Günlük Kariyer Burç Yorumları 19 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Mayıs Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finali ve Jüpiter’in buradaki ilk günleri sırasında Ay’ın gelir sektörünüzde olması yeterli bir avantajdır, ancak bu, işleri ileriye taşımak için birleşik bir itişi harekete geçiren bir Yeni Ay’a doğru ilerliyor. Yeni Ay, her zaman yeni başlangıçlar için bir zamandır, ancak gelir artışı ve on yıldan fazla bir süredir genişleme açısından en büyük yılınıza geçtiğinizde gelir.

Gelir cephesinde güçlü bir yıla yeşil ışık yakacak olan Yeni Ay’a giden yolda, Ay iş sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e dostça bir açı yapıyor. Bir yandan, bu, bunu gelir ve meseleler için iyi bir şey ve bu Yeni Ay’ın ardından iş potansiyelinin süpürülmesi için bir fırsat haline getiriyor, ancak diğer yandan, gelir artışı ve genişleme için büyük bir yıla girerken, bu iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi hatırlatır.


Boğa Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu sefer daha da fazlası, Ay sadece yarın geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda Güneş bir gün sonra döndüğünde para için burnunuzu keskinleştirme şansıyla.

Pluto, kariyer cephesinde zaten kapsanan yerden geriye doğru giderken zar zor hareket ederken, bu gözlemlemek için zaman veriyor. Geri döndükten sadece üç ay sonra bu, Pluto’nun önümüzdeki ay geri hareket ettiğini görecek, ancak Ocak ayında 20 yıllık bir ziyarete başlamak için geri dönecek, bu yavaş geçiş size mümkün olduğunca çok fikir edinme şansı veriyor. Geriye bakıyor olabilirsiniz ama bu tamamen gelecekteki değişimle ilgili.


İkizler Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın hafta sonu gelir sektörünüzden ayrılması ve Venüs’ün kalmasıyla, burada birlikte geçirdikleri son günler, bayrağı birinden diğerine geçirmeye başlamak için bir şans. Mars, ayrılana kadar hak ettiğiniz şey için savaşmanız için size dürtü ve güven vermeye devam ederken, Venüs bunun yarattığı potansiyelden yararlanmaya devam edecek.

Eski güneş yılınızın kapanış günlerinde, yelkenlerinizde genellikle daha az rüzgar vardır ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyüyen ve devam eden bir ivme varken, hızınızı artırmanız için bir çağrı vardır. Bu, iki hafta önce gölgede kalan bir Dolunay’ın öne çıkarmış olabileceği bir şeydir, ancak bugün iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda Ay’ın hatırlatması daha incelikli ama bir o kadar da önemli.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, hafta sonu gelir sektörünüze dönüşüne ne kadar yaklaşırsa, bir beklenti duygusu o kadar güçlü olur, ancak aynı zamanda potansiyel olarak biraz hayal kırıklığı da olur. Altıncı hissiniz, bu yıl ilk kez gelir cephesinde işleri hareketlendirmek için bir şansın geldiğinin farkındadır, ancak henüz tam olarak orada değilsiniz.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması ve önceki gün Jüpiter’in size paketini açmanız için bir bilgi yüklemesi ve yeniden bir araya gelme şansı bıraktı. 12 aylık bir iş büyümesi ve genişlemesi baskısının sona ermesinden iki gün sonra ve Ay da gitmişken, siz daha kolay bir tempoya geçerken artık sesini buradan alacak olan gezegenler.


Aslan Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finansal cephede hayal gücünüzü ve güveninizi ateşlemek için yıldızların hizalanmasıyla başlayan bir hafta, bugün finansal çitin diğer tarafını destekliyor. Kariyer cephesinde bir Yeni Ay’a giden yolda, tıpkı bazı büyük ivme binaları olduğu gibi, Ay’ın gelir cephesindeki gezegenlere dost yönü, yalnızca paranın nerede olduğu hissinden değil, gelir ihtiyaçlarınız ve önceliklerinizden de yararlanıyor. .

Güneş’in son ve Jüpiter’in ilk günlerinde kariyer sektörünüzde Ay’ın olması bile bir avantajdır, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve bu profesyonel yılda çok önemli bir noktada duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar. Yine de, Merkür’ün doğrudan dönüşünün frenleri bırakmasından sadece birkaç gün sonra, bu, her şeye yeşil ışık yakabilecek bir Yeni Ay’a yol açıyor.


Başak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter finans sektörünüzden iki gün önce ayrıldığında Ay, para meseleleri vites değiştirirken finansal içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamak için yerinde kaldı. Şimdi Ay bile gitti ve artık sadece gezegenler uzun süredir buradalar, yeniden bir araya gelme ve bilgi, içgörü ve mesajların indirme paketini yavaşça açma şansıyla.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yol, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Daha da fazlası, Ay’ın sadece yarın değil, bir gün sonra da Güneş’in kariyer meselelerini doğru yola sokmak için bir hamlenin son aşamasını başlatmasıyla. O zamana kadar, Venüs’ün size bıraktığı arzu ve beklentileri hâlâ çözümlere dönüştürüyorsunuz.


Terazi Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finali ve Jüpiter’in buradaki ilk günleri sırasında finans sektörünüzde Ay’ın olması yeterli bir avantajdır, ancak bu, Merkür’ün doğrudan dönüşü frenleri serbest bıraktıktan birkaç gün sonra para meselelerine yeşil ışık yakan bir Yeni Ay’a giden yolu başlattı. Sanki Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir finansal büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlaması için geri dönmesini bekliyormuşsunuz gibi, her şey ilerlemeye hazır.

