Günlük Kariyer Burç Yorumları 16 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Mayıs Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür ilk tam gününü gelir sektörünüzde doğrudan hareketle geçirirken, aynı zamanda geleceğe bakabilirken hala hareketsizdir. Bu, Jüpiter’in yarın dönüşü ve on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme için en büyük yılınızın başlangıcı öncesinde bir beklenti duygusunu artıracak. Bu, Güneş ile cüce gezegen Ceres arasındaki dostane bir yönün hem gelir hem de iş cephelerinde ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi netleştirmeye yardımcı olmasıyla ortaya çıkıyor.

Bir gün ne kadar büyük bir fark yaratabilir ve zamanlama daha iyi olamazdı. Dün cüce gezegen Ceres, iş sektörünüzde doğrudan hareket halindeyken henüz ilk günlerinde Ay’ın baskısı altındaydı ve iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi teste tabi tutuyordu. Gelir sektörünüzde Güneş’e dostane bir açıdan bir gün, size yalnızca daha akıllıca çalışma konusunda güven vermekle kalmaz, aynı zamanda on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme açısından en büyük yılınızın başlamasından bir gün önce başlar.


Boğa Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen yıl, paranın gezegeni Venüs, gelir sektörünüze, gelir arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemek için Güneş gelene kadar geri dönmedi. Bu yıl Venüs sadece gelip gitmedi, bu arzular ve beklentiler zaten hafta içinde Güneş’in dönüşünden önce birikti, aynı zamanda dört yıl sonra ilk kez asteroid Juno’ya sahipsiniz, bağlılığın kraliçesi burada ve sıkı bir şekilde dönüyor. bu arzular çözüme dönüşür.

Plüton, kariyer sektörünüzde geri hareket halinde olabilir ve bu, onun gelecek ay geri hareketine neden olabilir, ancak o zamana kadar, işleri perspektife koyma şansı ve/veya bir fırsatla, zaten kaplanmış olan zeminde geri seyahat ediyor. üzerinde. Bu, değişim ve devrim gezegeni gelecek yıl geri döndüğünde, sonraki 20 yılı burada geçireceğini bilerek, seçeneklerinizi keşfetme şansı olan keşif amaçlı bir ziyarettir.


İkizler Burcu

16 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, para ve tutku gezegenleri Venüs ve Mars, sadece gelir sektörünüzde birlikte son günlerini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmakla kalmıyor, aynı zamanda profesyonel tanrılardan gelen destek, bunu bir grup çalışması haline getiriyor. Dün Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasından sonra mesleki içgüdülerinizin keskinleşmesiyle, gelir sektörünüzün doruklarında oradaki Neptün ile Mars arasında dostane bir açı olarak bu, güveninizi daha da fazla körükleyecek ve hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü artıracak.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması sayesinde, profesyonel içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak, burada Neptün ile gelir sektörünüzün zirvelerindeki son günlerinde Mars arasında dostane bir açı olarak bağlanıyorsunuz. Bu, gelirdeki Venüs ile iş cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane bir yönün hemen ardından gelir; bu, gölgede kalan bir Dolunaydan 10 gün sonra hala para ve profesyonel tanrıların birlikte çalıştığı bir şeydir.


Yengeç Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in 12 aylık ziyaretinin ve profesyonel gelişim ve genişleme arayışının son tam gününde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması profesyonel olarak bir avantaj olduğu kadar, finansal olarak da bir avantajdır. Hafta sonuna kadar Mars’ın gelir sektörünüzde olması ve Venüs’ün ömrümüzdeki en uzun ziyaretine sadece üç gün kalmasıyla, bu, profesyonel ördeklerinizi önünüzdeki kazançlı potansiyelin önüne geçirmek için bir şans.

Jüpiter’in 12 aylık ziyaretinin ve profesyonel büyüme ve genişleme arayışının son tam gününde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Bu aynı zamanda hiçbir şeyin bitmediğini ve yolculuğun devam edeceğini açıkça gösterecek, bugün Jüpiter’in neyin mümkün olduğu hissini ve hatta sizi çizginin ötesine itmeye yardımcı olan baskıyı kucaklamakla ilgili.


