Günlük Kariyer Burç Yorumları 15 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Mayıs Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in gelir sektörünüze geri dönmesinden iki gün önce, on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme için en büyük yılınıza başlayacaksınız, Merkür bugün burada sadece doğrudan dönmekle kalmıyor, aynı zamanda gelirdeki Güneş ile cüce gezegen arasında dostça bir açı olarak dönüyor. İş cephesinde Ceres zirve yapıyor. Bu, Jüpiter’in dönüşüne hazırlanırken yıldızları gelir ve iş cephelerinde hizaya getirirken frenleri kaldırıyor.

Kendini Ay’ın baskısı altında bulan, çalışma sektörünüzde doğrudan hareket halindeyken henüz ilk günlerinde olan cüce gezegen Ceres’tir, ancak aynı zamanda gelir sektörünüzde Güneş’e dostça bir açı yapmaktadır. Ay, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi test ediyor, tıpkı Güneş’ten gelen destek ve Merkür’ün gelir sektörünüzdeki doğrudan dönüşü size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir veriyor. daha akıllıca çalışmanıza olanak tanır.


Boğa Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüzden ayrılmasından bir hafta sonra ve Güneş hala altı gün uzaktayken, arzularının, beklentilerinin ve güveninin azalma tehlikesinin olabileceği 13 günlük bir boşluk yaratıyor. Neyse ki, asteroit Juno ile, buradaki bağlılık kraliçesi ile durum böyle olmayacak ve bunun yerine bu size onları ikiye katlama şansı veriyor.

Hem profesyonel hem de finansal cephelerde, işlerin durmuş olduğu hissi olabilir, ancak Güneş’in gelir sektörünüze dönüşünü beklerken, bu size Plüton’un kariyer sektörünüzdeki geri dönüşüne uyum sağlamanız için zaman veriyor. Pluto, zaten kaplanmış olan yerin üzerinden yavaş yavaş geri dönüyor ve bu profesyonel yılı şimdiye kadar yavaşça gözden geçirmek için zamanla tekrar geri çekilmeden önce kalan dört haftasını idare edecek.


İkizler Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay kariyer sektörünüzde son saatlerini hayaller gezegeni Neptün ile aynı hizada geçirirken, her ikisi de artık gelir sektörünüzde son günlerinde olan Mars ile dostane bir açı oluşturdu. . Paranın gezegeni Venüs’ten bir hafta sonra, herhangi bir yılın en kazançlı haftalarına başlamak için geri döndü, yıldızların hizalanarak yararlanmaya devam edebileceği potansiyel yaratmasını izliyor.

Bugün kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, burada Neptün ile hizalanmakla kalmayacak, aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Mars ile dostane bir açı oluşturacak. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde halihazırda güçlendirici bir kaç günü sonlandırırken, Neptün ve Mars’ın üç günlük bir ittifaka başlamasıyla birlikte gelir ve hayallerin ve tutkunun gezegenlerini gerçek bir finansal yaratabilecek şekilde uyumlu hale getirir. ve profesyonel motivasyon.


Yengeç Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın oyun değiştiren gelir sektörünüze dönüşünden sadece altı gün önce Ay, iki gün içinde Jüpiter’den ayrılmadan önce son adımlarını atmak için kariyer sektörünüze tam zamanında geri dönüyor. Bu, yalnızca yeni çalışma haftasının ilk günlerine çok fazla enerji koymakla kalmayacak, aynı zamanda bu profesyonel yılın geri kalanından faydalanmak için yeterli olacak ve aynı zamanda en kazançlı aylara başlamak için geri döndüğünde Mars’ın gelir potansiyelini artıracaktır. 2023

Ay, kariyer sektörünüze olağan aylık ziyareti için bugün geri dönüyor, ancak olağanüstü bir zamanlamayla. Jüpiter buradaki son iki gününe girmişken geri dönmek, profesyonel gelişim ve genişleme için 12 aylık bir arayışın son günlerine girerken ve geçiş yaparken keskin profesyonel içgüdülerinizle duygusal ve sezgisel olarak meşgul olacağınız anlamına gelir. diğer tarafta devam edecek yolculuk.


