Günlük Kariyer Burç Yorumları 21 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mayıs Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yalnızca gelir sektörünüzü terk etmekle kalmayıp aynı zamanda sürekli bir ivme yaratan bir Yeni Ay’ı tamamlamasından bir gün sonra, Güneş de ayrılır. Bu, güneş ışığını gelir durumunuzdan uzaklaştıracak ve önemlidir, ancak Jüpiter’in buradaki ilk hafta sonu yeni bir çağ başlatırken. Yıllık güncellemeniz sona erdiğinde, 12 aylık bir gelir artışı ve genişleme arayışı başlar ve Güneş ve Ay sayesinde, güvenle ilerlemek için gereken her şeyle birlikte.


Boğa Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüze geri dönmesi sayesinde para için burnunuz keskin ve bugün Güneş geri dönerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Bu, her yıl güneş ışığının gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize kayacağı noktadır, ancak bu sefer köprünün altından çoktan geçmiş olan büyük miktardaki suyu ve çekmeniz gereken kaynakları ortaya çıkaracaktır.


İkizler Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, gelir sektörünüze iki yıl daha geri dönmeyecek olsa da, bugün ayrılırken, iki aylık ziyaretinin gerçek etkisi henüz hissedilmedi. Paranın gezegeni Venüs, sadece 12 gün daha kalmakla kalmıyor, aynı zamanda Mars’ın cam tavanlara, barikatlara ve bariyerlere karşı savaşı, gerçek veya hayali, bunun yolunu açtığı şeyi kullanma işini sona erdirirken başlıyor. Bütün bunlar, güneş spot ışığını gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize çevirmeniz nedeniyle Güneş’e bir ay kala.


Yengeç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneşin, güneş ışığını gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize çevirmesinden iki ay önce ve geçen Ağustos ayında ayrıldığından beri gelir sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığından, Mars’ın bugün dönüşü oyunun kurallarını değiştirecek. Mars, yalnızca dokuz ay içinde veya 2023’ün en kazançlı aylarında finansal çitin gelir tarafındaki ilk gezegensel aktiviteye başlamak için değil, aynı zamanda hak ettiğiniz şey için savaşmaya başlama dürtüsüyle de geri dönüyor.


Aslan Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı Jüpiter’in kariyer sektörünüzdeki ilk hafta sonunu geçirmesi gibi, dün Ay’ın ayrılışı ve bugün Güneş’in ayrılışı, fırlatılan bir uzay gemisini yörüngeye sokmak için gereken itici roketlere benziyor. Yine de Jüpiter devralırken, gelir sektörünüzde cüce gezegen Ceres’e sahip olması ve son birkaç gündür onun Ay’a olan dostane yönü, bu yeni bölüme yalnızca paranın nerede olduğunu değil, aynı zamanda gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz.


Başak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde sadece Jüpiter ile başlayan değil, aynı zamanda finansal içgüdülerinizin keskin olmasını ve onun son günlerinde duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için Ay’ın geri dönmesiyle başlayan bir hafta, her ikisinin de gitmesiyle sona erer. Cüce gezegen Ceres’in mali çitin gelir tarafına geçişe başlamak için gelir sektörünüze dönmesi bir ay daha alacak ve size yarım kalmış işleri halletmek ve finansal olarak ileriye dönük yolunuzu sağlamlaştırmak için gezegenlerin açık kalmasıyla birlikte çalışmanız için bir ay veriyor. .


Terazi Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması sayesinde, bugün Güneş’in ayrılması ve Jüpiter’in yönetimi devralması nedeniyle finansal içgüdüleriniz keskin olmakla kalmayıp, Yeni Ay’ın yarattığı ivmeden yararlanmaya devam edeceksiniz. Yıllık finansal incelemeniz sona ererken, Jüpiter’in finans sektörünüzdeki ilk hafta sonu, yeni bir bölümün başlangıcıdır ve şimdiye kadarki her şey sizi finansal büyüme ve genişleme için güçlü bir yılın başlangıç ​​çizgisine götürür.


Akrep Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün dönüşü sayesinde, finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ateşleniyor ve bugün Güneş geri dönerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Bu, her mali yılda güneş ışığının mali durumunuza ve para meselelerinize kaydığı noktadır, ancak nadiren köprünün altından çok fazla su geçmişken veya kaynaklar, tarih ve kararlılıkla mali gücünüzü geri almanız gerekir. başından beri.


Yay Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde iki ay geçirdikten ve tipik altı haftalık ziyaretinden iki hafta daha uzun süre sonra, Mars bugün ayrılıyor, ancak finansal tutkularını ve savaşma ruhunu Venüs’ün emin ellerine bırakmadan. Son 12 gününe girerken ve paranın gezegeni olarak Venüs, yalnızca mali gücünüzü canlı olarak geri almak için mücadeleyi sürdürmekle kalmıyor, aynı zamanda Mars’ın aşabildiği gerçek veya hayali barikatları ve engelleri de kullanıyor. .


Oğlak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Başından beri sergilenen finansal tutkuları ve mücadeleci ruhuyla Mars’ın finans sektörünüze sessizce kaymasının hiçbir yolu yoktu. Bu, kozmosun savaşçı gezegeni iki yıl sonra ilk ziyareti için geri döndüğünde sonunda hissedilecek olsa da, her şeyi en başından ateşleyecek olan şey, gelir sektörünüzdeki Plüton ile bir çatışmadır. Savaş ve devrim gezegenleri çatışırken bu, mali çitin her iki tarafını da ateşleyecektir.


Kova Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Satürn önümüzdeki ay gelir sektörünüzdeki geri dönüşünden önce yavaşlıyor, cüce gezegen Ceres son birkaç gün içinde Jüpiter’in ve hem Güneş hem de Ay’ın desteğiyle finans sektörünüzdeki son ayına giriyor. . Aciliyette bir düşüş olsa da, her iki cephedeki ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz daha şeffaf hale geldikçe ve para girişi ile çıkışı arasındaki rekabet hafifledikçe, finansal çitin her iki tarafında da güven artışı olacaktır.


Balık Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde Jüpiter ile başlayan ve Ay’ın para için burnunuzu keskinleştirmek için geri dönmesi ve onun son günlerinde duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızla başlayan bir hafta, her ikisinin de gitmesiyle sona erer. Yine de, gezegenler yeniden gruplanırken ve büyük miktarda gelir potansiyeli ve biriktirilmiş momentumla, Mars’ın bugün iş sektörünüze dönüşü, bundan yararlanmaya başlamak için bir şans.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.