Günlük Kariyer Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mayıs Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın son saatlerinde ve Güneş’in gelir sektörünüzdeki son tam gününde, devam eden etkileri olabilecek bir Yeni Ay yaratmak için hizalandılar. Bu, Güneş’in bir aylık ziyareti sırasında her zaman bir noktada düşecek olan ve yeni başlangıçlar için ideal olan ileri ivmeyi yaratabilen bir Yeni Ay’dır. Bununla birlikte, Jüpiter’in dönüşünden üç gün sonra, bu, gelir artışı ve on yıldan fazla bir süredir genişleme için en büyük yılınızı veriyor.

Gelir sektörünüzdeki bir Yeni Ay, tam da Güneş buradaki son tam gününe ulaşırken rotasını sürdürürken ve Pluto gelecek ay kariyer sektörünüze döndüğünde çoktan gitmiş olacakken, bunun tetiklemeye yardımcı olduğu şey hala yolunda ilerliyor olacak. Ay’ın ayrılışı, gelir ve iş cephelerinde olumlu ve güçlendirici birkaç günü tamamlarken, bu, bu profesyonel yılın geri kalanının faydalanacağı bir şey.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Güneş’in gelir sektörünüze dönüşüne giden yolda, Ay’ın bugün dönüşü, baştan para için burnunuzun keskin olmasını sağlamak için bir şanstır. Bu aynı zamanda, Venüs’ün 12 gün önce gelir sektörünüzden ayrıldığında sizde bıraktığı arzu ve beklentileri güçlendirmeye yardımcı olurken, aynı zamanda o zamandan beri gelişen kararlılık duygusunu daha iyi okumanızı sağlıyor. Güneş ışığı gelir durumunuza, meselelere ve seçeneklere bile kaymadan önce, güven duymanız için bir neden vardır.

Mars’ın sadece ev ve aile sektörünüze dönmesinden değil, aynı zamanda kariyer sektörünüzde Plüton ile doğrudan karşıt konuma geçmesinden bir gün önce, Ay tam zamanında gelir sektörünüze geri dönüyor. Önümüzdeki birkaç gün, iş/yaşam dengenizi teste tabi tutabilir, ancak Ay, yarın da aynısını yapması nedeniyle Plüton ve Güneş ile dostane bir açı oluşturduğundan, paranın nerede olduğu duygusu, daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracaktır.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki son tam gününde Mars, sizi hak ettiğiniz şey için savaşmaya teşvik ettiğinden eldivenlerini çıkarıyor, ancak bunun bazen getirebileceği aciliyet olmadan. Para gezegeni Venüs’ün yerinde kalması ve yılın potansiyel olarak en kazançlı haftalarından bazılarının hâlâ önünüzde olması yerine, Mars son saatlerini ister gerçek ister hayali olsun, cam tavanlara, barikatlara ve bariyerlere savaş ilan etmek için kullanıyor.

Gelir cephesindeki Mars ile kariyer cephesindeki Neptün arasında dostane bir açıyla başlayan ve iş cephesinde hâlâ yolunda giden bir Dolunay’ın etkisiyle başlayan bir hafta, kozmosun savaşçı gezegeni, hayatınızdaki son dolu gününe ulaşıyor. gelir sektörü. Mars, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olayları alevlendirmekten sorumluydu, ancak Venüs şimdiden ivmeyi devam ettirerek onun yerine geçmeye hazır.


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşü ve finans sektörünüzdeki Plüton’un dostça yönü, Mart ayında dönüşünden bu yana her dört haftada bir finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü körüklemek için bir şans oldu. Mars’ın yarın gelir sektörünüze dönmesi ve bunun mali çitin her iki tarafını da nasıl enerjilendireceği öncesinde, zamanlama bundan daha iyi olamazdı.

