Günlük Kariyer Burç Yorumları 17 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Mayıs Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden iki gün sonra ve Güneş’in ayrılmasına dört gün kala, Jüpiter 12 aylık bir ziyarete başlamak üzere geri döndüğünde, işleri toparlamak yerine büyük bir dönüş alır. Jüpiter gelir artışı ve on yıldan fazla bir süredir genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere geri dönerken, güneş spot ışığı zaten gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçenekleriniz üzerinde ve kafanız zaten oyunda.

Son zamanlarda işten ve iş meselelerinden frenler kalkmış ve Plüton kariyer sektörünüze geri dönerken, Jüpiter’in bugün gelir sektörünüze dönüşü ve bir yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme için en büyük yılınıza başlaması için daha iyi bir zamanlama olamazdı. on yıl. Şimdilik profesyonel olarak hiçbir şey değişmemiş olsa da, bu, şimdi ile yılın sonu arasında gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin heyecan verici ve gelişen bir şekilde bir araya geldiğini görecek.


Boğa Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüze dönmesine hâlâ dört gün varken ve her yıl bu zamanlarda gelir durumunuza, konularınıza ve seçeneklerinize güneş ışığını koyma şansı getiriyorsa, buna hazır olduğunuz kadar hazır olmamalısınız. . Sadece paranın ve savaşın gezegenleri olan Venüs ve Mars’tan geçmekle kalmadı, aynı zamanda asteroid Juno, bağlılığın kraliçesi, hak ettiğiniz şey için savaşma dürtülerini çözümlere dönüştürmek için çok çalışıyor.

Kariyer sektörünüzde geri giden Pluto ile doğum gününüzün son günlerinde geleceğe bakıyor olsanız da sizi engelleyen tek şey bu olmadı. Pluto geri hareketini sürdürürken, cüce gezegen Ceres iş sektörünüze geri dönerken, Jüpiter bugün Boğa burcuna dönerken geleceğe güvenle bakma şansı var.


İkizler Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars hafta sonu gelir sektörünüzden ayrıldığında, iki yıl daha geri dönmeyecek ve Venüs her yıl geri dönerken, para ve savaş gezegenlerinin burada tekrar bir araya gelmesi beş yıl daha sürecek. Mars ayrılana kadar, onun hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünden ve Venüs’ün bunu nereye kanalize edeceğine dair daha iyi sezgisinden yararlanma şansınız var.

Ay’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, mesleki içgüdüleriniz hâlâ keskin olmakla kalmıyor, aynı zamanda yalnızca bir bilgi indirme paketini açtığınız için değil, aynı zamanda buradaki Neptün ile Mars arasındaki dostane bir açı olarak gerçek zamanlı olarak daha da fazla içgörü kazanmış olacak. iş cephesi dün zirve yaptı. Bu, çalışma sektörünüzdeki son günlerinde Mars’tan ayrılırken, bu size ne için savaştığınız konusunda daha iyi bir fikir veriyor.


Yengeç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın iki yıl sonra ve 2023’ün en kazançlı aylarındaki ilk ziyaretine başlamak üzere gelir sektörünüze dönmesine sadece dört gün kala, Jüpiter ayrılırken Ay kariyer sektörünüzde. Jüpiter, son 12 ayını olabildiğince çok profesyonel büyüme ve genişleme yaratmak için çalışarak geçirdi ve yolculuğun kendisine odaklanmak için vites değiştirdikçe, sonunda bundan kazanç sağlama şansı var.

Bugün Jüpiter ayrılırken kariyer sektörünüzde Ay’a sahip olmak, 12 aylık bir profesyonel büyüme ve genişleme arayışını tamamlamak, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve önemli olduğunda duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Bu, hem şans gezegenine tutunmayı hem de genişlemenin etkisini ve işleri daha az acil ama daha kalıcı bir rotaya sokmak için devam edecek gezegenlerle uyumlanmayı içerir.