Aslan Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün finans sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, Neptün ile aynı hizaya gelmekle kalmayacak, tıpkı bir araya geldikleri gibi Mars ile de dostane bir açı oluşturacak. Tutku ve hayal gezegenlerinin finansal güveninizi, tutkularınızı, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek için bir araya gelmesiyle Mars ve Neptün önümüzdeki üç gün boyunca sıkı bir birim olarak kalacak ve Ay, başından itibaren duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacak.

Merkür’ün bugün kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşü, yalnızca bu profesyonel yıla yeşil ışık yakmakla kalmayan, aynı zamanda geri çekilme çağrısını perspektife sokacak bir şeye dönüştüğünü görecek olan bir olaylar zincirinin ilkidir. Çizim tahtasındaki üç haftasını bitirmenin yanı sıra, Merkür’ün doğrudan dönüşü, Jüpiter’in dönüşünden sadece iki gün önce kariyer meselelerine yeşil ışık yakacak ve on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınızı başlatacak.


Başak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün finans sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olay olabilir, ancak zamanlamanın uzun vadeli sonuçları olabilir. Ay, Jüpiter son günlerine girerken, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını sağlama şansı ile geri dönüyor ve finansal büyüme ve genişleme arayışının son günlerinde ve öteye yolculuğa geçerken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. .

Plüton iş sektörünüzde geri hareket halindeyken ve asteroit Juno kariyer sektörünüzde tek başına değil, harekete geçmekten çok profesyonel kararlarınızı sağlamlaştırmaya odaklanmışken, işler durmuş gibi hissedilebilir. Bunun yerine, Güneş altı gün içinde kariyer sektörünüze dönene kadar bu, bir sonraki dalga gelmeden önce yeniden toparlanmanız için size zaman vererek bir duraklama şansıdır.


Terazi Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, bugün finans sektörünüzdeki Merkür’ün doğrudan dönüşü, Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir finansal büyüme ve genişleme için en büyük yılınıza başlamasından sadece iki gün önce para meselelerine yeşil ışık yakacaktır. Bu, bir ileri ivme dalgasının başlamasından hemen önce frenleri kaldıracak olsa da, bu size ilk önce çizim tahtasında zaman geçirme şansı verdi, Mercury’nin para için akıllı kafası pek çok geriye dönük görüşle geliyor.

Ay, yalnızca iş sektörünüzdeki son saatlerini rüya gibi Neptün ile uyumlu olarak geçirmekle kalmayacak, aynı zamanda kariyer sektörünüzde son haftasında olan Mars ile dostane bir açıda geçirecek. Bu olumlu ama kısa süreli bir olay olsa da, tam da Mars ve Neptün’ün iş ve kariyer cephelerinde hayal gücünüzü ve motivasyonunuzu ateşleyecek üç günlük bir ittifaka girmesiyle birlikte gelir.


Akrep Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüzden ayrılmasından bir hafta sonra, Güneş’in spot ışığını mali durumunuza ve para meselelerinize çevirmesine hâlâ altı gün var. Bu size, Venüs’ün finansal arzu ve beklentilerinin hakim olmasına izin vermeniz ve bunları çözüme dönüştürmeniz için zaman veriyor. Geçen hafta bu zamanlar Ay gelir sektörünüzdeydi ve iş cephesinde çok önemli bir kaç güne girerken, bu sizde paranın nerede olduğu konusunda bir fikir bıraktı.

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay yalnızca yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmak için iş sektörünüze zamanında dönmekle kalmaz, aynı zamanda Jüpiter ayrılmaya hazırlanırken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlar. Ay’ın dönüşü, sadece 12 aylık bir iş büyütme ve genişleme arayışının son günlerinden en iyi şekilde yararlanmanızı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda diğer tarafta devam edecek yolculuğa geçiş yaparken.