Jüpiter’in kariyer sektörünüzden ayrılmasından üç gün sonra, işler yoluna girmeye ve daha yönetilebilir ve istikrarlı bir hıza geri dönmeye devam ederken, odak daha çok paranın olduğu yere kaymak üzere. 2023’ün en kazançlı aylarını başlatmakla kalmayacak, aynı zamanda kariyer sektörünüzdeki geri kalan gezegenlerle yakın işbirliği içinde çalışacak ve zaten kazandığı ivmeyi bir şekilde sırtına yükleyecek olan, yarın Mars’ın gelir sektörünüze dönüşüdür. onların yerine ağır işi yapacaktır.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bir yandan, Ay’ın bugün kariyer evinizden ayrılması, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirirken, Güneş son tam gününü yaşarken, gezegenlerin gelir cephesindeki dostane bir yönü size güven duygusu veriyor. her iki cephede. Yine de bir Yeni Ay olarak ve şanslı Jüpiter’in dönüşünden sadece birkaç gün sonra, bu size nelerin mümkün olduğuna dair yepyeni bir fikir veriyor.

Ay’ın son saatlerinde ve Güneş’in kariyer sektörünüzdeki son tam gününde, devam eden etkileri olacak bir Yeni Ay yaratmak için hizalanacaklar. Bu, Güneş’in bir aylık ziyareti sırasında her zaman bir noktada düşecek olan sıradan Yeni Ay olsa da, bu nedenle her yıl bu zamanlar, Jüpiter’in dönüşünden üç gün sonra, bu, on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınız için kanat açıyor. .


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in finans sektörünüzden ayrılmasından üç gün sonra ve Ay’ın iki gün önce ayrılmasıyla, her şeyin yoluna girmesi için ve aynı zamanda bir bilgi indirme paketini açmaya başlamanız için de zaman oldu. Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme için 12 aylık baskısı sona ermiş olabilir, ancak asıl yolculuk daha yeni başladı, ancak odak noktanız uzun oyuna kaydıkça işler vites küçülttü.

Kendi başına, Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü ve iş sektörünüzdeki Plüton’a dostça yaklaşması, bunu anında iş ve kariyer konuları için iyi bir gün haline getiriyor. Ancak, Venüs’ün ayrılmasından 12 gün sonra geri döndüğünüzde ve yarın Güneş’in kariyer sektörünüze dönmesiyle, bu, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve belirleyici olabilecek birkaç güne geçmeye hazırlanırken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için bir şanstır. hem iş hem de kariyer cephelerinde.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın son saatlerinde ve Güneş’in finans sektörünüzdeki son tam gününde hizalanmaları, bu mali yılın dinamiklerinde büyük bir değişimi kucaklamanıza izin veren bir Yeni Ay yaratıyor. Ay bugün ve Güneş yarın ayrılabilir, ancak Jüpiter’in dönüşünden üç gün sonra, finansal büyüme ve genişleme için bu 12 aylık baskıya yeni başladınız. Bu mali yıl ikinci rüzgarını yakalarken, para meselelerine yeşil ışık yakılıyor.

Mars, kariyer sektörünüzdeki son tam gününe iki yıl daha ulaşmakla kalmadı, aynı zamanda Venüs ile beş yıl daha burada son tam gününe ulaştı. Venüs ve Mars her zaman bir takım olarak iyi çalışacak ve bu size savaşçı ve rekabetçi ruhunuza hitap eden herhangi bir şeye kendinizi verme konusunda güven veriyor, onun yalnızca ivmeyi sürdürmekle kalmayıp tüm potansiyeli kullanmak için de devam edeceğini biliyor. .


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Güneş’in finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, Ay’ın bugün dönüşü, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını ve baştan duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için bir şanstır. Ay, bağlılık kraliçesi olarak 12 gün önce ayrıldıktan sonra Venüs’ün arzularını canlı tutan asteroit Juno ile hizalanırken, bu aynı zamanda büyüyen bir kararlılık duygusunu güçlendirecek.

Jüpiter’in yalnızca iş sektörünüzü terk etmekle kalmayıp aynı zamanda iş büyütme ve genişleme için 12 aylık bir baskıyı sona erdirmesinden üç gün sonra, Mars, iki yıldır kariyer sektörünüze ilk ziyaretinden sadece 24 saat uzakta. Bu size bir dalga ile bir sonraki dalga arasında nefesinizi tutmanız için fazla zaman vermez, bu da profesyonel yıl vites değiştirmeden önce Mars’ın son tam gününü haritanızın maceralı bir bölümünde kucaklamanızı önemli hale getirir.


