Günlük Kariyer Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mayıs Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı Jüpiter’in ilk tam gününü gelir sektörünüzde ve on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme için en büyük yılınızın ilk tam gününde geçirmesi gibi, Ay zamanında geri dönüş yapar. En başından para için burnunuzun keskin olmasını sağlama şansının yanı sıra, bu, Jüpiter’in erken saatlerinde ve Güneş’in son günlerinde bir tetikleyici görevi görebilecek bir Yeni Ay’a giden yolu başlatır.

Jüpiter’in 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışının ilk tam gününde Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, bugünü para şapkanızı takmakla ilgili hale getirse de, bu profesyonel olarak da iyi bir haber. İş cephesinde şimdiden ilerlemeye başlayan şeyler ve gelecek ay kariyer cephesinde yeni gelişmelerin vaadiyle, bunun profesyonel olarak olumlu bir etkisi olacak.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonuna kadar hem Güneş hem de Ay gelir sektörünüzdeyken, antenlerinizi açık tutmanız için iki kat neden var, ancak gözleriniz açık ve başınızı kumdan dışarı çıkarın. Haftanın sonunda, güneş ışığı gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçenekleriniz üzerinde olacak ve burnunuz keskin parayla, her şey şimdi olduğundan çok daha şeffaf olacak.

Aynı zamanda, Plüton kariyer cephesinde zaten kapsadığı yerden geriye doğru geri hareket ederken, cüce gezegen Ceres tekrar doğrudan harekete geçti ve önümüzdeki ay çoktan kat ettiği yerin izini sürmek için çalışma sektörünüze geri dönecek. Adımlarınızın izini sürmeye daha fazla odaklanılırken, bu, bu profesyonel yılın geri kalanında size iyi hizmet edecek daha kapsamlı bir temel oluşturuyor.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs ve Mars, gelir sektörünüzde yalnızca birkaç gün daha birlikte olsa da, bu, bu mali yılın geri kalanını etkileyebilecek bir şeydir. Tek başına ve hafta sonuna kadar gitmiş olacağını ve iki yıl daha geri dönmeyeceğini bilmek, Mars’ın cam tavanlara, barikatlara ve engellere karşı gerçek veya hayali savaşını daha acil hale getiriyor. para, Venüs bunu hedeflemeye yardım ediyor.

Satürn, kariyer sektörünüzde doğrudan hareketle son ayına girerken yavaşlarken, gelir sektörünüzdeki son günlerinde burada Neptün ile Mars arasındaki dostane bir açı ayrılıyor. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde artan bir güven duygusu varken ve haklı olarak aciliyet azalıyor.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, haftanın ilerleyen saatlerinde gelir sektörünüze dönüşüne ne kadar yaklaşırsa, bir atılıma o kadar yakın olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu, ileride kazançlı zamanlar olduğunu hissedebileceğiniz, ancak bu gerçekleşene kadar hala kendi başınıza olduğunuz ‘çok yakın ama yine de çok uzak’ anlardan biridir. Yine de beklerken, Ay kariyer sektörünüzden ayrılırken, dün Jüpiter oradan ayrıldıktan sonra önce profesyonelce yarım kalmış işleri halletmek için bir şans var.

Jüpiter’in kariyer sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, 12 aylık profesyonel büyüme ve genişleme hamlesini sona erdirerek, Ay ayrılıyor. Sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle dolu bırakmanın yanı sıra, bu profesyonel yıl vites değiştirirken, yolculuğun kendisine odaklanmaya devam edecek gezegenler üzerine bir okuma ile duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haritanızın sezgisel ve yaratıcı kısmındaki Mars ile finans sektörünüzdeki rüya gibi Neptün arasındaki dost açı ayrılırken, Satürn oradaki geri hareketinde son ayına girerken yavaşlıyor. Mali güveniniz yükselirken aynı zamanda aciliyet azalıyor ve size kendi hızınızda ilerlemeniz için güven veriyor.

Ay’ın Jüpiter’in ilk tam gününde kariyer sektörünüze dönmesi ve tam on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınıza başlarken, iyi bir zamanlama durumundan daha fazlasıdır. Profesyonel içgüdülerinizin keskin olduğundan ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olduğunuzdan emin olmak için geri dönmenin yanı sıra, Güneş’in son günlerinde bu, her şeye yeşil ışık yakacak bir Yeni Ay’a giden yolu başlatır.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in finans sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra, Ay’ın ayrılışı sizi finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirmiş halde bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Ay, yolculuğa devam etmek için üzerinde kalacak gezegenlerle hizalanırken finansal büyüme ve genişleme için 12 aylık bir baskı sona erdiğinde buradaydı. Bu, bu mali yıl vites değiştirirken sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul bırakır.

İşlerin özellikle kariyer cephesinde çok daha şeffaf hale geleceğinin hafta sonu olduğunu bilerek, bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin. Bu aynı zamanda, işlerin sadece kariyer cephesinde yeni bir yaşam süresi elde etmek için ayarlanmadığını, aynı zamanda iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman alacağınızı bilmeye daha fazla ihtiyaç duyulacağını bilerek nefesinizi tutmanız için bir şans veriyor. kapalı.