Hafta sonu Mars kariyer sektörünüzden ayrıldıktan sonra Venüs devam edecek ve gelir ve iş cephelerinde güçlerle ortaklık devam edecek olsa da, en fazla yakıt hala birlikteyken yaratılabilir. Venüs, kalbinize bir ses verebilir ve Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu nereye kanalize edeceğinize dair daha iyi bir fikir verebilir ve bu arada, daha sonra yararlanabileceği gerçek veya hayali barikatları ve engelleri aşabilir.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarın Ay’ın finans sektörünüze dönüşüne ve bir gün sonra Güneş’in dönüşüne giden yolda, sadece geride kalma şansı değil, asteroit Juno’nun burada tek başına son tam gününden en iyi şekilde yararlanma şansı var. Venüs’ün ayrılmasından bu yana geçen 11 gün içinde bağlılık kraliçesi Juno sessizce finansal arzularını ve beklentilerini çözüme dönüştürüyor.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması ve Jüpiter’in önceki gün size paketinden çıkarmanız ve işlemeniz için çok şey bıraktı, ancak şimdi geri adım atma ve iş büyümesi ve genişleme için 12 aylık bir baskı sona erdiği için yeniden toplanma şansı. Şimdi dikkatinizi çeken, siz yolculuğun kendisine yerleşirken aciliyeti ortadan kaldıran, ivmeyi devam ettirmek için üzerinde kalacak olan gezegenlerdir.


Yay Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars gittikten sonra Venüs finans sektörünüzde kalacak ve bu onun finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu canlı tutacak olsa da, birlikte geçirdikleri son günler size bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda bir fikir veriyor. Para ve savaş gezegenlerinin finans sektörünüzde aynı anda yer alması, ne için savaştığınıza dair şimdiye kadarki en net duygunuzu vermesi için bir beş yıl daha geçecek.

Güneş’in son ve Jüpiter’in ilk günlerinde iş sektörünüzde Ay’ın olması bile bir avantajdır ve bu profesyonel yılda önemli bir dönüm noktasına ulaştığınızda iş ve işle ilgili konularda size sezgisel bir okuma sağlar. Bununla birlikte, Merkür’ün doğrudan dönüşünün frenleri bırakmasından sadece birkaç gün sonra, bu, bu yeni 12 aylık iş büyümesi ve genişleme arayışına yeşil ışık yakan Yeni Ay’a giden yolu başlattı.


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Mars finans sektörünüze dönüşüne ne kadar yaklaşırsa, Pluto’nun gelir sektörünüzde o kadar az yalnız kalacağı zaman kalır. Bu, hafta sonu çatışacakları bir şey, ancak savaş ve devrim gezegenleri ve gelir ve para konuları dikkatinizi çekmek için savaşırken, bu, finansal çitin her iki tarafını da enerjilendirecek. O zamana kadar, tüm odak noktası mali çitin gelir tarafındadır.

Ay’ın yarın ve Güneş’in bir gün sonra iş sektörünüze dönmesiyle, asteroit Juno, bu yeni bölüme kararlı bir şekilde başlamanızı sağlamak için son dolu gününü tek başına değerlendiriyor. Taahhüt kraliçesi olarak Juno, Venüs geçen hafta ayrıldıktan sonra da kaldı ve Güneş bir şeyleri eve getirmek için dönmeden önce onun arzularını ve beklentilerini çözüme dönüştürmeniz için size zaman tanıdı.


Kova Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftanın yıldızların gelir ve iş cephelerinde aynı hizaya gelmesiyle başladığı ve onlar hala uyum içinde çalışırken, finansal çitin diğer tarafına destek veren Ay’dır. Haftanın başlarında finans sektörünüzde cüce gezegen Ceres ile çatıştıktan sonra, bugünün dostane bir yönü, finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi okumanızı sağlarken finansal güveninizi artırma şansı olabilir.

Mars, hafta sonu iş sektörünüzden ayrılacak olsa da, Venüs ivmeyi sürdürmek için yerinde kalacak, ancak bu profesyonel yılın geri kalanını etkileyebilecek bir şey yaratma şansı birlikte son günlerinde. Venüs ve Mars her zaman bir takım olarak iyi çalışacak ve size savaşçı ve rekabetçi ruhunuzu nereye yönlendireceğiniz ve ne için savaştığınız konusunda daha iyi bir fikir verecektir.


Balık Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter gelir sektörünüzden ayrıldıktan iki gün sonra ve yarım kalmış işleri halletmek için yerinde kalan Ay da ayrıldıktan bir gün sonra, yeniden toplanma şansı var. İvmeyi devam ettirecek olan, kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris’tir, ancak önümüzdeki otuz yıl boyunca burada olduğu için hiç acelesi yok. Artık her şey, Jüpiter’in 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışının yarattığı her şeyi korumakla ilgili, çünkü artık daha çok yolculukla ilgili hale geliyor.

Mars hafta sonu iş sektörünüze döndüğünde, yalnızca iş cephesindeki ilk gezegensel aktiviteyi, Güneş’in dönmesinden iki ay önce değil, aynı zamanda iki profesyonel evinizden herhangi birinde ilkini başlatacak. Jüpiter, gelir artışı ve genişleme çabasını bitirdiği gibi, Mars da bundan yararlanmak için kaynaklarıyla yola çıkıyor. Yılın en yoğun aylarına sadece 48 saat uzaklıktayken, vaktiniz varken nefesinizi tutmanız için bir çağrı da var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.