Günlük Kariyer Burç Yorumları 2 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Mayıs Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Yengeç Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüze döndükten sadece altı buçuk hafta sonra Plüton bugün burada geri hareket ediyor, bu, değişim ve devrim gezegeninin U dönüşü yaptığını ve altı haftalık geri dönüş yolculuğuna yeniden başladığını görecek bir şey. Bu, mali durumunuza ve para meselelerinize hala odaklanıyor, ancak gelecekten çok geçmişe bakma şansı var. Mars’ın gelir sektörünüze üç haftadan daha kısa bir süre kala, para tanrıları odak noktalarını finansal çitin diğer tarafına kaydırmaya hazırlanıyor.

Herhangi bir şeyin doğrudan eve taşınması, sizi çizgiyi aşmak için o içsel gücü bulmak için derine inmek zorunda kaldığınızı görebilir ve özellikle kariyer sektörünüzde yaklaşık 12 ay geçirdikten sonra, Jüpiter’in burada geçirdiği süre bir maraton oldu. Önümüzdeki birkaç gün zorlu bir mücadele gibi gelebilir, ancak bu sadece Ay’ın kendinizi geri itmesi ve özellikle de çalışma haftasının kalbinde hızınızı artırmanızı istemesidir.


Aslan Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzdeki son saatlerinde, bugün Güneş ve Merkür kariyer sektörünüzde aynı hizaya gelecek. Ay’ın her iki düne de dostane yönü, yalnızca iş cephesinde yıldızlar sıralanırken size paranın nerede olduğu konusunda bir fikir vermekle kalmıyor, aynı zamanda iş cephesinde işler nereye giderse paranın da onu takip edeceğinden emin olmak için daha iyi bir şans veriyor.

Bugün kariyer sektörünüzde Güneş ve Merkür hizalanırken, bu sadece Güneş’in şeffaflığı ve Merkür’ün entelektüel anlayışlı kenarının bir araya gelmesinden daha fazlasıdır. Güneş ileri hareket ederken ve Merkür geri hareket ederken, yolları kesiştiği için bu yalnızca çok daha fazla zihinsel netlik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda nereye gittiğinize ve nerede olduğunuza dair içgörü sağlar.


Başak Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay sadece kariyer sektörünüzdeki paranın gezegeni Venüs’ün kalbindeki gelir sektörünüze geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda iş sektörünüzdeki Plüton’un geri dönüşünden sadece birkaç saat sonra döner. Bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun bugün kariyer sektörünüzde Venüs’e katılmasıyla, bu, çalışma haftasının kalbinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin bir araya geldiğini görecek.

İş sektörünüzde geçen altı haftadan biraz daha uzun bir süre sonra, Plüton bugün geri hareketine giriyor ve altı haftalık yolculuğuna yeniden başlıyor. Bu, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno’nun kariyer sektörünüzdeki son haftasında Venüs’e katılmasıyla gelir, bu sürekliliği sağlayacak bir şeydir. Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü başka bir boyut katıyor, para için burnunuzu keskinleştirirken gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeyleri bir araya getirmeye yardımcı oluyor.


Terazi Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün her ikisine de dostça bir açı oluşturan Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne yaptığı aylık ziyaretini tamamlıyor. Bu, yalnızca finansal cephede değil, aynı zamanda nerede olduğunuz ve nereye gideceğiniz açısından da işler daha net hale geldikçe, sizi finansal güveniniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüz ile baş başa bırakır.

Bugün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmından ayrılmadan önce Ay, Neptün ile çatışacak, bu, onun 2012’de iş sektörünüze dönmesinden bu yana dört haftada bir yaptığı bir şey. iş şapkanızı ve test için ne zaman çıkaracağınızı açık tutun, ancak gölgede kalan bir Dolunay’ın gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi harekete geçirmesine sadece birkaç gün kala gelir.


