üç hafta daha burada olması, size duraklama ve her şeyi özümseme şansı verir. Sahip olduğunuz tek şey zamandır.


Oğlak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finans sektörünüzde ilk tam gününü gelir sektörünüzdeki Plüton ile çatışarak geçirirken, onlar savaş ve devrim gezegenleri olduklarından, bu ikisinin de gelişeceği bir şeydir. Pluto’nun iş sektörünüzdeki ilk tam gününde Güneş’le dost bir açıda olmasına yardımcı olur ve finansal çitin her iki tarafına da enerji verirken herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürmeyi kolaylaştırır.

Ay bugün iş sektörünüzü terk edebilir, ancak burada, dün Güneş geri döndüğünde, başından beri duygusal ve sezgisel olarak meşgul olduğunuz anlamına gelir. Bu size, geri çekilmeden önce gelir sektörünüzdeki son haftalarında olan Güneş ve Plüton arasındaki dostane bir yönü daha iyi okumanızı sağlıyor. Bu, Ay’ın iki gün önce geri döndüğünde oluşturduğu açının aynısı, Güneş gelir ve iş konularına daha fazla ışık tutuyor.


Kova Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars iş sektörünüzden ayrıldıktan bir gün sonra Ay, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu etkilerle geri dönüyor. Bu, para gezegeni Venüs buradayken Ay’ın tek ziyareti ve bununla birlikte iş ve iş meselelerini kazançlı bir yöne yönlendirme görevine daha fazla odaklanma şansı. İş ve kariyer cephelerindeki güçlere dostça bir bakış açısı, bu görevi çok daha kolaylaştıracaktır.

Mars’ın iş sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, Ay’ın bugün dönüşü sadece onun savaşçı ve rekabetçi ruhunu yakalama şansı değil, aynı zamanda işler vites değiştirirken kontrol etme şansı da sunuyor. Bu, Venüs buradayken Ay’ın tek ziyareti ve Mars’ın bir şeylerin gerçekleşmesi için savaşmaya daha fazla odaklandığı yerde, Ay’ın sezgisel kenarının daha kolay dokunulmasını sağlayacak çekim yasalarını kullanmayı tercih ediyor.


Balık Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in gelir sektörünüzden ayrılmasından sadece beş gün sonra ve gezegenler ivmeyi devam ettirirken, Mars’ın çalışma sektörünüzdeki ilk tam günü nihayet size bunu destekleyecek bir şeyler veriyor. Bu yıl iş cephesindeki ilk gezegensel aktivite, Jüpiter’in son 12 ayda yarattığı gelir potansiyelini ortaya çıkarmaya yardımcı olurken, gelir sektörünüzdeki gezegenlere uzun vadede destek sağlayacaktır.

Mars, iki yıl sonra iş sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, bu profesyonel yılın tüm dinamikleri değişti. Bu yıl iki profesyonel evinizden birine ulaşacak ilk gezegenin Mars olması, olayların yavaş yavaş gevşemeyeceği anlamına gelir. Yine de Mars, 2023’ün en yoğun aylarını başlatırken, haritanızın nostaljik ve düşünceli bir bölümünde Plüton’la çarpışma, hızınızı artırmanız için bir hatırlatmadır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.