Aslan Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, ancak finansal içgüdüleriniz hala keskinken, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde buradaki Neptün ile Mars arasındaki dostane bir açı ayrılmaya başlar. Bu, yalnızca finansal güveninizi ve hayal gücünüzü körüklemeye değil, aynı zamanda finansal rüyaları gerçeğe dönüştürme dürtüsüne de yardımcı olacak şekilde hayaller ve savaş gezegenlerini bir araya getirdi.

Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden sadece iki gün sonra ve Güneş’in ayrılmasına dört gün kala Jüpiter, on yılı aşkın bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere geri dönüyor. Güneş ışığı kariyer durumunuz ve meseleleriniz üzerindeyken ve başınız oyundayken geri dönmek size mümkün olan en iyi başlangıcı sağlayacaktır, ancak yarın Ay’ın dönüşü ve haftanın ilerleyen saatlerinde Yeni Ay bunu daha da artıracaktır.


Başak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter ayrılıp 12 aylık finansal büyüme ve genişleme arayışını tamamlarken Ay’ın finans sektörünüzde olması, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlarken, aynı zamanda bir vites değişikliği konusunda da tetikte olmanızı sağlayacaktır. Bu, Jüpiter’in son saatlerinden en iyi şekilde yararlanmanızı ve özellikle neyin mümkün olduğuna dair bir fikir edinmenizi sağlarken, gezegenlerin üzerinde kalması hiçbir şeyin sona ermediğini açıkça ortaya koyacaktır ve bunun yerine, bu daha az acil ve daha fazlasına geçiştir. uzun vadeli aşama.

Hafta sonuna kadar kariyer sektörünüzde Güneş ve Ay ile birlikte, sonraki adımlarınız söz konusu olduğunda ve özellikle ayrıntılar veya ne zaman, nerede ve nasıl söz konusu olduğunda bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin. Bunun yerine, bağlılığın kraliçesi asteroid Juno ile size zaman kazandırıyor ve bunun profesyonel kararlarınızı ve Venüs’ün size bıraktığı dilek listenizi sağlamlaştırma şansı veriyor.


Terazi Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün finans sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden sadece iki gün sonra ve Güneş ayrılmadan dört gün önce, güneş ışığı mali durumunuz ve para meseleleriniz üzerinde olacak ve Jüpiter’in bugün dönüşü her şeyi değiştirdiğinden, başınızı oyuna geri veriyorsunuz. Bu size, finansal büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınıza on yıldan fazla bir güvenle geçmeniz için gereken kaynakları sağlar.

Kariyerde Mars ile iş cephesinde Neptün arasındaki dostluk dün zirveye ulaşırken, ayrılsalar da çalışma haftasının geri kalanında uyum içinde çalışmaya devam edecekler. Mars hafta sonu kariyer sektörünüzü terk edene kadar, onun profesyonel tutkuları, mücadeleci ve rekabetçi ruhu ve Neptün’ün iş cephesindeki hayalleri, profesyonel yılının çoktan başladığı bir zamanda motivasyonunuzu ateşlemek için birleşiyor.


Akrep Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonuna kadar finans sektörünüzde hem Güneş hem de Ay ile, antenlerinizi her zaman açık tutmanız gerekecek, ancak zihniniz ve seçenekleriniz açık. Bu size Venüs’ün mali arzularını çözümlere dönüştürmek için asteroit Juno ile çalışmak için zaman kazandırırken, aynı zamanda size ne zaman, nerede ve nasıl söz konusu olduğunda geri durma şansı verir.

Ay’ın iş sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması bir avantajdır, ancak burada Jüpiter ayrılırken ve 12 aylık bir iş büyümesi ve genişleme arayışını tamamlarken, uzun vadeli etkileri olabilir. Bu, Jüpiter’in etkisine tutunmayı, neyin mümkün olduğuna dair bir duyguyu ve bunun yarattığı ivmeyi korumayı kolaylaştıracak olsa da, devam eden gezegenlerle bir hizalanma, daha az acil ama daha fazlasına geçerken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. kalıcı faz.