Yay Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto gelir sektörünüze geri dönerken, iş ve iş konuları, mali çitin gelir tarafına gelince, açılan büyük yeni kapıların önüne yeşil ışık yaktığından, daha çok iş şapkanızı takmakla ilgili. Finansal çitin diğer tarafında, finans sektörünüzdeki rüya gibi Neptün ve Mars arasındaki dostane açı, finansal hayal gücünüzü, tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemeye yardımcı oluyor.

Bugün iş sektörünüzde Merkür’ün doğrudan dönüşü sadece iş ve iş konularına yeşil ışık yakmakla kalmayacak, aynı zamanda önümüzdeki günlerde hızlı bir ivme görecek bir dizi olayın ilkidir. Merkür, Jüpiter’in geri dönmesinden iki gün önce frenleri serbest bırakmakla kalmıyor, on yıldan fazla bir süredir iş büyümesi ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlıyor, aynı zamanda sadece bir gün sonra buna ciddi bir ivme kazandıracak olan Yeni Ay’dan önce.


Oğlak Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelecek hafta bu zamanlar Mars’ın finans sektörünüzde olacağını ve kozmosun savaşçı gezegeninin finansal tutkularınızı ve mücadeleci ruhunuzu ateşleyeceğini bilerek, finansal gücünüzü geri almak için bir mücadeleye başlarken, para söz konusu olduğunda sizin için önemlidir. bekle ve gör yaklaşımını göze alabilir. Şimdilik, asıl odak noktası mali çitin sadece gelir tarafında değil, dikiz aynasında.

Yedi gün önce Venüs iş sektörünüzden ayrıldıktan sonra zamanınızı bekliyormuşsunuz gibi veya işler kaynama noktasına gelmiş gibi görünse de, bu size Güneş dönmeden altı gün sonra bir sonraki bölüme başlamak için yeniden toplanma şansı veriyor. Size, Venüs’ün arzu ve beklentilerinin, Güneş’in gerçeklik kontrolleriyle rekabet etmek zorunda kalmadan, onları çözümlere dönüştürmeye başlamak zorunda kalmadan yerleşip hakimiyet kurmasına izin vermeniz için zaman vermenin yanı sıra.


Kova Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce Ay burada Neptün ile aynı hizaya gelmekle kalmayacak, aynı zamanda iş sektörünüzdeki Mars ile dostane bir açı oluşturacak. Bu, Mars’ın Mart ayında dönüşünden bu yana ilk kez olmuyor, ancak tam da Neptün’le dostane bir açıya geçtiği sırada geliyor, yıldızlar zaten gelir ve iş cephelerinde hizalanırken rüya gezegenlerini getiriyor ve birlikte tutku.

Ay, gelir sektörünüzde son saatlerini burada rüya gibi Neptün ile aynı hizada, ancak iş sektörünüzde tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars’a dost bir açıyla geçiriyor. Bu geçici bir avantaj olsa da, Ay’ın sadece saatler sonra ayrılmasıyla, Neptün ve Mars arasında daha kalıcı ve etkili üç günlük bir ittifak başlarken bu, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.


Balık Burcu

15 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönmesi, yalnızca para için burnunuzun keskin olacağı ve Jüpiter’in buradaki son günlerinde değil, aynı zamanda o ayrıldıktan sonra yeniden toparlanacağınız zaman daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olacağınız anlamına gelir. Jüpiter’in 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışı sona ererken, Ay’ın birinden diğerine geçişinize yardımcı olmak için zamanında geri dönmesiyle yolculuk devam edecek.

Ay, gelir sektörünüzdeki son günlerinde Jüpiter’e katılırken tüm odak para üzerindeyken, profesyonel tanrıların bu profesyonel yılı yüksek vitese geçirecek ve orada tutacak anahtarı çevirmelerine sadece birkaç gün kaldı. Bu, yalnızca paranın nerede olduğunu anlamak için değil, aynı zamanda iş cephesinde yeni kapılar açılmadan birkaç gün önce Jüpiter’in size bırakacağı gelir potansiyeliyle bunu kilitlemek için bir şans.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.