Aslan Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması sayesinde, mali içgüdüleriniz keskindir ve harita zirvelerinizin sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde buradaki Neptün ile Mars arasında dostane bir açı olarak duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Hayallerin ve tutkunun gezegenleri olarak bu, size uğrunda savaşacak bir şey verecek şekilde hayal gücünüze ilham verebilir. Bu, ne kadar sürerse sürsün ne gerekiyorsa yapmaya zaten kararlı olduğunuz bir zamanda gelir.

Dün Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşü ile Jüpiter’in yarın on yılı aşkın bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınıza başlamak üzere dönüşü arasında, bir duraklama şansı var. Merkür, Güneş’in kariyer sektörünüze dönmesinden sonraki gün geri hareketine geçtiği için, o zamandan beri farklı yönlere bakıyorlar, ancak bugün tüm odak noktanızı büyük bir yeni dalga gelmeden hemen önce geleceğe kaydırma şansı var.


Başak Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in 12 aylık ziyaretinin ve finansal büyüme ve genişleme arayışının son tam gününde Ay’ın finans sektörünüzde olması, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı ve aynı zamanda hayal gücünüzü meşgul etmenizi sağlayacaktır. Jüpiter’in ayrılışı bir son olmayacak ve bunun yerine yeni bir yolculuğun başlangıcı olacak, şans gezegeniyle bu son günlerde ve genişleme, daha çok finansal bir hedefiniz veya üzerinde çalışacağınız bir arzunuz varken hedeflerinizi yüksek tutma hakkında.

Plüton iş sektörünüzde geri hareket halindeyken ve asteroit Juno, hafta sonu kariyer sektörünüzde Güneş’e katılmadan önce Venüs’ün profesyonel arzularını ve beklentilerini sessizce çözüme dönüştürmeye daha fazla odaklanmışken, bu durum yavaşlamış gibi görünebilir. Bunun yerine, hem iş hem de kariyer cephelerinde yavaşlayarak öğrenilecek çok şeyle yavaş şeritte birkaç gün daha geçirmek için değerli bir şans satın alıyor.


Terazi Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki doğrudan hareketindeki ilk tam gününde, Merkür hala durağan ama şimdi geçmişten çok geleceğe bakıyor. Jüpiter’in yarın dönüşü ve on yıldan fazla bir süredir finansal büyüme ve genişleme için en büyük yılınızın başlangıcı öncesinde, kuma yeni bir çizgi çizmeye hazırlanırken bu, anda kalma şansı. Jüpiter’in yarın dönüşü ve haftanın ilerleyen saatlerinde Yeni Ay, işleri yeniden harekete geçirecek.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde, içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak buradaki Neptün ile iş sektörünüzün zirvelerindeki son günlerinde Mars arasında dostane bir açı olarak bağlanıyorsunuz. Bu, Neptün’ün profesyonel hayalleri ile Mars’ın bir şeyleri gerçekleştirmek için savaşmaya istekli olma konusundaki dürtü ve kararlılığının bir araya gelmesidir. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyüyen bir ittifakın sadece bir parçası.


Akrep Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay şu anda iş sektörünüzdeyken ve Jüpiter’in buradaki son tam günü boyunca duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlarken, geçen hafta onun gelir sektörünüze yaptığı ziyaret, siz bir dönüşe ulaştığınızda paha biçilmez kalan para için keskin bir burun bıraktı. bu profesyonel yılda nokta. Aynı zamanda, haftanın ilerleyen saatlerinde Güneş’in finans sektörünüze dönmesinden önce, Venüs’ün geçen hafta ayrıldığında size bıraktığı finansal arzuları ve beklentileri arıtmak için zaman var.

Jüpiter’in buradaki son tam gününde Ay’ın çalışma sektörünüzde olması büyük bir avantajdır, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlarken şans gezegeni ve genişlemenin nelerin mümkün olduğu konusunda size daha iyi bir fikir verir. Daha da önemlisi, Jüpiter ayrıldıktan sonra Ay yerinde kalacak ve 12 ay önce başlayan iş büyümesi ve genişleme arayışına devam etmek için kalacak gezegenlerle bağlantı kuracak.