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in ilk tam gününde finans sektörünüze geri dönmek, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamaktan daha fazlasını yapacak ve on yıldan fazla bir süredir finansal büyüme ve genişleme için en büyük yılınıza başlarken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Bu, Güneş’in son günlerinde kuma yeni bir çizgi çizme şansı getirirken her şeye yeşil ışık yakacak olan Yeni Ay’a giden yolu başlatır.

Aynı zamanda, Satürn iş sektörünüzde doğrudan hareketle son ayına girerken yavaşlıyor, kariyer sektörünüzdeki son günlerinde burada Neptün ile Mars arasındaki dostane bir açı ayrılıyor. Aynı zamanda iş cephesinde aciliyet azalıyor ama güven artıyor, bu Mars’ın aciliyetini biraz yumuşatmaya da yardımcı olacak.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın artık sadece iki ve Güneş’in finans sektörünüzden sadece üç gün uzakta olmasıyla, para meselelerine çok daha fazla odaklanılacak. O zamana kadar sadece açık fikirli olmaya değil, ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘ne’ye odaklanmaya ihtiyaç var. Güneş dönene kadar, odak noktası hala Venüs’ün finansal arzularını ve beklentilerini çözüme dönüştürmektir.

Jüpiter’in yalnızca iş sektörünüzü terk etmekle kalmayıp, on yıldan uzun bir süre içinde iş büyümesi ve genişleme için 12 aylık baskısını bitirmesinden bir gün sonra, Ay ayrılır. Ancak, momentumu devam ettirmek için devam edecek olan gezegenlerle hizalanmadan önce değil, sizi keskin içgüdülerinizle ve aynı zamanda iş ve iş meseleleri vites değiştirirken paketinden çıkarmak için bir bilgi indirmeyle baş başa bırakıyor.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu yollarını ayırdıklarında, Venüs ve Mars’ın finans sektörünüzde tekrar aynı anda yer almalarının beş yıl daha süreceğini bilen para ve tutku gezegenleri, bir takım olarak çalışma şansını en iyi şekilde değerlendiriyor. Bu, Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu nereye yönlendireceğini bilmeyi kolaylaştırırken, Venüs’ün momentumu devam ettirmek için kalacağını bilmenin verdiği güvenle geliyor.

Jüpiter’in iş sektörünüze geri dönmesinden ve on yıldan fazla bir süredir iş büyümesi ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamasından 24 saatten kısa bir süre sonra, Ay sadece geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda Güneş’in son günlerinde iyi zamanlanmış bir Yeni Ay’a giden yolu başlatır. İster Güneş’in kısa, ister Jüpiter’in daha uzun menzilli odağı olsun, bu her şeye yeşil ışığın yanı sıra çok fazla ileri ivme verecektir.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonuna kadar sadece finans sektörünüzde olmayan, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Plüton ile çatışan Mars ile, para tanrılarının tamamen odaklandığı bu son günlerden en iyi şekilde yararlanmak için sadece bir adım atmanız gerekmiyor. finansal çitin gelir tarafı. Biraz rekabet, çitin her iki tarafını da harekete geçirecek, ancak önce işleri aşağıda tutma şansı olacak.

Ay’ın iş sektörünüze dönmesine sadece iki gün kala bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu sefer daha da fazlası, Güneş’in güneş ışığını iş durumunuza ve işle ilgili konulara çevirmesine ve her şeyi çok daha şeffaf hale getirmesine sadece üç hafta kaldı.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Satürn gelir sektörünüzde doğrudan hareketle son ayına girerken yavaşlarken, iş cephesinde buradaki Neptün ile Mars arasındaki dostane bir açı ayrılıyor. Aynı zamanda, aciliyet azalıyor ve güven artıyor, tıpkı Mars’ın iş ve iş meselelerini kazançlı bir yöne yönlendirmek için paranın gezegeni Venüs ile birlikte çalıştığı gibi.

Ay, iki haftada bir ay düğümlerinden geçerek iş/yaşam dengenizi ön plana çıkarırken, bugün olduğu gibi zamanlama daha iyi olamazdı. Bu, bunu bir sorun haline getirmeden basitçe sizi bilinçlendiren bir şeydir, ancak Mars iş sektörünüzdeki son ve en acil günlerine girerken bu, kendinize ayak uydurmanız için zamanında bir hatırlatmadır.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in gelir sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra Ay bugün ayrılıyor ve size bu aylık ziyaretlerin her zaman bıraktığı para için keskin burundan daha fazlasını bırakıyor. Jüpiter’in 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışı sona ererken Ay buradaydı ve momentumun devam etmesini sağlayacak gezegenlerle hizalanmak, bu mali yıl vites değiştirirken sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul etti.

Jüpiter’in gelir sektörünüzü terk etmesinden ve 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışını bitirmesinden 24 saatten kısa bir süre sonra, Ay ayrılır. Bu, sizi para için keskin bir burunla bırakmanın yanı sıra, Mars bu yıl ilk kez iş cephesinde işleri ateşlemek için hafta sonu iş sektörünüze dönmeden önce indirilen bilgileri paketinden çıkarmak için zaman verir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.