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finans sektörünüzdeki son tam gününe henüz ulaşmadı, aynı zamanda burada Venüs ile beş yıl daha geçireceği son tam gününe ulaştı. Venüs her yıl ve Mars iki yılda bir dönmeye devam ederken, para ve savaş gezegenlerinin burada tekrar bir araya gelmesi beş yıl daha sürecek. Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu kucaklama ihtiyacının yanı sıra, bu size aşabileceği barikatlar veya engeller ne olursa olsun, Venüs’ün yararlanmaya devam edeceğini bilme güvenini verir.

Ay’ın son saatlerinde ve Güneş’in iş sektörünüzdeki son tam gününde, iş ve iş meselelerine, bunu yeni başlangıçlar için iyi bir zaman yapan türden bir arka rüzgar vermekten daha fazlasını yapacak bir Yeni Ay yaratmak için hizalanırlar. Bu, Güneş’in bir aylık ziyareti sırasında her zaman bir noktada düşecek olan sıradan Yeni Ay’dır, ancak Jüpiter’in dönüşünden üç gün sonra, bu aynı zamanda ona iş büyümesi ve genişleme kanatları için yeni 12 aylık arayışını veriyor.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Mars’ın finans sektörünüze dönmesinden bir gün önce, bu mali yılı sarsacak ve bu yıl gelir sektörünüzden geçen Plüton veya başka herhangi bir gezegen için ilk rekabeti getirecek, Ay güven artışıyla yardımcı oluyor. Ay’ın iş sektörünüze dönüşü ve Pluto’nun dostane yönü, bunu gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün yapmaktan daha fazlasını yapacaktır.

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü aylık bir olay olabilir ve her dört haftada bir iş ve işle ilgili konularda daha iyi bir okuma yapma şansı olabilir, bunu önemli kılan zamanlamadır. Yarın Güneş’in dönüşünden önce bu, sizin en başından duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlarken, Venüs’ün ayrılmasından 12 gün sonra bu, ayrıldığından beri onun arzuları ve beklentileri etrafında oluşan bir kararlılık duygusunu güçlendirecektir.


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finansal cephede gezegenlerle dostane ilişkiler içinde olan bir Yeni Ay, rotasını sürdürürken, başlayan haftadan sonra yıldızların finansal çitin gelir tarafını tercih etmesiyle çemberi tamamlıyor. Haftanın başında gelir ve para konuları arasındaki bir çatışma bile motivasyona dönüşürken, gelen para ile giden para arasındaki denge konusunda sizi daha bilinçli hale getirdi.

Mars sadece iş sektörünüzdeki son tam gününe değil, aynı zamanda burada Venüs ile son tam gününe beş yıl daha ulaştı. Aynı zamanda Venüs’ün burada olması, kalbinize ses verirken, çalışma tutkularını, mücadeleci ve rekabetçi ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir veriyor. Bu aynı zamanda Mars’ı, Venüs’ün diğer taraftaki potansiyelden yararlanmak için devam edeceğini bilerek, gerçek veya hayali barikatları ve engelleri aşmaya daha fazla odaklanması için serbest bırakır.


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzden Jüpiter’in ayrılması ve yarım kalmış işleri halletmek için burada kalan Ay’ın iki gün önce ayrılmasıyla, işler sadece daha sakinleşmekle kalmadı, aynı zamanda bir bilgi indirme paketini açmaya da başladınız. Her şey düzelirken, net olan tek şey bir istikrar duygusudur. Hala gelir sektörünüzdeki gezegenler, artık büyük değişiklikler olmadan, ancak yarın iş sektörünüze döndüğünde Mars’ın yararlanabileceği büyük miktarda kullanılmayan gelir potansiyeli ile burada kalacak.

Mars yarın iş sektörünüze döndüğünde bu, bu yıl ilk kez iş cephesinde işleri alevlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda 2023’ün en yoğun aylarının başlangıcı olacak. Bu yıl şimdiye kadar bu, beklediğiniz bir şeydi, ancak işlerin ne kadar yoğun olabileceğine hazırlıklı olmadığınızdan, işinize şapka çıkarmamak için bu son şansı bir beş ay daha değerlendirmeniz gerekiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.