Yay Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftanın ilerleyen saatlerinde Mars finans sektörünüzden ayrılana kadar, yalnızca buradaki son günlerini değil, aynı zamanda beş yıl daha Venüs ile aynı zamanda burada olacağı son zamanı da değerlendirme şansı var. Para ve savaş gezegenlerinin bir ekip olarak çalışması, yalnızca Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu körüklemekle kalmaz, aynı zamanda bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verir. Bu da mali gücünüzü geri almanızı kolaylaştırıyor.

Merkür’ün iş sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden iki gün sonra ve Güneş’in ayrılmasına sadece dört gün kala Jüpiter, on yılı aşkın bir süredir istihdam artışı ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere geri dönüyor. Bu, güneş ışığı iş durumunuz ve işiniz üzerindeyken başlar ve tam el freni indirilmişken, yarın Ay’ın dönüşü ve Yeni Ay ile bu, işlerin daha güçlü bir şekilde başlamasını sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, haftanın ilerleyen saatlerinde finans sektörünüze dönüşüne ne kadar yaklaşırsa ve bunun finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşleme şansı ne kadar artarsa, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanız o kadar önemli hale gelir. Neyin mümkün olduğuna olan inancınızı sınırladığınızda, geri döndüğünde savaşçı gezegenin kapsamını sınırlamış olursunuz. Özellikle bu, mali çitin her iki tarafını da harekete geçirmesi muhtemel olduğundan.

Hafta sonuna kadar hem Güneş hem de Ay iş sektörünüzde olacak, bekle ve gör yaklaşımını karşılayabilir ve aynı zamanda nefes alma şansından yararlanabilirsiniz. Bu yıl köprünün altından çok sular geçti ve Güneş’in yeni bir aşamaya başlamak için geri dönmesiyle, yeniden bir araya gelme ve hatta önceliklerinizi yeniden değerlendirme şansı var.


Kova Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay iki gün önce gelir sektörünüzden ayrılırken, burada Neptün ile Mars arasında dostane bir açı olarak para burnunuz hala keskin olacak, iş sektörünüzdeki son günlerinde ayrılmaya başlıyor. Bu, her iki cephedeki potansiyeli artırırken gelir ve iş konularına yeni bir soluk getiren gelişen bir ortaklığın bir parçasıdır ve olmaya devam edecektir.

Venüs ve Mars’ın iş sektörünüzde tekrar aynı anda yer almalarının beş yıl daha süreceğini bilmek, birlikte geçirdikleri son günleri, kalbinizin size söylediklerini rekabetçi ruhunuzla uyumlu hale getirmek için bir şanstır. Mars’ın haftanın ilerleyen saatlerinde ayrılması, ancak Venüs’ün devam etmesi ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde ayrıldıktan sonra bile devam eden desteğiyle, bu, savaşçı gezegenin etkisinin nereye yönlendirileceği ile ilgilidir.


Balık Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter ayrılıp 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışını tamamlarken Ay’ın gelir sektörünüzde olması, hem kısa hem de uzun vadeli faydaları olacak bir şeydir. Kısa vadede, bu, duygusal olarak meşgul olmanızı ve herhangi bir acil gelir potansiyeline veya şans ve genişleme gezegeninden gelen ayrılık hediyelerine karşı uyanık olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda, üzerinde kalan gezegenlerle bir hizalanma, momentumun devam etmesi olan bir sonraki aşamaya geçişi kolaylaştıracaktır.

Profesyonel tanrılar bile bugün geri çekilip, Jüpiter gelir sektörünüzden ayrılırken iş şapkanızı ve para şapkanızı takmamanızı istiyor. Jüpiter’in 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışı sona erdiğinden ve üzerinde kalan gezegenlerle hizalanması ileriye giden yolu sağlamlaştırmaya yardımcı olduğundan, Ay sayesinde para burnunuz keskin. Mars’ın iş cephesinde bir şeyleri ateşlemesine günler kala, bu daha önemli olamazdı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.