Yay Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto geri hareket halindeyken ve gelir sektörünüze geri dönerken ve işlerin profesyonel olarak nasıl bir araya geldiğinin ışığında bu çok büyük bir avantaj, çünkü para tanrılarının dikkati artık finansal çitin diğer tarafında. Hafta sonuna kadar finans sektörünüzden ayrılan Mars, üç hafta sonra Venüs’ün ayrılmasıyla ve Neptün’ün de biraz yardımıyla tutku, para ve hayal gezegenleri finansal hayallerinizi ve tutkularınızı beslemek için bir takım olarak çalışıyor.

Aynı zamanda, iş sektörünüzdeki Merkür’ün ilk tam gününde ve yarın Jüpiter’in dönüşünden önce bir duraklama şansı varken, buradaki Güneş ile kariyer sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres arasındaki dostane bir açı size araştırma yapma şansı veriyor. profesyonel ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz konusunda daha derin. Yarından itibaren on yıldan fazla bir süredir istihdam artışı ve genişleme açısından en büyük yılınız olduğundan, zamanlama bundan daha iyi olamazdı.


Oğlak Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonuna kadar finans sektörünüzdeki Mars ve sadece üç hafta uzakta olan Venüs ile, para tanrıları odak noktalarını finansal durumunuza ve para meselelerinize kaydırmaya hazırlanıyor. O zamana kadar odak noktası mali çitin gelir tarafında olacak, ancak Plüton’un geriye dönük hareket etmesi ve önümüzdeki ayın başlarında ayrılması nedeniyle bu, bu mali yılın tüm odağını alt üst edecek. O zamana kadar Pluto, kullanılmamış gelir potansiyeli ararken adımlarının izini sürüyor.

Haftanın ilerleyen saatlerinde Ay iş sektörünüze ve bir gün sonra Güneş iş sektörünüze dönene kadar, yalnızca bekle ve gör yaklaşımını benimsemekle kalmayıp, arzularınızı ve beklentilerinizi pekiştirmek için nadir bulunan bir fırsattan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Venüs’ün ayrılışı ile Güneş’in dönüşü arasında 13 gün varken, bu duraklamanın her anından yararlanan asteroit Juno, bağlılığın kraliçesinin dört yıl sonra ilk ziyaretinde kalbinizin size söylediklerini kilitleme şansına sahip.


Kova Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bir gün ne fark yaratabilir. Dün, Ay’ın gelir sektörünüzdeki son saatlerini finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile çatışarak geçirdiğini gördü ve bu da bir miktar finansal gerginlik potansiyeli yarattı. Bir gün sonra ve Ceres, yalnızca finansal güveninizi artırmaya yardımcı olan Güneş’le dostane bir açıda değil, aynı zamanda gelir ve iş cephelerinde gezegenler arasındaki dostane açı, finansal çitin diğer tarafında güveninizi artırıyor. ilave olarak.

Hafta sonuna kadar Mars’ın iş sektörünüzden ayrılması ve Venüs’ün üç hafta içinde ayrılması ve özellikle burada tekrar bir araya gelmelerine beş yıl daha varken, önümüzdeki günleri değerlendirmeye kararlılar. Venüs, Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verirken, gelir sektörünüzdeki Neptün’e olan dostane yönü, ona paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir veriyor. kazançlı yön.


Balık Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in 12 aylık ziyaretinin son tam gününde Ay’ın gelir sektörünüzde olması, para için burnunuzun keskin olmasını sağlamaktan daha fazlasını yapıyor, herhangi bir son dakika gelir potansiyeli için tetikleyici olarak hareket ederken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Bu, Jüpiter’in yarın ayrıldıktan sonra da devam edecek olan gelir artışı ve genişleme yolculuğuna devam edecek gezegenlerle bağlantı kurarken neyin mümkün olduğuna dair anlayışını daha iyi okumanızı sağlıyor.

Bu, Jüpiter’in gelir sektörünüzdeki son tam günü olmasa bile, Ay’ın haftanın ilerleyen saatlerinde iş sektörünüze dönüşünden önce burada olması, paranın vaktinden önce nerede olduğunu anlamak için değerli bir şans olacaktır. Bunun yerine, Mars bu yıl iş cephesinde ilk gerçek hareketi başlatmaya çok yakınken, bu, Jüpiter’in son 12 ayda baştan yaratmak için harcadığı gelir potansiyeline kilitlenmek için bir şans.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.