Akrep Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı paranın gezegeni Venüs’ün finans sektörünüzde geçen hafta ona ulaşmasıyla kalmayıp, bağlılık kraliçesi asteroit Juno’nun da ona katılmasıyla, Ay bugün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne geri dönüyor. Bu, tıpkı Juno’nun Venüs’ün finansal arzularını çözüme dönüştürme kararlılığıyla geri dönmesi gibi, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şeydir.

Ay, Jüpiter iş sektörünüzü terk etmeden önce haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına son ziyareti için bugün geri dönüyor ve zamanlama daha iyi olamazdı. Bu, çalışma haftasının kalbinde Ay ve Jüpiter’in çatıştığını görecek ve ayrılmaya sadece haftalar kaldı, bu, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve en yoğun noktada test için ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi gösterecek. herhangi bir hafta, ancak bu profesyonel yılın en belirleyici haftalarından bazılarına girerken.


Yay Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

2008’den beri bulunduğu gelir sektörünüzden ayrıldıktan sadece altı hafta sonra, Pluto bugün geri hareketine giriyor ve altı haftalık geri dönüş yolculuğuna başlıyor. Bu, kapıların asla kapanmadığı ve Pluto’nun ayrıldığından beri artan gelir potansiyeline yakında yeniden erişebileceği anlamına gelir. O zamana kadar, bu, Mars ve Venüs’e gelecek hafta finans sektörünüzde ona katıldığında, ihtiyaç duydukları tüm ilgiyi önce para konularına vermeleri için bir şans veriyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzdeki son saatlerinde ve her ikisiyle de dostane bir görünüm oluşturduktan sonra, bugün Güneş ve Merkür iş sektörünüzde aynı hizaya geliyor. Profesyonel içgüdülerinizin keskin olması ve duygusal ve sezgisel olarak kendinizi meşgul hissetmeniz ile bu kitap, bunun iş ve iş meselelerine ve özellikle de nereye gittiğiniz ve nerede bulunduğunuza ilişkin getirdiği netliği daha iyi okumanızı sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde geçen altı haftadan biraz daha uzun bir süre sonra, Pluto bugün yalnızca geri hareket etmekle kalmıyor, aynı zamanda altı haftalık bir geri dönüş yolculuğuna başlıyor. O zamana kadar, bu, Ay’ın sadece kariyer sektörünüze değil, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs’ün kalbinde, iş sektörünüzdeki son haftasında dönmesi gibi, geçmişe ve kullanılmayan gelir potansiyeline kapıları açar.

Bugün sadece kariyer sektörünüze dönerek, Ay profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün ateşlenmesini ve çalışma haftasının kalbine duygusal ve sezgisel olarak katılmanızı sağlayacaktır. Bununla birlikte, gelir sektörünüzde Plüton gerilemeye dönerken ve asteroit Juno iş sektörünüzde son haftasında Venüs’e katılırken geri dönmek, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işler bir araya gelirken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.


Kova Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gerçek güç dengesinin mali çitin gelir tarafında olduğunu ve bunun, haftanın ilerleyen saatlerinde kariyer cephesinde gölgede kalan Dolunaydan daha fazla destek alacağını bilen Ay, mali durumunuzda son saatlerini yapmak için çalışıyor. sektör sayısı Bu sadece finansal durumunuza ve para meselelerinize odaklanmak değil, aynı zamanda sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemekle ilgili bir şeydir.

Ay’ın bugün haritanızın maceralı bir bölümüne dönmesi, çalışma haftasının ortasında burada olacağı anlamına gelse de, bu maceralı ay titreşimlerinin zamanlaması bundan daha iyi olamazdı. Bu, kariyer sektörünüzde, haftanın ilerleyen saatlerinde sadece gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji vermekle kalmayacak, aynı zamanda gerçek bir joker karakter olabilecek, gölgede kalan bir Dolunay öncesinde aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir. O zamana kadar, dikkati dağıtabilecek her şey, aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir.


Balık Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece finansal çitin gelir tarafında değil, Jüpiter gelir sektörünüzdeki son haftalarında olduğu için artan yoğunlukta tüm gezegensel aktivite ile, Ay’ın bugün finansal sektörünüze dönüşü, dünyanın diğer tarafını vermek için bir şans. finansal çit biraz fazla ilgiye ihtiyaç duyuyordu. Bu, önümüzdeki günlerde para gezegeni Venüs’ün dostane bir yönü sayesinde finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir.

Ay hafta sonu iş sektörünüzden ayrıldığında, bu size yalnızca iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma sunmakla kalmadı, aynı zamanda şimdi anlam kazanmaya başlayan bilgileri indirme olanağı da sağladı. Bilinçaltınız hala bu bilgiyi açıp işledikten sonra yüzeye gönderirken, bu, şeyleri fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmeyi önemli hale getirir.


Koç Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Her ikisine de dostça bir açı oluşturduktan bir gün sonra ve Ay bugün iş sektörünüzden ayrılmadan hemen önce, Güneş ve Merkür gelir sektörünüzde aynı hizaya geliyor. Merkür geri hareket halindeyken, aynı yol üzerinde ileri doğru hareket eden Güneş ile yolları kesiştiği için zaten çaprazlanmış olan zemin üzerinde geri gidiyor. Güneş’in şeffaflığı ve Merkür’ün para için akıllı kafası bir araya geldikçe, nerede olduğunuzu ve nereye gittiğinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

İş sektörünüzde Ay’ın son saatleri, parmağınızı nabzınızda ve kulağınızı yerde tutmanız gereken, ancak hiçbir şeyi fazla düşünmeden en çok ihtiyaç duyduğunuz zamandır. Bu, bilinçaltınızın daha sonra paketinden çıkarabileceğiniz ve işleyebileceğiniz gelir, iş ve kariyer cephelerinden birçok bilgiyi indirmesine izin veriyor. Yine de bunu yapmadan önce bile şüphe götürmez bir heyecan ve beklenti duygusu var.


Boğa Burcu

2 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşünün zamanlaması, çalışma haftasının kalbinde iş ve iş meseleleri hakkında size sezgisel bir okuma sunarak her zaman iyi bir haber olacaktı. Bununla birlikte, bu herhangi bir hafta değil, paranın gezegeni Venüs gelir sektörünüzdeki son hafta ve tam ona asteroit Juno ve onun arzuları kararlara dönüştürme kararlılığı katıldığı sırada geliyor.

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Plüton’un kariyer sektörünüzde geri gitmesi ve asteroit Juno’nun gelir sektörünüzde Venüs’e katılmasıyla Ay’ın iş sektörünüze aylık ziyareti için geri dönmesidir. Bu, sıradan bir aylık ziyarettir, ancak zamanlama size gelir, iş ve kariyer cephelerinde ve çalışma haftasının tam kalbinde gelişen gelişmelere dair bir pencere açacaktır.


İkizler Burcu

2 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüzdeki Mars’a katılmasına sadece altı gün uzaklıkta olmasıyla, güven için nedenler var ve özellikle de aralarındaki para ve savaş gezegenlerinin erişmenize yardımcı olabileceği gelir potansiyeli söz konusu olduğunda. Bununla birlikte, şimdi ve o zaman arasında çalışma sektörünüzde gölgede kalan bir Dolunay ile, profesyonel tanrılar hala bazı joker karakterler tutarken, bekle ve gör yaklaşımını da karşılayabilirsiniz.

Haftanın ilerleyen saatlerinde iş sektörünüzde gölgede kalacak bir Dolunay’ın gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji verme gücüne sahip olacağını bilerek, geride durmayı göze alabilirsiniz. Özellikle tutulmalar, daha fazla seçeneği açığa çıkaran joker karakterler olabileceğinden. Hayatın çitinin eğlenceli, yaratıcı ve maceracı tarafı dikkatinizi çektiğinden, işinizi korumakta zorlanıyorsanız, onunla savaşmak yerine kucaklayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.